АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз внутрішнього середовища підприємства ТОВ «Темп»

Читайте также:
  1. D. Аналізатор спектру шуму
  2. FTA – Аналіз «дерева відмов».
  3. LL(1)-синтаксичний аналізатор для мови Pascal
  4. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  5. А. Макроаналіз по виду зламів.
  6. А. Чандлер, Дж. Томсон, П. Лоуренс, Дж. Лорш і дослідження впливу зовнішнього середовища на організацію.
  7. Акціонерний капітал та акціонерні підприємства
  8. Алонж аналіз
  9. Альтернативний аналіз (Alternative Analysis)
  10. Аналіз алгоритмів
  11. Аналіз асортименту і структури продукції.
  12. Аналіз беззбитковості

Підприємство ТОВ «Темп» діє з 2001 р. на основі має власне майно, самостійний баланс і розрахунковий рахунок. Працює дане підприємство на єдиному податку.

У своїй діяльності торгове підприємство «Темп» керується чинним законодавством України, нормативними документами, Статутом підприємства, наказами, розпорядженнями, інструкціями керівництва, а також посадовими інструкціями. Документами, що встановлюють право, в даній організації є: Статут, засновницький договір, ухвала адміністрації про відкриття підприємства, свідоцтво про постановку в податковому органі.

Згідно з документами основний вид діяльності підприємства – роздрібна торгівля товарами у м. Новодружеськ.

Товариство з обмеженою відповідальністю – організація, створювана на основі угоди між юридичними особами та (або) громадянами шляхом об’єднання їхніх внесків задля досягнення загальних цілей; таке товариство, статутний фонд якого формується за рахунок коштів пайовиків, несе відповідальність у межах власного майна, а його учасники – в межах їхніх внесків.

Директор ТОВ «Темп» Нога Людмила Аркадіївна.

Режим роботи магазина: з 8.00 до 20.00 з перервою на обід і без вихідних.

Адрес: м. Новодружеськ, вул. Миру, 14

Реквізити: ТОВ «Темп»

Код 325071184

Розрахунковий рахунок 26001014152401

Банк «Надра», м. Лисичанськ

МФО 304193

Тел. 2-89-97

Підприємство розташоване у районі міста, де сконцентрована більша кількість мешканців та недалеко знаходиться проїзна частина, це свідчить про вигідне місце розташування ТОВ «Темп».

Рід діяльності підприємства: роздрібна торгівля продуктами і товарами промислового призначення.

Підприємство розділене на чотири відділи реалізації: гастроном, бакалія, лікероводочний і побутова хімія, які реалізують відповідну продукцію.

Відділ №1 Бакалія – реалізація хлібобулочних і кондитерських виробів, спецій і приправ, круп, макаронних виробів, чаю та кави.

Відділ №2 Гастроном – реалізація ковбас, риби, мороженої продукції молочної продукції, консерви, води і соків.

№3 Лікероводочний відділ – реалізація алкогольних і тютюнових виробів.

Відділ №4 Побутова хімія – реалізація продукції промислового призначення.

Місія організації – основна загальна мета організації, чітко виражена причина ії існування.

На ТОВ «Темп» було проведено опит та анкетування управлінського персоналу, а саме:

· директор – Нога Людмила Аркадієвна;

· зам. директора – Бугайова Ніна Іванівна;

· бухгалтер – Солдатова Світлана Іванівна.

На основі проведеного опиту управлінського персоналу ТОВ «Темп» була складена місія підприємства.

Місія ТОВ «Темп» – це сприяння економічному розвитку та добробуту населення, яке обслуговується підприємством, шляхом реалізації харчової, побутової продукції високої якості та в широкому асортименті за конкурентними цінами, розширення ринку збуту, використання інновацій в технології обслуговування таким чином, що відповідає високим професійним та етичним стандартам, забезпечення справедливого та відповідного прибутку власнику компанії і справедливого відношення до співробітників підприємства.

Загальна чисельність працюючих на підприємстві складає 18 чоловік, в тому числі 12 чоловік торгово-оперативного персоналу по 4 чоловіка на відділах «Гастроном» та «Бакалія» та по 2 чоловіка на відділах «Лікероводочний» та «Побутова хімія»; 3 людини управлінського персоналу: директор, зам. директора та бухгалтер; 3 людини допоміжного персоналу: прибиральниця, вантажник та охоронець.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)