АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Робота техніки та обладнання

Читайте также:
  1. Cамостійна робота студентів
  2. Cамостійна та індивідуальна робота
  3. Cамостійна та індивідуальна робота
  4. Cамостійна та індивідуальна робота
  5. Cамостійна та індивідуальна робота
  6. Cамостійна та індивідуальна робота
  7. Cамостійна та індивідуальна робота
  8. Cамостійна та індивідуальна робота
  9. Cамостійна та індивідуальна робота
  10. II. Індивідуальна робота студентів.
  11. II. Індивідуальна робота студентів.
  12. V. Практична робота.

Начальник 8 ДПРЧ

ГУ ДСНС України

У Миколаївській області

Капітан служби

Цивільного захисту

_____________ Р.А. Палієнко

«__» ______ 2013 року

АНАЛІЗ

Стану та утримання пожежної та аварійно-рятувальної техніки,

Пожежно-технічного та аварійно-рятувального обладнання

В 8 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області

За 2013 рік

 

Робота техніки та обладнання.

 

На протязі 2013 року була проведена певна робота по покращенню якісного утримання, технічного обслуговування та експлуатації пожежної та аварійно – рятувальної техніки,пожежно-технічного та аварійно-рятувального обладнання. Не зважаючи на проблеми постачання запчастин та паливно-мастильних матеріалів з початку 2012 року технічне обслуговування виконувалось в повному обсязі, відповідно до вказаних у робочих картках заходів.

В 8 ДПРЧ на даний момент на озброєнні знаходяться:

- автоцистерни:

АЦ 40 (43253)247.02 н.з. 34-18ч2.

АЦ 40 (131)137А н.з. 35-44ч2.

- аварійно-рятувальний автомобіль:

САРМ-Л Рено н.з. 37-89 ч2

САРМ-Л УАЗ (452) н.з. 35-46ч2

ВАЗ 2107 – 1 одиниця

ВАЗ 21053 – 1 одиниця;

 

Технічне обслуговування пожежно-рятувальної техніки, пожежно – технічного озброєння та аварійно – рятувального обладнання виконані в повному обсязі відповідно до вимог керівних документів та технічної документації під час проведення ТО автомобілів:

- контрольний огляд;

- щоденне ТО;

- технічне обслуговування на лінії (на пожежі, при ліквідації наслідків НС або навчанні (при кожному виїзді));

- технічне обслуговування при поверненні до місця стоянки (з пожежі, ліквідації наслідків НС або навчання (при кожному виїзді));

- перше технічне обслуговування (ТО-1);

- друге технічне обслуговування (ТО-2);

- сезонне технічне обслуговування.

Всі заходи виконувались без порушень та у встановлені терміни згідно графіка та наказу МНС № 538 від 08.08.07 року «Настанова з експлуатації транспортних засобів в органах і підрозділах МНС».

Виконано великий об’єм роботи по підготовці техніки до річного технічного огляду, який був проведений у травні спеціалістами служби безпеки дорожнього руху УМНС України в Миколаївській області. Слід відмітити професіоналізм як водійського складу, так і особового складу підрозділу, оскільки вся пожежна та аварійно – рятувальна техніка успішно пройшла річний технічний огляд і може використовуватись для виконання поставлених оперативних завдань.

 

Постійно та якісно, кожного 10, 20, 30 числа місяця, проводиться обслуговування акумуляторних батарей, затяжка колісних гайок, перевірка автомобільних шин, підкачування шин, перевіряється стан рятувальних засобів та вантажопідіймального устаткування аварійно-рятувального автомобіля зовнішнім оглядом. В 8 ДПРЧ проводиться значна робота по підтримці пожежної і спеціальної техніки в боєздатному та готовому до використання за призначенням стані, профілактична робота з порушень транспортної дисципліни і недопущенню ДТП. Ведення технічної документації відповідає вимогам Наказу МНС України №538 від 08.08.2007 року «Настанова з експлуатації транспортних засобів в підрозділах МНС». Наказом начальника 8 ДПРЧ затверджено закріплення водіїв за автотранспортом. З водійським складом проводяться заняття по спеціальній підготовці з розробкою план-конспектів, регулярно проводяться заняття з рішенням карток на знання правил дорожнього руху.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)