АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Слідчому судді Приморського місцевого суду м. Одеси

Читайте также:
  1. Відповідно до ст. 234 обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.
  2. Гарантії та захист прав місцевого самоврядування
  3. Господарський суд Львівської області у складі судді Сухович Ю.О. при секретарі судових засідань Мак Л.Б., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи
  4. ДОКУМЕНТУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КОЛЕГІАЛЬНИХ ОРГАНІВ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
  5. Документування та документальне забезпечення управлінської діяльності установ державного управління та місцевого самоврядування.
  6. Запобіжні заходи, затримання особи на підставі ухвали слідчого судді, суду
  7. Затримання особи без ухвали слідчого судді, суду
  8. І види злочинів проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування та об'єднань громадян
  9. Історія розвитку діловодства в органах державного управління та місцевого самоврядування
  10. Конституційний статус суддів у зарубіжних країнах
  11. Конституційні гарантії місцевого самоврядування в Україні
  12. Місцеві бюджети як фінансова база місцевого самоврядування

 

 

КЛОПОТАННЯ

Про застосування запобіжного заходу у виді особистого зобов’язання

 

Місто Одеса “ 20 ” листопада 2012 року

 

Слідчий СВ Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області лейтенант міліції Поліщук О.В.,

розглянувши матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000 від 19.11.2012 за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

19.11.2012 Мішін Михайло Васильович, 29.12.1981 р.н. знаходячись в парку «Дюковський», розташованому по вул. Дюковській, 1 в м. Одесі, у невстановленої слідством особи, без мети збуту, для особистого вживання, незаконно придбав наркотичний засіб - каннабіс (марихуану), який згідно висновку хімічної експертизи від 20.11.2012 № 1095 являється особливо небезпечним наркотичним засобом – каннабісом вагою 5,75 грамів.

В той же день 19.11.2012 приблизно о 13.20 Мішін М.В. біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі був затриманий працівниками міліції, які виявили і вилучили у нього вище вказаний наркотичний засіб.

Своїми умисними діями Мішін М.В. скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.309 КК України за ознаками - незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Вина Мішіна М.В. доказується протоколом огляду місця події від 19.11.2012, висновком хімічної експертизи від 20.11.2012, показами підозрюваного Мішіна М.В. від 20.11.2012.

У вчиненні кримінального правопорушення підозрюється: Мішін Михайло Васильович, 29.12.1981 року народження, уродженець м. Одеси, громадянин України, освіта середня, не працює, одружений, не судимий, мешкає: м. Одеса, вул. Пушкінська, 12, кв. 56.

Беручи до уваги вищевикладене, та з метою попередження можливості підозрюваного Мішіна Михайла Васильовича переховуватися від органів досудового розслідування та суду; вчинити інше кримінальне правопорушення чи продовжити кримінальне правопорушення, у якому підозрюється, керуючись вимогами ст. ст. 131, 132, 176 – 179, 184, 194 КПК України, -

ПРОШУ:

1. Застосувати щодо підозрюваного Мішіна Михайла Васильовича 29.12.1981 року народження запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

2. Покласти на підозрюваного Мішіна Михайла Васильовича такі обов’язки:

 

1) Прибувати по першому виклику до службової особи на визначений нею час.

2) Не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований і проживає, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

3) Докласти зусиль до пошуку роботи.

4) В разі наявності залежності від наркотичних препаратів, звернутися до медичного закладу з приводу добровільного лікування наркозалежності в умовах денного стаціонару.

 

Додатки: 1. Копії матеріалів, якими обґрунтовуються доводи вказані у клопотанні.

2.Витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань за

№ 01-0000 від 19.11.2012 на ____ арк.

 

 

Слідчий СВ Приморського РВ (підпис) Поліщук О.В.

 

«ПОГОДЖЕНО»

Прокурор Приморського району м. Одеси

старший радник юстиції (підпис) Пимонов В.В.

“ 20 ” листопада 2012 року

Копію клопотання та доданих до нього матеріалів на _____ арк. отримав: (підпис) Мішін М.В. (підпис) (прізвище,ініціали підозрюваного)

20 листопада 2012 року

 

У Х В А Л А


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)