АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИБІР ВАРІАНТУ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  3. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  4. III. Основний зміст роботи
  5. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  6. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ
  7. VІ. ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  8. VІІ. Оформлення роботи
  9. Алгоритм виконання курсової роботи
  10. Алгоритм виконання роботи
  11. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  12. АЛГОРИТМ РОБОТИ НАД ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИМИ ЗАВДАННЯМИ З КУРСУ «ОСНОВИ ПСИХОЛОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ»

ЗМІСТ

ПЕРЕДМОВА.. 4

1. ВИБІР ВАРІАНТУ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ.. 6

2. СТРУКТУРА КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ.. 6

3. ПЕРЕЛІК ТЕМ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ. 8

4. ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ РОБОТИ.. 10

5. ПОРЯДОК ПОДАННЯ І ЗАХИСТУ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ.. 14

РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА.. 16

Додаток А. Приклад оформлення титульної сторінки. 17

Додаток Б. Приклад оформлення другої сторінки. 18

Додаток В. Зразок складання плану (змісту) 19

Додаток Г. Зразок оформлення бібліографічного опису. 20

 

 


ПЕРЕДМОВА

 

Бухгалтерський облік відіграє важливу роль в управлінні виробничо-господарською і фінансовою діяльністю організацій різних організаційно-правових форм власності та видів економічної діяльності. У зв`язку з цим, професійна діяльність бухгалтера ускладнюється бо виходить за рамки ведення бухгалтерського обліку.

Сучасний професійний бухгалтер займається не тільки веденням обліку на рахунках, але виконує широкий спектр інших функцій. Він повинен розбиратися у бізнес-процесах, які відбуваються у організації, знати та уміти використовувати бухгалтерське та податкове законодавство, формувати оптимальну облікову політику організації, створювати раціональну систему ведення бухгалтерського обліку, складати достовірну фінансову звітність, володіти сучасними інформаційними технологіями, тощо.

Питання організації обліку, виходячи з вузьких рамок облікового погляду і бухгалтерського досвіду, останнім часом привертає до себе все більше уваги.

Недоліки в організації бухгалтерського обліку викликають відставання обліку, затримання подання звітних даних та іншої інформації. Наявність великих розривів в часі між моментом одержання обліково-економічної інформації і моментом її використання перешкоджає підвищенню економічної ефективності діяльності підприємств. Недоліки, в організації обліку призводять до його заплутаності, створення умов для розкрадання матеріальних цінностей та їхніх зловживань, збільшення витрат на утримання облікового персоналу. В зв`язку з цим бухгалтер повинен знати організацію обліку і правильно організувати його на підприємстві.

Організація обліку – самостійний розділ курсу бухгалтерського обліку, який має для бухгалтерів особливе важливе значення. Для підготовки працівників обліку вищої кваліфікації цей розділ з метою найбільш продуктивного опрацювання організаційних питань і виділений в самостійний курс.

Метою вивчення цього курсу є: формування комплексу спеціальних знань і вмінь з організації облікового, контрольного й аналітичного процесів на підприємстві.

Завершальним етапом вивчення курсу “Організація обліку” є виконання контрольної роботи.

Контрольна робота з дисципліни “Організація обліку” - індивідуальне завдання, що є обов'язковим для виконання кожним студентом.

Метою контрольної роботи є закріплення теоретичних знань студентів шляхом поглибленої розробки певної теми курсу.

Контрольна робота є основою для набуття студентами навичок самостійної роботи з організації бухгалтерського обліку на підприємствах різних форм власності.

Контрольна робота складається з двох частин:

1) теоретичної;

2) практичної.

Завдання теоретичної частини – з’ясувати стан вивчення обраної теми.

Метою практичної части контрольної роботи - поглиблення та закріплення теоретичних знань з дисципліни, формування практичних навичок використання знань з організації бухгалтерського обліку і контролю, на підприємствах з різними формами власності

Практична частина контрольної роботи виконується відповідно до організації (підприємства) за змістом роботи студента.

Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з дисципліни “ Організація обліку ” розробленні згідно з програмою курсу та обсягом годин, передбачених навчальним планом.

 

ВИБІР ВАРІАНТУ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

 

Підготовка до написання контрольної роботи охоплює наступні етапи:

- вибір теми із числа запропонованих варіантів тем;

- підбір та ознайомлення з літературою за вибраною темою;

- складання плану та написання контрольної роботи;

- захист контрольної роботи.

Тема контрольної роботи обирається за номером прізвища студента у списку академічної групи.

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)