АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

Читайте также:
  1. A. Аргументи сторін
  2. Адміністративна відповідальність за порушення податкового законодавства
  3. Адміністративна відповідальність за порушення умов розповсюдження та демонстрування фільмів, передбачених прокатним посвідченням (cm. 1647 КУпАП).
  4. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  5. Аналіз сильних і слабких сторін підприємства
  6. Аналіз сильних і слабких сторін, шансів і загроз
  7. Береги сторінки паперу залежно від типу шрифту і міжрядковим інтервалом
  8. Бланк паспорта складається з м'якої обкладинки, форзаца, сторінки даних і 32 паперових сторінок.
  9. В якій відповіді правильно названі дії, за заклики до вчинення яких встановлена відповідальність в окремій статті КК?
  10. Видалення номерів сторінок, верхніх і нижніх колонтитулів
  11. Визначення виявленого в процесі ревізії матеріального збитку, матеріальна відповідальність пацівників.
  12. Виконання та відповідальність за договором зберігання

18. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань по даному Договору Зберігач відшкодовує завдані збитки та спричинену шкоду відповідно до чинного законодавства та умов даного Договору.

19. У випадку виявлення Поклажодавцем псування майна (включаючи погіршення якості майна) Поклажодавець повинен негайно повідомити Зберігача про це. За результатами спільного обстеження майна сторони складають акт, у якому вказують:

  • кількість зіпсованого майна;
  • вартість зіпсованого майна.

20. Зберігач протягом десяти днів з моменту складання акта зобов'язаний відшкодувати Поклажодавцю збитки відповідно до розрахунків, зазначених у акті.

21. Сплата вартості зіпсованого майна не звільняє Зберігача від відшкодування інших збитків Поклажодавця.

22. У разі пошкодження майна Зберігач відшкодовує Поклажодавцю суму на яку знизилася вартість майна.

23. За втрату і нестачу майна Зберігач відповідає в розмірі балансової вартості майна, якого не вистачає або воно втрачене.

24. За несвоєчасне надання майна Зберігач зобов'язаний виплатити Полажодавцю штраф у розмірі......... % від її балансової вартості за кожен день прострочки.

25. Зберігач не має права використовувати у формі забезпечення зобов'язань за даним Договором утримання майна, яке передане на збереження, у випадку невиконання чи неналежного виконання Поклажодавцем своїх зобов'язань за даним договором і іншими угодами.

26. Зберігач не має права погашати заборгованість Поклажодавця перед Зберігачем шляхом продажу майна Поклажодавця, яке передано Зберігачу на зберігання за даним Договором.

27. У випадку спричинення шкоди третім особам неналежним зберіганням майна, Зберігач самостійно вирішує претензії третіх осіб та відшкодовує завдану їм шкоду (збитки).

РОЗВ'ЯЗАННЯ СПОРІВ

28. Сторони зобов'язуються докладати усіх можливих зусиль до того, щоб вирішувати всі розбіжності та суперечності, які виникають або пов'язані з цим договором, шляхом взаємних переговорів.

29. Усі суперечки між Сторонами, з яких не було досягнуто згоди, розв'язуються у відповідності до законодавства України в господарському суді.

СТРОК ДІЇ ДАНОГО ДОГОВОРУ

30. Даний Договір набирає чинності з моменту підписання Акту передачі майна на зберігання, який є невід?ємною частиною даного Договору, і діє до.....................

31. Поклажодавець має право в будь-який час забрати все передане на зберігання майно, а цей договір розірвати достроково, повідомивши про це Зберігача за......... днів у письмовій формі.

32. Зберігач не має права розірвати цей Договір в односторонньому порядку до закінчення терміну його дії.

33. Закінчення строку дії даного договору не звільняє Сторони від повного виконання зобов'язань за даним договором.

34. За взаємною згодою Сторін цей договір може бути продовжений на наступний період шляхом підписання Сторонами доповнення до даного договору.

ІНШІ УМОВИ

35. Всі зміни та/або доповнення до цього Договору оформлюються письмово і підписуються уповноваженими представниками Сторін. Зміни та/або доповнення набувають чинності з моменту підписання та стають складовими і невід'ємними частинами цього договору.

36. Всі документи, які стосуються виконання умов цього Договору (додаткові угоди, доповнення, замовлення, акти, накладні, листи, повідомлення тощо), є його складовими та невід'ємними частинами.

37. Жодна із Сторін не має права передавати свої права та зобов'язання за цим Договором іншим фізичним або юридичним особам без письмової згоди на те іншої Сторони.

38. Після підписання даного договору всі попередні договори, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються даного договору, втрачають юридичну силу.

39. Даний Договір складається з........... сторінок, укладено в 2-х оригінальних примірниках - по одному для кожної із Сторін. Обидва примірники мають однакову юридичну силу.

40. 2. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЗБЕРІГАЧА

41. 2.1. Зберігач зобов'язаний:

42. 2.1.1. Вживати всіх необхідних заходів для забезпечення схоронності МАЙНА протягом строку зберігання.

43. 2.1.2. Зберігати МАЙНО з дотриманням усіх необхідних умов, які забезпечують збереження МАЙНА Поклажодавця.

44. 2.1.3. Нести відповідальність за втрату (нестачу) або пошкодження МАЙНА Поклажодавця, переданого на зберігання Зберігачеві, його комплектність у відповідності із цим Договором та чинним в Україні законодавством з моменту одержання МАЙНА від Поклажодавця та до моменту його повернення Поклажодавцеві.

45. 2.1.4. Повернути МАЙНО Поклажодавцеві за першою вимогою останнього.

46. 2.2. Якщо при прийманні Зберігачем МАЙНА виявляться пошкодження або недоліки, Зберігач зобов'язаний письмово повідомити Поклажодавця про такі порушення протягом 3 днів з моменту приймання МАЙНА. Якщо Зберігач своєчасно не повідомить про це Поклажодавцеві, він несе відповідальність за збитки, спричинені Поклажодавцеві через таке неповідомлення.

47. 2.3. Використовувати передане на зберігання МАЙНО в господарській діяльності у відповідності до призначення МАЙНА тільки в інтересах та за погодженям з Поклажодавцем.

48. 2.4. Зберігач не має право передавати МАЙНО на зберігання третім особам.

49.

50. 3. ПРАВА ОБОВ'ЯЗКИ ПОКЛАЖОДАВЦЯ

51. 3.1. Поклажодавець зобов'язаний:

52. 3.1.1. Передати Зберігачеві МАЙНО на зберігання.

53. 3.1.2. Після закінчення строку дії даного Договору забрати майно у Зберігача протягом 7 (семи) календарних днів.

54. 3.2. Поклажодавець має право у будь-який час вимагати у Зберігача повернення МАЙНА, яке знаходиться на зберіганні (всього або його частини).

55. 3.3. Перевіряти стан та умови зберігання переданого МАЙНА.

56. 3.4. Якщо внаслідок пошкодження МАЙНА його якість змінилася настільки, що воно не може бути використано за первісним призначенням, Поклажодавець має право відмовитися від цього МАЙНА і вимагати від Зберігача відшкодування його вартості.

57.

58. 4. РОЗМІР ПЛАТИ ЗА ЗБЕРІГАННЯ ТА ПОРЯДОК ЇЇ СПЛАТИ

59. 4.1. Плата за зберігання МАЙНА становить 10 грн. на рік та підлягає сплаті на користь Зберігача шляхом перерахування в безготівковій формі на поточний рахунок протягом 10 днів після повернення МАЙНА з відповідального зберігання.

60. 4.2. Розмір плати за зберігання може змінюватись лише за згодою сторін та такі зміни оформлюються додатковою угодою.

61.

62. 5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

63. 5.1. У випадку порушення зобов’язань, що виникають з цього Договору, Сторони несуть відповідальність, визначену чинним в Україні законодавством.

64. 5.2. Сторона вважається невинуватою і не несе відповідальності за порушення Договору, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належного виконання цього Договору.

65. 5.3. Зберігач несе відповідальність за збереження і цілісність МАЙНА з моменту передання МАЙНА на зберігання і до моменту його повернення Поклажодавцеві. У випадку втрати (нестачі) або пошкодження МАЙНА, який переданий на зберігання, або його частини, Зберігач повинен за свій рахунок відшкодувати Поклажодавцеві завдану шкоду.

66.

67. 6. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

68. 6.1. Усі спори, що виникають з цього Договору або пов'язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо відповідний спір неможливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору відповідно до чинного в Україні законодавства.

69.

70. 7. ДІЯ ДОГОВОРУ

71. 7.1. Цей Договір вважається укладеним і набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та скріплення печатками Сторін.

72. 7.2. Строк цього Договору починає свій перебіг у момент, визначений у п. 7.1. цього Договору та закінчується _______________ року.

73. 7.3. Закінчення строку цього Договору не звільняє Сторони від відповідальності за його порушення, яке мало місце під час дії цього Договору.

74. 7.4. У випадку, якщо за 20 днів до закінчення строку дії цього Договору Сторони не повідомлять одна одну про його припинення, Договір вважається продовженим на той самий строк і на тих самих умовах.

 

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)