АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Допиту підозрюваного. Місто Одеса «20» листопада 2012 року

Читайте также:
  1. Додаткового допиту підозрюваного
  2. Допиту підозрюваного
  3. Допиту потерпілого
  4. Допиту потерпілого
  5. Допиту потерпілого
  6. Допиту свідка
  7. Допиту свідка
  8. Допиту свідка в режимі відеоконференції
  9. КОМЕНТАР ДО ПРОТОКОЛУ ДОДАТКОВОГО ДОПИТУ ПІДОЗРЮВАНОГО
  10. Обов'язкові реквізити та зміст протоколу допиту обвинуваченого
  11. Обов’язкові реквізити та зміст протоколу допиту свідка.

 

Місто Одеса «20» листопада 2012 року

 

Допит розпочато о «15» год. «20» хв.

Допит закінчено о «16» год. «50» хв.

 

Слідчий СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області лейтенант міліції Поліщук О.В.

розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-0000 від «19» листопада 2012 року, у приміщенні Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області

в присутності осіб, яким роз’яснені вимоги ч. 3 ст. 66 КПК України про їх обов’язок не розголошувати відомості щодо проведеної процесуальної дії: _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________,

(їх прізвище, ім'я, по батькові, дата народження та місце проживання, підпис)

яким заздалегідь повідомлено про застосування технічних засобів фіксації, умови та порядок їх використання: _____________________________________

(характеристики технічних засобів фіксації та носіїв інформації, які застосовуються

___________________________________________________________________

при проведенні цієї процесуальної дії, підписи осіб)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________, з дотриманням вимог статей 42, 95, 104, 106, 223, 224 КПК України, допитав як підозрюваного:

 

1. Прізвище, ім’я та по батькові: Мішін Михайло Васильович

2. Дата та місце народження: 29.12.1981 р.н.

3. Національність: українець

4. Громадянство: України

5. Освіта: середня

6. Місце роботи (навчання): не працює

7. Рід заняття та посада:_________________________________________________________________________________________________________________

8. Місце проживання (реєстрації): м. Одеса, вул. Пушкіна,12, кв. 56

9. Судимість: не судимий

10. Чи являється депутатом (якої Ради): не являється

11. Відомості про паспорт або інший документ, що засвідчує особу: паспорт серії КЕ № 123456, виданий Приморським РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області 25.05.2000 р.

 

Підозрюваному роз’яснено, що його викликано для дачі показань у кримінальному провадженні № 01-0000 у зв’язку із вчиненням ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України за ознаками - незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

 

Підозрюваному Мішіну М.В. роз’яснено зміст ст. 63 Конституції України про те, що особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначене законом. (підпис)

 

Підозрюваному Мішіну М.В. роз’яснено зміст ст. 18 КПК України про свободу від самовикриття та право не свідчити проти близьких родичів чи членів сім’ї, а також ст. 20 КПК України про право на захист (підпис)

 

Підозрюваному Мішіну М.В. роз’яснено порядок проведення допиту, його права та обов’язки, передбачені ст. 42 КПК України, а також вручена Пам’ятку про його процесуальні права та обов’язки (підпис)

 

Права та обов’язки, а також порядок проведення допиту мені роз’яснені та зрозумілі.

Пам’ятка про процесуальні права та обов’язки підозрюваного мені вручена 20 листопада 2012 року

Підозрюваний: Мішін М.В. (підпис)

 

Ознайомившись із своїми правами, підозрюваний заявив, що давати показання та відповідати на показання він погоджується.

(погоджується, відмовляється)

Під час проведення допиту не виявив бажання на участь захисника.

 

Показання бажає давати російською мовою та викладати їх під запис.

 

Послуг перекладача не потребує.

Підозрюваний: Мішін М.В. (підпис)

 

По суті заданих запитань підозрюваний М.В. Мішін дав наступні показання:

19.11.2012 года, примерно в 13 часов, я проходил через парк «Дюковский», расположенный по ул. Дюковской, 1 в г.Одессе. Находясь в парке, ко мне подошел ранее незнакомый мужчина, который свое имя мне не назвал и спросил у меня, употребляю ли я наркотическое средство марихуану. Я ответил, что употребляю, так как иногда позволяю себе иногда ее покурить. И он мне предложил купить марихуану за 60 гривен. На его предложения я согласился, так как хотел употребить наркотическое средство лично, путем курения. Заплатив данному мужчине 60 гривен, он мне передал сверток из бумажного пакета, в котором содержалось наркотическое средство марихуана, в виде высушенного измельченного вещества растительного происхождения светло-зеленого цвета. Получив от мужчины бумажный сверток с марихуаной, я положил его к себе в правый наружный карман куртки и пошел дальше по своим делам. Проходя по

ул. Косвенной, возле дома № 12 в г.Одессе, я был остановлен двумя гражданами, которые представились работниками милиции и попросили меня предъявить документы. После этого работники милиции спросили есть ли у меня запрещённые предметы. На что я испугавшись ответил, что у меня есть наркотическое средство „драп” - то есть марихуана в количестве чуть больше одного спичечного коробка. После этого сотрудники милиции пригласили двух понятых мужчин и вызвали из районного отдела милиции следователя, который приехал на служебной машине, примерно через 10 минут вместе с экспертом. После этого следователь разъяснил всем участникам их права и обязанности. После предложил мне добровольно выдать запрещённые предметы, на что я согласился. При этом я добровольно, в присутствии понятых самостоятельно достал своей рукой из правого внешнего кармана своей куртки бумажный конверт, в котором находилась трава – конопля, которую я гранил при себе с целью личного употребления. Данную коноплю я добровольно выдал следователю, который её совместно с специалистом поместили в поетиленовый пакет, горловина которого в присутствии понятых и других участников была прошита белой ниткой, концы которой опечатаны бумажной биркой которую подписали понятые, я, следователь и остальные участники, а также при этом бирка была опечатана печатью.

Больше по данному поводу я ничего добавить не могу.

 

Показання зафіксовані на носії інформації _________________________

___________________________________________________________________,

(вказати характеристики носіїв інформації у випадку застосування технічних засобів фіксації)

які, додаються до даного протоколу.

За результатами фіксування допиту технічними засобами від учасників процесуальної дії клопотання про внесення тексту показань до протоколу допиту _______________________ (надходили, не надходили)

Учасникам процесуальної дії повідомлено про спосіб ознайомлення із змістом протоколу, а саме ____________________________________________.

(надання письмового протоколу, перегляд або прослуховування носіїв інформації у випадку застосування технічних засобів фіксації)

Після ознайомлення з текстом протоколу допиту від учасників процесуальної дії клопотання про внесення до нього змін, доповнень і зауважень не надійшло.

(не надходили; якщо надійшли, вказати, що саме)

 

Підозрюваний _____Мішін М.В. __ /_(підпис) /

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

Захисник ____________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

Учасники ____________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

 

Допитав: Слідчий СВ Приморського РВ (підпис) Поліщук О.В.

Від підписання протоколу допиту відмовляюсь у зв’язку з __________________

___________________________________________________________________.

(вказати причини такої відмови з боку підозрюваного або іншого учасника процесуальної дії)

Підозрюваний ________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

Захисник ____________________________ /________________/

(прізвище, ім’я, по батькові) (підпис)

 

Поняті (у разі відсутності захисника):

1. ____________________________________________ /____________/

(прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання) (підпис)

2. ____________________________________________ /____________/

(прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання) (підпис)

_____________________________________________________________________

(слідчий, посада, найменування органу, підпис, прізвище, ініціали)

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)