АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Поставте слова та словосполучення у формі кличного відмінка. Додайте до них форму ввічливості

Читайте также:
  1. I. ТЕРМИНОЛОГИЧЕСКИЙ СЛОВАРЬ
  2. II. КАКУЮ ФОРМУ СОБРАНИЯ МЫ МОЖЕМ ИСПОЛЬЗОВАТЬ?
  3. II. Методологічні засади, підходи, принципи, критерії формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  4. II. Преобразуйте следующие предложения в вопросительные: а) без вопросительного слова; б) с вопросительным словом.
  5. III. Переведите слова и выражения из первого столбика (1-10) на русский язык.
  6. III. Переведите слова и выражения из первого столбика (1-10) на русский язык.
  7. III. Переведите слова и выражения из первого столбика (1-10) на русский язык.
  8. IV. Знаки препинания при словах, грамматически не
  9. IV. Формування навчальних умінь та навичок
  10. V. УЧЕБНЫЙ СЛОВАРЬ ДИСЦИПЛИНЫ
  11. V. Формування навчальних умінь та навичок.
  12. VI. Проверьте свое знание иноязычных слов по приведенному ниже краткому словарю.

Ганна Сергіївна, пані Олена, Юрій Давидович, пан Олександр, Ольга Федорівна, пан голова, друг Антон, колеги, Валерій Петрович, юнак, Ігор Васильович, Сергій Володимирович, пан Федоренко, брат Андрій.

 

10. Зредагуйте речення. Поясніть причини помилок:

1. Окремі статті Проекту протирічать положенням діючого законодавства України. 2. Акт про реалізацію і відпуск виробів кухні складає щодня завідуючий виробництвом на підставі касових чеків, абонементів, талонів. 3. Строк навчання починаючого фігуриста залежить і від фізичного розвитку дитини, і від спортивного інвентарю, і від кількості часу занять, і від якості викладання, і від бажання займатися. 4. За останні роки добре розвинулась структура дитячих медичних закладів, в котрі, за словами виконуючої обов’язків головного лікаря області, приїжджають пацієнти із 19 областей України. 5. Трохи меншою була кількість бажаючих прийняти участь у роботі секції „Перспективи розвитку самоврядування в Україні”. 6. На території заповідника функціонує постійно діюча археологічна виставка. 7. Це зробить працю менеджера значно складнішою, але й більш цікавішою, змістовнішою, дає менеджеру проявити творчі якості. 8. У вирішальній битві на наших юнаків очікував запорізький «Металург», перемігший в півфіналі севастопольських однолітків.

 

 


Тема 12-13. Форми колективного обговорення професійних проблем.

Мистецтво перемовин. Збори. Нарада

 

І. Теоретична частина:

1. Форми колективного обговорення професійних проблем.

2. Мистецтво перемовин.

3. Збори як форма прийняття колективного рішення.

4. Нормативні аспекти граматичних категорій іменника, дієслова.

 

ІІ. Практична частина:

Зредагуйте словосполучення. Прокоментуйте виправлені помилки.

Вважати необхідним, в загальному випадку, відволікати увагу, вклад в науку, включити питання, в найближчий час, в подальшому, в разі необхідності, давати добро, давати можливість, дисертаційне дослідження, добитися результатів, доля істини, заключити договір, заслуговує уваги, звернутися за допомогою, приймати ухвалу, прийняти чиюсь сторону, ставити до відома, являти собою, явна помилка, предвзяте ставлення, приходити на думку, управляючий, в якості секретаря, в той час як, напрямки реалізації.

 

Підготуйте необхідні матеріали для проведення профспілкових зборів вашої групи. Які особливості їх проведення?

 

Підготуйте необхідні матеріали для проведення оперативної наради. Які особливості її проведення?

Підготуйтеся до проведення ділових перемовин з налагодження співпраці студентської ради й адміністрації коледжу, обґрунтуйте свої пропозиції. Що потрібно зробити на етапі підготовки до перемовин?

 

5. Доберіть і запишіть 3–4 аргументи, щоб підтвердити або спростувати такі думки:


1. Мобільний телефон – потрібна кожному річ.

2. Заздрити – шкодити своєму здоров’ю.

3. Мати вищу освіту – нині престижно.

4. Читати книжки корисніше, ніж дивитися телевізор.

5. Поступливість – риса слабкої людини.


 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)