АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Етап фесту «Конкурси»

Читайте также:
  1. VII. ГИППИЙ МЕНЬШИЙ 8 страница
  2. XIV. ГИППИЙ БОЛЬШИЙ 60 страница
  3. АЛЕКСАНДРА ПЕРВАГО,
  4. березня 1921 року Х з’їздом РКП(б) було проголошено нову економічну політику (неп)
  5. БОРЬБА С КОМПЛЕКСАМИ, ЛИЧНЫМИ И КУЛЬТУРНО ОБУСЛОВЛЕННЫМИ
  6. В лучшем обществе
  7. ВИДАВНИЧИЙ РУХ ДОБИ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ (1917-1920)
  8. Видання Книги книг українською літературною мовою: долі перекладів і видавців
  9. Государство и право Российской империи в период перехода к конституционной монархии 1905 — 1917 гг.
  10. Демократия, социализм и теократия
  11. Для контролю засвоєння матеріалу

Період проведення: 30.08.2015, 15:00 -18:30

Мета: згуртування сім'ї, організація дозвілля для сімей, залучення нової цільової аудиторії.

Емоційна складова: всі люблять ігри! А якщо ігри з грандіозними знижками і зі своєю всією родиною?! Тоді удвічі приємніше і веселіше! Улюблений СЦ «Острів Розваг» не втомлюється радувати своїх відвідувачів приємними святами - 30 серпня запрошуємо всі сім'ї на справжній сімейний фестиваль! В цей день Ви розважитесь у колі сім’ї у СЦ «Остров Розваг» отримавши море позитиву, безліч подарунків та саме головне - гарний настрій.

Механіка: протягом дня 30.08.2015р. діти та їхні батьки зможуть взяти участь в сімейному фестивалі програмі (не більше 3х членів сім'ї) на території всього СЦ «Острів Розваг».

- Учасники реєструються заздалегідь у адміністратора або на касі СЦ

- Вартість реєстрації - 200 грн. Дана сума (200 грн) зараховується на картку клієнта.

Знайомство з учасниками. Старт о 15.00

Всі гравці будуть ознайомлені з правилами фесту. Буде проведено інструктаж з користування ігровими автоматами, які беруть участь у фесті. Кожна команда заповнить бланк, який отримають при реєстрації (назва команди, кількість учасників, вік учасників).Цей бланк зберігають і заповнюють (підрахунок балів за ігри) адміністратори під час всього фесту. За підсумками всіх конкурсів визначаються 3 команди переможців, які розіграють 1,2,3 місця. Будуть визначені цілі гри, яких необхідно досягти. Потім ведучий оголосить про початок фесту.

Опис конкурсів.

Оцінка конкурсів вимірюється за бальною системою. Команда, що прийшла першою, в будь-якому конкурсі отримує максимальну кількість балів, які дорівнюють кількості команд (приклад: кількість команд -15 максимальна кількість балів 15). Оцінка інших команд відповідає зайнятому в конкурсі місцю (приклад: 14,13,12 і т. д).

етап фесту «Конкурси»

1) «Хто швидше»

Команді видається мішок. Кожен повинен прострибати в мішку, долаючи перешкоди, передавши його іншому учаснику своєї команди. Всі разом – одна нога мами, одна нога тата і дитина в середині. А потім цю дистанцію повинен подолати кожен учасник команди окремо (по черзі: мама, дитина, тато).

2) «Збираємо тата»

Мама з дитиною має зібрати тата на роботу, але все навпаки. Тобто плавки на спідницю, майку на светр. Конкурс проходить між двома командами.

3) «Збираємо маму»

Тато з дитиною наносять make up мамі. Татові видається губна помада і від має нафарбувати мамі губи, а дитина отримує олівець для брів.

4) «Збираємо дитину до бабусі»

Мамі і татові зав’язують очі. Навколо дитини лежать різні речі, які потрібно одягти на неї по черзі (панамка, футболка, шорти, дощовик). Дитина може підказувати батькам.

5) «Відпочинок навпаки»

Мама та тато збирались на відпочинок і спутали валізи, тому вони одягають речі дружини/чоловіка.

Усі батьки стають у коло, всередині якого стоять їхні діти. Між батьками передається пакет з одягом під музику, при зупинці музики зупиняється і передача пакету. Дитина учасника, який тримає пакет, виймає звідти одну річ та одягає на учасника. Гра триває до закінчення речей в пакеті.

 

6) «Довіра»

Мамі зав'язують очі, а тато з дитиною допомагають мамі пройти шлях з перепонами, за допомогою тільки слів (вперед, назад, вправо, вліво).

7)«Я знаю свою дитину»

В даному конкурсі беруть участь всі учасники фестивалю одночасно. Кожна дитина знаходяться з адміністратором окремо від батьків. Ведучий задає 10 запитань про їхню дитину. Свої відповіді батьки пишуть на аркуші самостійно, а адміністратор фіксує відповіді дитини (питання не розголошуються).


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)