АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

У закладах ресторанного господарства

Читайте также:
  1. Аналіз економічного розвитку сільського господарства
  2. Види столової білизни у закладах ресторанного господарства
  3. ВИМОГИ ДОСТУПНОСТІ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ ТА ІНШИХ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ В ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧУВАННЯ (ЗАКЛАДАХ РГ)
  4. Дій щодо ліквідації надзвичайної події пов'язаної з масовим отруєнням дітей в дошкільних дитячих закладах м.Нетішин Хмельницької області.
  5. Домогосподарства як суб’єкт ринкових відносин, їх переваги
  6. з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»
  7. За який рахунок досягається збільшення виробництва продукції сільського господарства при інтенсивному типі розвитку?
  8. За якими формами ведеться облік у селянських (фермерських) господарствах?
  9. Завдання фізичного виховання у вищих навчальних закладах
  10. Загальні вимоги до раціонального харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
  11. Загальні особливості підприємницької діяльності в сфері ресторанного господарства
  12. Заклад ресторанного господарства

Санітарні умови прийому і зберігання харчових продуктів. Температурно-вологий режим при зберіганні продуктів.

Санітарні вимоги до механічної обробки м’яса, субпродуктів і птиці. Санітарний режим обробки риби. Санітарні умови вимочування солонини і соленої риби. Санітарні вимоги до виготовлення м’ясного і рибного фаршу та виробів із нього. Санітарний режим обробки овочів, сипучих продуктів. Умови і термін зберігання м’ясних, рибних, овочевих, борошняних напівфабрикатів.

Санітарно-гігієнічні вимоги до способів теплової кулінарної обробки харчових продуктів. Санітарне значення дотримання температурного режиму і тривалості теплової обробки для збереження харчової та біологічної цінності їжі а також попередження харчових отруєнь та інфекцій. Штучна вітамінізація страв. Особливі санітарні вимоги до приготування холодних страв - вінегретів, салатів, холодців, заливних та ін. Санітарна небезпека повторного мікробного обсіменіння готових кулінарних виробів і страв.

Санітарно-гігієнічні вимоги до виготовлення кремових кондитерських виробів. Санітарні вимоги до обробки яєць, кондитерських мішечків, наконечників, внутрішньо-цехового інвентарю.

Санітарні вимоги до приміщень що виробляють м’яке морозиво. Правила відпуску м’якого морозива. Санітарні вимоги до посуду та обладнання по виробництву м’якого морозива. Санітарна обробка фризеру, інвентарю, посуду.

Умови та терміни зберігання готових виробів. Санітарні вимоги до якості, упаковки, зберігання і реалізації готової продукції.

Вплив санітарних умов перевезення харчових продуктів на їх якість. Умови і терміни перевезень харчових продуктів: санітарні вимоги до транспортних засобів, правила санітарної обробки транспорту, документація. Санітарні вимоги до перевезення харчових продуктів.

Умови приймання харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання харчових продуктів у складських приміщеннях та виробничих цехах (м’яса і м’ясних виробів, риби і рибних виробів, хлібобулочних та кондитерських виробів, овочів та плодів, кулінарної продукції). Дотримання принципу ч товарного сусідства.

Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання і реалізації кулінарної продукції, до приймання їжі і обслуговування відвідувачів. Особливості санітарних вимог до відпуску обідів додому, до роботи домових кухонь, а також реалізації кулінарної продукції у роздрібній торговельній мережі.

Санітарний режим відпуску їжі. Санітарні умови роздачі їжі при самообслуговуванні, при відпуску обідів додому, у буфетах, роздаткових. Гігієнічне значення температури страв, що відпускається. Терміни реалізації готових страв. Бракераж готової їжі, бракеражний журнал.

Реалізація буфетної продукції. Санітарні вимоги до устаткування та обладнання буфету. Санітарні умови відпуску буфетної продукції. Санітарні вимоги до обслуговування відвідуючих.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)