АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Випробування пожежно-технічного обладнання на кущовому випрбувальному пункті

Читайте также:
  1. V. Розрахунок немеханічного обладнання.
  2. Аналіз використання виробничого обладнання
  3. БЕЗПЕКА ВАНТАЖОПІДІЙМАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ
  4. Вибір обладнання
  5. Вибір обладнання для механізації допоміжних робіт при проведенні виробки
  6. Визначення параметрів і вибір обладнання системи ППТ
  7. Вимоги безпеки до галузевих технологічних процесів та обладнання.
  8. Випробування шестеренного насоса
  9. Встановлення світлосигнального обладнання
  10. Гігієнічні вимоги до улаштування , обладнання та експлуатації терапевтичного відділення . санітарно-протиепідемічний режим.
  11. Гігієнічні вимоги до улаштування, обладнання та експлуатації акушерсько–гінекологічного відділення і пологового будинку. Санітарно–протиепідемічний режим.

 

Випробування пожежно-технічного та аварійно-рятувального обладнання проводилось згідно графіку проведення випробування ПТО на 2012 рік кущового випробувального пункту на базі 22 ДПРЧ та згідно вимог наказу №312 від 07.05.2007 року «Правила безпеки праці в органах і підрозділах МНС України» без порушення встановлених термінів випробувань.

8 ДПРЧ с.м.т Березанка
Назва ПТО Інвентарний номер ПТО Дата випробування
Рятувальні мотузки 66, 68, 37, 39, 40, 44 18.08.2013
Рукавні затримки 27, 28, 29, 30, 32, 33, 34, 41 18.10.2013
Штурмова драбина 3, 4, 6 18.08.2013
Висувна драбина 1, 2 18.08.2013
Драбина-палиця 8, 9 18.08.2013
Пожежні пояси з карабінами 14, 16, 17, 21, 23, 24,25,26,38 18.08.2013

 

Вчасно згідно з встановленими строками проводиться випробування діелектричних засобів захисту: перчаток діелектричних, ботів, ножиць для розрізання електропроводів. Згідно вказівки ГУ ДСНС України в підрозділі був заведений окремий журнал обліку випробування та зберігання діелектричних засобів, куди у встановлені строки вносяться всі необхідні записи.

 

 

Ведення технічної документації в підрозділі.

 

Технічна документація в підрозділі заведена згідно керівних документів ДСНС України та ГУ ДСНС України у Миколаївській області і відповідає чинним вимогам. Формуляри на пожежні автомобілі та аварійно – рятувальне обладнання, журнали обліку технічного обслуговування, картки експлуатації акумуляторних батарей, робочі карти ТО-1, експлуатаційні картки ведуться, записи в них виконуються вчасно і в повній мірі.

У журналі обліку інструктажів водійського складу проводяться усі види інструктажів.

Пожежні автомобілі утримуються у технічно справному стані, своєчасно і у повному обсязі обслуговуються, відповідають вимогам ДСТУ3849-99 „Кольорографічні схеми, розпізнавальні знаки, написи та спеціальні сигнали транспортних засобів оперативних і спеціальних служб”.

Роботи водійським складом при проведені ТО-1 і поточних ремонтів виконуються якісно та в повному обсязі, що передбачено робочими картками та планом додаткових заходів при проведенні ТО-1. Техніка повністю підготовлена до виконання покладених на неї завдань.

Завдяки вчасному виконанню заходів по технічному обслуговуванню та ремонту пожежно-рятувальної техніки, пожежно-технічного та аварійно-рятувального обладнання її відмови в роботі за час гасіння пожеж, ліквідації наслідків аварій, проведення занять зафіксовано не було.

Керівництвом підрозділу організовано контроль за якістю щоденного передрейсового медичного обстеження водіїв, що заступають на чергування.

За звітний період порушень правил дорожнього руху особовим складом райвідділу не допущено.

Щомісячно проводяться заняття з водійським складом по вивченню правил дорожнього руху, дотримання транспортної дисципліни, ТТХ автомобілів, пожежно – технічного та аварійно – рятувального обладнання.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)