АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підготовка напівфабрикатів «Котлети і Биточки»

Читайте также:
  1. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  2. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  3. ДОСЛІДЖЕННЯ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
  4. етап: Підготовка наради
  5. Основною особливістю даної системи є те, що підготовка до навчання грамоти, як і навчання грамоти проводяться
  6. ПІДГОТОВКА БУДІВЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА
  7. Підготовка до автоматизації.
  8. Підготовка до примусового виконання рішення
  9. Підготовка до проведення аукціону
  10. Підготовка до проведення прилюдних торгів
  11. Підготовка до процедури
  12. ПІДГОТОВКА ДО СЕМІНАРСЬКИХ ЗАНЯТЬ

1. Підготувати робоче місце кухаря для виготовлення напівфабрикатів. Встановити на робочому столі ваги кухонні (для контролю закладки і виходу напівфабрикату) дерев’яну обробну дошку з маркуванням «МС», покласти панірувальний ніж, тару з котлетною масою і посуд для готових напівфабрикатів.

2. Для формування напівфабрикату кількістю 1 шт. необхідно взяти 85 гр. підготовленої котлетної маси і 8 грамів сухарів паніровочних.

3. На обробній дошці за допомогою сухарів і панірувального ножа формують напівфабрикати (шар паніровки повинен бути тонким та гладеньким, без поривів).

4. Із готової котлетної маси розділяють вироби:

Ø Котлети (овально – приплюснутої форми з загостреним кінцем, товщиною 2-2,5 см. 10-12 см завдовжки і 5 см завширшки.)

 

 

Ø Биточки (округло приплюснутої форми, товщиною 2-2,5 см., 6 см у діаметрі)

5. Після формування, готові н/ф складають на підноси посипані тонким шаром панірувальних сухарів і відправляють на процес смажіння.

 

Смажіння готових напівфабрикатів:

1. Для смажіння використовують сковороди стаціонарні (якщо це підприємство з великою потужністю виробництва і реалізації), або сковороди наплитні.

2. Сковороду разом з жиром (від 2 до 10% від маси напівфабрикату) прогрівають до температури 140-1500С (так, на продукті швидше з’явиться підсмажена шкірочка, яка перешкоджає виділенню соку).

 

3. Напівфабрикат обсмажують з обох боків до утворення рум’яної шкірочки.

4. Обсмажений виріб доводять до готовності в жаровій шафі при температурі 160-1700С, протягом 5-7 хвилин.

5. Вироби з м’яса рекомендується смажити безпосередньо перед подачею, щоб вони зберігали смак і соковитість.

6. Органолептичними ознаками готовності виробів з січеної і котлетної маси є: виділення світлого соку в місці проколювання і сірого кольору на розрізі; на поверхні готових виробів утворюються білі бульбашки.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)