АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інспектування та тестування ПЗ

Читайте также:
  1. III. Тестування
  2. V. Призначення на військові посади, переміщення по службі. Атестування військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом
  3. АТЕСТУВАННЯ ВИРОБНИКІВ НАСІННЯ
  4. БЛАНК ТЕСТУВАННЯ
  5. Визначення та сутність тестування.
  6. ІНСПЕКТУВАННЯ ( АПРОБАЦІЯ) СОРТОВИХ
  7. Методика тестування КІСП аудитором
  8. Об’єкти та види тестування
  9. Переклад і тестування
  10. Соціальне інспектування
  11. ТЕМА 9: ПСИХОЛОГІЧНЕ ТЕСТУВАННЯ

Інспектування-це аналіз і перевірка різних уявлень системи,наприклад,документація,специф.вимог,архітектурних схем або вихідного коду програми.Викон.на всіх етапах процесу розробки ПЗ.

Тестування ПЗ-це динамічний метод,що передбачає запуск виконуваного коду з тестовими даними та дослідження вихідних даних та робочих х-к для перевірки правильності роботи системи.

Планування атестації та верифікації ПЗ.

Там схема

Сертифікація ПЗ.

Процес,що здійсн. Третьою стороною для засвідчення його спеціальним знаком або посвідченням ідентифікованої пр..продукції на відповідність конкретному стандарту,техн..умовам або вимогам.

Серт.-обов*язкова та добровільна

Цілі сертифікації.

Цілі:1)основна(захист інтересів користувачів); 2) формальна(видача сертифікату)

Організаційна структура системи сертифікації.

ДержстандартиУкраїни,Відомчіорганиупр.сертиф.продукції,Випробувальні лабораторії сертифікації.

В процесі випробувань повинні перевірятися та корегуватися інструкції з експлуатації комплексу програм

Обов’язки спеціалістів-сертифікаторів.

1)забезп.повноти та об*активності проведення випробувань достовірності та точності їх результатів; 2)дотримання порядку та строків проведення випробувань узгоджуваних із заявником,а також умов,що забезп.конфіденційність їх проведення; 3) уможливлення розповсюдження сер тиф.продукту із порушення порядку.

18. Призначення професійної етики.

19. Призначення етичного кодексу інженера з програмної інженерії.

20. Принципи етичного кодексу.

Протиріччя, які виникають під час колективної роботи програмістів.

Ну тут логічно)

Ролі розробників програмного забезпечення.

Програ́мне забезпе́чення як по́слуга (англ. Software as а service, SaaS) — модель пропозиції програмного забезпечення споживачеві, при якій постачальник розробляє веб-застосунок, розміщує його й управляє ним (самостійно або через третіх осіб) з метою та можливістю використання замовниками через інтернет. Замовники платять не за володіння програмним забезпеченням як таким, а за його використання (через API, що доступний через веб і часто використовує веб-служби). Близьким до терміну SaaS є термін «On-Demand» (за запитом).

23. Система контролю версій Microsoft Visual SourceSafe.

Microsoft Visual SourceSafe, VSS - це файл-серверна система контролю версій компанії Microsoft. Вона призначена для розробників у невеликих командах. VSS дозволяє зберігати файли в загальному сховищі, доступні кількома користувачами, історія версій зберігається для кожного файлу. Раніше VSS входила до складу пакету продуктів для розробки Microsoft Visual Studio з інтеграцією в ці продукти цього пакета. Офіційно система доступна виключно для ОС Windows, але існує і версію для Unix-подібних ОС, яка підтримується силами компанії MainSoft.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)