АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Облік готової продукції

Читайте также:
  1. III. Облік і контроль наявності та руху запасів в місцях їх зберігання
  2. V. КЛІНІЧНА ТА ДИСПАНСЕРНА КАТЕГОРІЯ ОБЛІКУ ХВОРОГО
  3. V. Облік амортизації основних засобів
  4. V. Облік зменшення та відновлення корисності нематеріальних активів
  5. V. Особливості обліку деяких запасів
  6. VI. Облік ремонту та поліпшення основних засобів
  7. VIII. Облік вибуття основних засобів
  8. Автоматизація обліку праці та заробітної плати
  9. Амортизація в управлінському обліку
  10. Аналіз асортименту і структури продукції.
  11. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  12. Аналіз виконання договірних зобов’язань і реалізації продукції

Задача 49

Відобразити операції з повернення продукції покупцем на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Відвантажено 100 од. продукції покупцю, вартістю 600 грн., в т.ч. ПДВ. Собіварість продукції − 375 грн. Покупець повернув 5 од. продукції.

Облік готової продукції

Задача 50

Відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Під час інвентаризації виявлено лишки готової продукції “А” на суму 760 грн. та недостачу продукції “Б” на суму 700 грн.

Уцінено 500 од. готової продукції на 4 грн. кожну та дооцінено 300 шт. готової продукції на 3 грн.

Облік готової продукції

Задача 51

Відобразити операції з продажу готової продукції (на умовах наступної та попередньої оплати) на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Підприємство відвантажело готову продукцію покупцю за 48000 грн., в т.ч. ПДВ. Собівартість продукції − 32000 грн.

Облік готової продукції

Задача 52

Відобразити операції з безоплатної передачі готової продукції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Підприємство безоплатно передало готову продукцію: а) в благодійних цілях вартістю 2000 грн.; б) в рекламних цілях вартістю 1000 грн.

Облік готової продукції

Задача 53

Відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Підприємство обміняло готову продукцію, собівартість якої 1900 грн., на запасні частини, вартістю 2000 грн., крім того ПДВ.

Частину готової продукції переведено до складу МШП на суму 500 грн.

Облік реалізації готової продукції

Задача 54

Відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку у продавця та покупця, вказати первинні документи.

Згідно з договором купівлі-продажу у червні ц.р. відвантажено готову продукцію на суму 15000 грн., крім того ПДВ, собівартість якої становить – 10000 грн. Після оприбуткування готової продукції покупець виявив, що готова продукція на суму 900 грн. (5 % від обсягу поставки), в т.ч. ПДВ є бракованою, і вона повернена постачальнику. Покупець розрахувався з продавцем тільки за оприбутковану готову продукцію.

Облік готової продукції

Задача 55

Відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

За договором купівлі-продажу відвантажено готову продукцію на суму 10000 грн., крім того ПДВ. Собівартість реалізованої готової продукції – 8000 грн. Після оприбуткування готової продукції виявилося, що 10 % її є нестандартною і за технічними умовами виробництва покупець не може її застосовувати, що в сумі становить 1000 грн., крім того ПДВ. Покупець розрахувався з продавцем тільки за стандартну готову продукцію. Сторони договору є платниками ПДВ.

Облік готової продукції

Задача 56

Відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

02.04 ц.р. підприємство придбало матеріали на суму 24000 грн., в т.ч. ПДВ. З придбаних матеріалів виготовлена продукція, яка 12.04 ц.р. оприбуткована на склад. Вартість готової продукції – 32000 грн. 17.04 ц.р. підприємством укладена угода на реалізацію продукції за ціною 40000 грн. (без ПДВ). Оплата підприємством за отримані матеріали здійснена 02.05 ц.р. покупці заплатили за отриману продукцію – 08.05 ц.р. Операції з продажу даного виду продукції обкладаються ПДВ.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)