АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Звіт з педагогічної практики по шкільній гігієні

Читайте также:
  1. I. Описание практики.
  2. II. Гігієнічні рекомендації
  3. Аналіз існуючої практики менеджменту.
  4. Атестація професійної діяльності вчителів в організації післядипломної педагогічної освіти в Греції
  5. База практики - Управление Федеральной службы государственной регистрации, кадастра и картографии по Республике Башкортостан
  6. Вибір бази практики
  7. Виды практики, формы и способы их организации по программам среднего профессионального образования
  8. Виды практики, формы и способы их проведения
  9. Визначення та гігієнічна оцінка СО2 в атмосферному повітрі та повітрі приміщень.
  10. Вимоги до звіту про проходження практики
  11. Вимоги до змісту звіту виробничої практики
  12. Виховання гігієнічних навичок ВІЛ-інфікованих дітей

Полтавський національний педагогічний університет

імені В.Г.Короленка

 

Звіт з педагогічної практики по шкільній гігієні

 

 

Підготувала: студентка IV курсу

природничого факультету

групи П-42

Астахова Катерина

Перевірила: Підлужна С. А.

 

 

 

Полтава - 2011

1. Полтавська гімназія №32 розташована по вулиці Курчатова 8/9. Нижче подано план розташування школи та прилеглих до неї будівель.

паркан

       
 
   
 
   
 

 

 


       
   
 
Кущі
 

 

 


 

 

       
   
Кущі
 
 

 


Пішохідна доріжка

 

 

Відстань від дороги до школи дорівнює близько 80 м, що задовольняє вимоги (при необхідному мінімумі – 60м.). Біля школи насаджено дерева, кущі, створено клумби квітів. У цьому допомагають самі учні, озеленюючи територію школи навесні. Таким чином відбувається трудове виховання школярів. Дерева ростуть на відстані 5-6 метрів від школи, що не відповідає встановленим нормам (при необхідному мінімумі – 8м).

За розташуванням школа знаходиться в спокійному районі, тому рух транспорту по проїжджій частині мінімальний.

Біля школи є спортивний майданчик, розміщений з півночі на південь. На спортмайданчику є поле для футболу, майданчик для волейболу та баскетболу, бігові доріжки, місце для стрибків у довжину та висоту.

Будівля школи складається з чотирьох частин, дві з яких триповерхові і дві двоповерхові, та прибудований басейн. На першому поверсі знаходяться: роздягальня, їдальня, спортзал, класи молодших школярів, кабінет директора та учительська. Кабінети Хімії, Фізики, Зарубіжної та інші на третьому. На другому: кабінети завучів, Математики, Української мови та інші. Внутрішні туалети знаходяться на кожному поверсі. Школа відповідає всім правилам і нормам влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організацій навчально-виховного процесу.

На подвір’ї та в приміщенні школи завжди чисто то охайно.

Для забезпечення безпеки життєдіяльності дітей проводиться регулярне чергування вчителів на подвір’ї. Всі правила і обов’язки чергового вчителя знаходяться в учительській та методичному кабінеті у письмовому вигляді.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)