АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проектна організаційна структура

Читайте также:
  1. Виды психологической помощи: определение, структура. Подготовка психолога. Личностные качества психолога
  2. Виды рынков и их структура.
  3. Властивості свідомості та її структура.
  4. Вопрос 43. Список в электронной таблице, его структура.
  5. Вопрос №4 Гостиничные услуги, их структура.
  6. Дайте определение общим понятиям: «система управления», «субъект управления», «объект управления». Определение понятия управления и его структура.
  7. Екологічне управління: сутність, цілі, завдання та структура.
  8. Етапи створення системи комерційних банків та їх організаційна структура
  9. Законодательная власть, роль и структура законодательных органов в современных условиях. Понятие парламента его структура.
  10. Инвестиционный проект структурно состоит из двух документов: предпроектная документация и проектная документация.
  11. І.Організаційна частина
  12. І.Організаційна частина.

Порівняльний аналіз проектної і фактичної чисельності та продуктивності праці професійних груп промислово–виробничого перслонала (ПВП) шахти.

 

1.3.1 Одержані в параграфах 1.1 і 1.2 фактичні і роектні величини чисельності та продуктивності праці окремих професійних груп ПВП і ПВП в цілому заносяться в таблицю 1.4. В цій таблиці розраховується різниця між величинами проектних і фактичних показників.

Таблиця 1.4 – Зміни чисельності і продуктивності праці професійних груп ПВП і ПВП в цілому при реалізації інвестиційного проекта.

Найменування одиниць виміру показників Величини показників Різниця між величинами проектних і фактичних показників (±)
фактичні проектні
Середньоспискова чисельність:      
робітників на очисних роботах, чоловік
робітників на підготовчих роботах, чоловік
допоміжних робітників, чоловік
робітників по видобутку вугілля, чоловік
керівників, спеціалістів і службовців, чоловік
промислово–виробничного перслонала (ПВП), чоловік
продуктивність праці:      
робітника на очисних роботах, т/місяць
робітника по видобутку вугілля, т/місяць
працівника промислово–виробничного перслонала (ПВП), т/місяць

 

1.3.2 Аналізується зміна чисельності професійних груп ПВП і ПВП в цілому при реалізації інвестиційного проекта.

 

1.3.3 Аналізується зміна продуктивності праці професійних груп ПВП і ПВП в цілому при реалізації інвестиційного проекта.

 

Проектна організаційна структура.

1.4.1 При реалізації інвестиційного проекта, згідно табл. 1.4, мають місце зміни чисельності професійних груп ПВП і ПВП в цілом..

 

1.4.2 Схема організаційної структури шахти може змінитися в наступних випадках.

А) Якщо стратегією розвитку нових гірничих робіт на шахті передбачається введення додаткових нових лав. В цьому випадку з’являються нові дільниці по видобутку вугілля

Б) Якщо шахта продає вугілля за кордон, але на шахті не існує відділу «Зовнішньоекономічних зв’язків і договорів». В цьому випадку студент може запропонувати створення такого відділу чисельністю 2–3 чоловіка.

В) Якщо на шахті існують 2 або більше дільниці по ремонту гірничих виробок або дільниці підготовчих робіт. В цьому випадку студент може запропонувати злиття кількох таких дільниць в одну дільницю. Це дасть можливість зменшити чисельність інженерно–технічних працівників.

 

1.4.3 На рис. 1.3 приводиться схема проектної організаційної структури шахти, в якій відображаються зміни чисельності професійних груп ПВП і ПВП в цілому, а також структурні зміни, якщо вони обґрунтовані згідно пункту 1.4.2.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)