АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

КЛЯСОВ ЯРОСЛАВ ІВАНОВИЧ

Читайте также:
  1. Вернадський Володимир Іванович
  2. Вернадський Володимир Іванович
  3. Досягнення культури Київської Русі за часів Ярослава Мудрого.
  4. Київська Русь за правління Ярослава Мудрого (1019—1054 pp.)
  5. Преподаватель: Ярославцева Динара Камиловна
  6. Русь після Ярослава. Нове зміцнення і розквіт за Володимира Мономаха (1113—1125 pp.)
  7. ТВЕРСКОЙ, РЯЗАНСКОЙ, МОСКОВСКОЙ, КАЛУЖСКОЙ, ТУЛЬСКОЙ, КОСТРОМСКОЙ, ЯРОСЛАВСКОЙ, ИВАНОВСКОЙ ОБЛАСТЯМ И ПО ДРУГИМ РЕГИОНАМ РОССИИ
  8. ЦЕРКВА ЗА КНЯЗЯ ЯРОСЛАВА І РОЗВИТОК ХРИСТИЯНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ
  9. Ярославцева Ольга Петровна и Кузнецова Татьяна Владимировна (плакат)

28.10.1977 року народження;

урож. м. Луганськ; українець; гр.України; освіта: середня; не одружений; не працює; військовозобов¢язаний, раніше не судимий, зареєстрований: Луганський р-н., с.Гожули, вул. Польова, 36; проживає: м. Луганськ, вул.В.Тирнівська, 33/1 кв № 21

 

в тому, що він 20.03.2012 року близько 18:00 годин перебуваючи в стані алкогольного сп¢яніння, в приміщенні магазина “Вересень”, що по вул.В.Тирнівська, 33/2 м. Луганськ, безпричинно, умисно, з хуліганських спонукань і мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю вчинив сварку з гр.Кизименко В.О. і наніс останньому декілька ударів руками в різні частини тіла, чим спричинив, згідно з висновком судово-медичної експертизи № 1157 від 23.03.2012 року, тілесне ушкодження у вигляді: забою5-ої п¢ясткової кістки правої кисті, який утворився від дії тупого предмету з обмеженою контактактуючою поверхньою, якими могли бути пальці рук людини, стиснуті в кулак, нога людини у взутті, або предети з подібними характеристиками, можливо в строк та при обставинах, вказаних вище, кваліфікуються, як ушкодження легкого ступеню тяжкості, за ознакою тривалого розладу здоров¢я.

Своїми умисними діями, які виразились в грубому порушенні громадського порідку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю (хуліганство), гр.Клясов Ярослав Іванович 28.10.1977 року народження вчинив злочин передбачений ст. 296 ч. 1 КК України.

 

Обставин, що пом’якшують покарання обвинуваченого не встановлено. Обставин, які обтяжують його покарання також не встановлено. Шкода кримінальним правопорушенням не завдана.

У кримінальному провадженні маються витрати на залучення експертів, у зв’язку з проведенням судово-медичної експертизи у розмірі 3000 грн.

Згідно ст. 291 КПК України обвинувальний акт направляється для затвердження прокурору Артемівського району м. Луганська.

Обвинувальний акт складений у м. Луганськ 20 квітня 2012 року.

 

 

Додатки:

 

1. Реєстр матеріалів досудового розслідування на ____ аркушах.

2. Розписка підозрюваного про отримання копії обвинувального акта і реєстру матеріалів досудового розслідування на 1 аркушах.

Ст.слідчий СВ Артемівського РВ ЛМУ

УМВС України в Луганській області

Ст. лейтенант міліції К.Ю. Калінова


Слідчому СВ Артемівського РВ ЛМУ УМВС України

В Луганській області

Ст. лейтенанту міліції

Каліновій К.Ю.

 

 

Р О З П И С К А

Про отримання копії обвинувального акта та реєстру матеріалів досудового розслідування

 

Я, підозрюваний Клясов Ярослав Іванович, відповідно до ст. 293 КПК України даю цю розписку слідчому Селевановій К.Ю. в тому, що я отримав копію обвинувального акта у кримінальному провадженні, зареєстрованому у Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 08210119 від 20.04. 2012 року на 2 арк. у одному примірнику, а також копію реєстру матеріалів досудового розслідування на 1 арк. у одному примірнику.

 

17. 04. 2012 р. __________ Я.І. Клясов


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)