АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Як застосувати теоретичні знання на практиці

Читайте также:
  1. II. Визнання та оцінка запасів
  2. II. Визнання та первісна оцінка запасів
  3. II. Визнання та первісна оцінка нематеріальних активів
  4. III. Визнання та первісна оцінка основних засобів
  5. III. Оцінка після первісного визнання та переоцінка нематеріальних активів
  6. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  7. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  8. А). Теоретичні передумови.
  9. А). Теоретичні передумови.
  10. А). Теоретичні передумови.
  11. А). Теоретичні передумови.
  12. Б) заснований на цьому вченні метод пізнання.

Соціальне опитування

Ми провели опитування серед студентів нашого ВУЗу на тему проблеми застосування теоретичних знань на практиці. Результати опитування на екрані:

? Опитування студентів першого курсу:

?

? Опитування студентів другого курсу:

?

 

? Опитування студентів третього курсу:

?

Висновок:

Ми бачимо, що студенти на першому курсі не мають уявлення про застосування в майбутньому набутих знань на практиці. А найбільшою проблемою визнають необхідність самостійного знаходження та виправлення власних помилок у різних бухгалтерських документах. В той час як розв’язування складних бухгалтерських задач, за результатами опитування, виявилось для них найменшою проблемою.

Вже ж на другому курсі ми бачимо більший відсоток на пункті розв’язування складних бухгалтерських задач, що свідчить про більш глибокі знання щодо роботи бухгалтера. Але, як на першому, так і на другому курсах студенти не визнають проблемою потребу в постійному оновленні інформації. Та третій курс вже набувши певні мінімальні навички роботи бухгалтера розуміє, що закони та підзаконні акти у сфері бухгалтерської звітності регулярно змінюються, а тому виникає постійна потреба в оновленні вже набутих знань.

? Також було проведено опитування серед працюючих бухгалтерів, ми отримали такі результати:

?

? На ці ж питання нам дали відповіді і стоденти нашого навчального закладу:

?

Вирішення проблем

Висновок

З викладеного можна констатувати, що бухгалтерський облік як одна з найважливіших складових у системі управління повинна бути зважено організованою та чітко регульованою діяльністю науковців та практиків з обліку, поєднувати в собі професійні знання, міжнародний досвід і компетенцію, оскільки від правильності дій бухгалтера залежать ефективне й законне функціонування підприємства. Отже, метою управління є підвищення ефективності господарських процесів. Бухгалтерські дані дозволяють виявляти проблеми управління, а баланс в цьому випадку є звітом, який оцінює ефективність управління. Усвідомлення цих підходів призведе до трансформації бухгалтерського обліку з пасивного нагляду в інструмент активного впливу на господарські процеси. Тому бухгалтер повинен не лише отримувати дані про факти господарського життя, а брати лише ті, які потрібні для вирішення конкретних завдань.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)