АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Фази життєвого циклу проекту

Читайте также:
  1. Авторське право на об'єкти будівельної діяльності. Експертиза будівельного проекту.
  2. Аналіз і компонування інформації для проекту в різному форматі. Презентації майбутнього виробу.
  3. Аналіз проекту на основі комплексної експертизи. Критерії оцінки проектної ефективності
  4. Аналіз умов праці та виявлення потенційних небезпек на об’єкті проектування
  5. Вводи проектують з чавунних труб діаметром 50 мм і більше. Для вводу меншого діаметру застосовують сталеві труби.
  6. Визначення гранічних параметрів інвестиційного проекту
  7. Визначення життєвого циклу підприємства ТОВ «Темп»
  8. Визначення проблеми, формулювання ідеї проекту
  9. Визначення ролей і відповідальності учасників інноваційного процесу розглядаються на прикладі програми реалізації інноваційного проекту.
  10. Визначення стадії життєвого циклу товару методом Поллі-Кука.
  11. Вихідні дані до проекту 6 «Автоматизація фінансово-економічної та управлінської діяльності підприємства»
  12. ВИХІДНІ ДАНІ НА ПРОЕКТУВАННЯ

Ініціалізацій фаза проекту в нашому випадку - знаходиться цілком і повністю в компетенції замовника. Саме він приймає рішення про те потрібно його товару / послуги реклама чи ні. Варто додати, що будь-який новий товар або вперше з'явилася послуга вимагає розкручування.

Розробка концепції проекту в даному випадку знаходиться вже в інвестиційній фазі і включає в себе, перш за все, створення сценарію рекламної кампанії. Оскільки, наш проект це замовлення, замовлення стосується сфери діяльності не нашої, то для написання плану роботи потрібно маркетингове дослідження ринку рекламованої послуги.

Далі йде безпосередня реалізація. На цьому рівні проходить розгалуження на рекламну діяльність в Інтернеті і поліграфічну.

Умовно на етапі експлуатації в нашому проекті можна відзначити оренду рекламних площ, на яких до того часу вже буде розміщена інформація (оголошення, банери в сітілайтах), а так само їх технічне обслуговування. Протягом всього періоду «експлуатації» буде вестися відстеження тенденцій підвищення відвідуваності засобами Google-analytics і по закінченню всієї кампаній будуть складені звіти.

Структура розбиття робіт

Найбільш раціональним у побудову WBS структури цього проекту, було після складання загального сценарію рекламної кампанії на дві гілки:

• Друковану

• Контекстну рекламу

 

Це пов'язано, насамперед, зі специфікою технічного обслуговування першою, а так само специфікою відстеження та аналізування роботи останньої.

Далі в відгалуженні веб-реклами ми можемо простежити за великими роботами.

Друкована ж реклама продовжує ділитися, тепер на:

• Реклама на сітілайтах;

• Реклама на афішах (маються на увазі оголошення формату А4);

• Реклама на флаєрах.

Етапи роботи з кожним із цих видів однакові:

Детальне опрацювання сценарію (скільки штук за все, в якому районі і т)

Дизайн макета та друк

Розміщення (поклейка чи роздача рекламної продукції)

Технічне обслуговування (стосується тільки сітілайтів і афіш)

Звіти по кожному з видів

 

По закінченню проекту всі звіти, за всіма видами реклами збираються в єдиний, робиться повний аналіз, який надається клієнту.

 

WBS структура

 

 


Дерево цілей

 

Задача рекламної кампанії – допомогти у виведенні на ринок послуг нової компанії, що надає послуги в сфері веб.

 

 

Управління якістю

 

Рекламна індустрія невіддільна частина нашої економіки, це та ж бізнес-середовище, і всі процеси, що відбуваються у рекламній галузі, дуже тісно переплетені з іншими сферами економіки, і також схильні до впливу тих чи інших факторів. Тобто проблема впровадження менеджменту якості також актуальна, як і для будь-якої іншої галузі економіки.

 

Будь-яка з компаній, діяльність якої пов'язана з виготовленням, зберіганням, продажем або споживанням продукції або послуг, відчуває постійно зростаючу увагу і вимогливість з боку споживачів, держави і суспільства. Зацікавлені сторони бажають бачити докази, що вимоги до якості виконуються.

 

Еволюція ринку призвела до створення нового механізму щодо забезпечення якості продукції (послуг), реалізованих у вигляді вимоги на наявність системи управління якістю організації. Система управління якістю дає споживачеві додаткову впевненість у тому, що контрактні зобов'язання будуть виконані в повному обсязі.

Ні для кого не секрет що конкурентоспроможність будь-якого рекламного агентства, незалежно від форми власності і розмірів, залежить в першу чергу від якості та сумірності ціни надаються.

 

У рамках подібних проектів все ж основні критерії якості визначає замовник.

І так, основні критерії якості нашої рекламної кампанії можна розділити на кілька груп: наприклад, пов'язані з врахуванням смаків замовника та дотриманням часових та кількісних рамок виконання замовлень:

1) Повна узгодженість ескізних і остаточних макетів рекламної продукції, включаючи загальний дизайн-концепцію кампанії, дизайн афіш, дизайн банерів. Узгодження кольору, форм, стилю реалізації. Затвердження замовником робіт на всіх етапах розробки: початковий ескіз, більш детальне опрацювання, перекладені макети в електронний вигляд, пробний тираж.

2) Виконання основних робіт етапу реалізації у визначений термін а саме:

- Фіксовані дати, наприклад «початок контекстної реклами», не має резерву і має розпочатися точно в зазначений час (07.06.10)
- Поклейка друкованої продукції в повному обсязі та у визначений термін (04.06.10)
- Первісне розміщення і ТО друкованої продукції, повинно проводитися з обумовленою періодичністю (1 раз на тиждень, починаючи з 17.06.10);

 

3) Дотримання стандартів:

- Друкована продукція:

Афіші 60*80 см

Флаєри 10*15 см

Банери-сітілайти 1300*1850 см

 

- Контекстна реклама:

Маленький банер 30*50 пікселів

Середній банер 60*80 пікселів

Великий банер 150*150 пікселів

 

Ризики в проекті

 

- Наведені нижче в таблиці ризики, пов'язані, насамперед, з виробничим процесом і втратами у разі не виконання працівником запланованого з тієї чи іншої причини.

  Ризик Можливість   Втрати Засоби попередження
  Не вихід на роботу: Співпрацівник із з/п 12 грн/год   Співрацівник із з/п 6-10 грн./год   6,8 %   120 грн.     60 грн. 1. - Дісбонус для співробітників, у разі пропуску з неповажної причини (- 25% від незаробленого в той день); - Резерв часу для робіт від 1 до 2 днів - 1 день, Від 2 до 4 - 2 дні Від 4 і більше - 3 дні
  Поламка обладнання (у тому числі програмного забезпечення) 10% 100-200 грн. Резерв обладнання.
  Отсутствие света 4,4% 300 грн. Наявність UPS систем
  Незбереження ел даних через збій у елекромережі 25% 600 грн. Наявність UPS систем
  Підвищення оренди рекламних площ 30-40 % 1000 грн. Підписання договорів з арендаторами зарвчасно, відразу після затвердження сценарію замовником.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)