АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОФОРМЛЕННЯ ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  3. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  4. III. Основний зміст роботи
  5. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  6. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  7. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  8. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  9. VІІ. Оформлення роботи
  10. Алгоритм виконання курсової роботи
  11. Алгоритм виконання роботи
  12. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

Дипломна робота як кваліфікаційна робота повинна характеризуватися не тільки високим змістовним рівнем, відповідною структурою, але і належним оформленням. Тому одночасно з написанням тексту дипломної роботи здійснюється її оформлення. Дипломник повинен дотримуватися нижче перерахованих вимог при оформленні роботи.

7.1. Обсяг, шрифт, інтервали. Дипломна робота повинна бути надрукована за допомогою комп'ютера на одній стороні сторінки білого паперу формату А4 (210 х 297 мм) не більше 30 рядків на сторінці по 60-65 знаків у рядку.

Рекомендований обсяг дипломної роботи - 70-75 сторінок тексту комп'ютерного набору (Шрифт - Times New Roman, розмір шрифту - 14, міжрядковий інтервал - полуторний). У облік обсягу роботи не включається дипломне завдання, календарний план, відгук керівника, реферат, анотації, зміст, список використаних джерел та додатки.

Розміри полів повинні бути: ліве - 20 мм, праве - 10 мм, верхнє -20 мм, нижнє - 20 мм.

Окремі друкарські помилки, помилки, які виявлені в процесі написання роботи, можна виправляти підчищенням або замальовуванням білою фарбою (коректором) і нанесенням (наклеюванням) виправленого комп'ютерного тексту.

Текст основної частини роботи поділяють на розділи та підрозділи (при необхідності і підпункти). Кожну структурну частину і кожний розділ необхідно починати з нової сторінки, незалежно від того, яка кількість рядків залишилася на попередній сторінці.

Заголовки структурних частин роботи "ЗМІСТ","ВСТУП", "ВИСНОВОК", "СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ" друкують симетрично тексту, прописними літерами. Назви розділів друкуються прописними літерами після номеру розділу (наприклад: 1. Юридична природа екологічного ризику). Назви підрозділів друкують з абзацу (5 інтервалів) малими літерами (крім першої прописної). Перенесення слів у заголовках не допускаються.

Відстань між назвою розділу (підрозділу) та текстом - 2 інтервали.

7.2. Нумерація сторінок, розділів, підрозділів (підпунктів) проводиться арабськими цифрами. Номери сторінок проставляються у нижньому правому куті, починаючи зі вступу (сторінка третя).

Підрозділи нумерують в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставиться крапка.

Ілюстрації (схеми, графіки) і таблиці необхідно ставити в дипломній роботі безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці.

Ілюстрації позначають словом "Мал." і нумерують послідовно в межах розділів (наприклад, "Мал. 2.1"). Номер ілюстрації, її назву та пояснювальні підписи розміщують послідовно під ілюстрацією.

Таблиці нумерують послідовно в межах розділу. У правому верхньому куті над відповідним заголовком таблиці розміщують напис "Таблиця" з позначенням її номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка ("Таблиця 2.1").

7.3. Посилання. При написанні дипломної роботи студент зобов'язаний давати посилання на джерела, матеріали або окремі результати, що використовуються в дипломній роботі.

Текст цитати починається і закінчується лапками і наводиться в граматичній формі оригіналу. Цитування повинно бути повним без самостійного скорочення авторського тексту. Пропуск слів без зміни тексту відзначається трьома крапками (...). При непрямому цитуванні слід бути гранично точним у викладі думок автора. Посилання на джерело обов'язкове як при прямому, так і непрямому цитуванні.

Посилатися бажано на останні видання публікацій. На більш ранні видання можна посилатися в тих випадках, коли в них є матеріал, не включений в останнє видання.

При посиланнях на нормативно-правові акти необхідно вказувати їх останнє офіційне опублікування в наступних джерелах: "Відомості Верховної Ради України", "Офіційний вісник України", "Збірник постанов Уряду України", "Голос України", "Урядовий кур'єр", "Бюлетень нормативних актів міністерств та відомств", а також окремі видання за наявності вказівки на їх офіційний характер. При цьому необхідно викладати найменування нормативно-правового акта мовою джерела.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)