АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ

Читайте также:
  1. II. Вимоги до приміщень зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних засобів.
  2. III. Особливі вимоги, які пред'являються до зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних речовин.
  3. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  4. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  5. VІІ. Оформлення роботи
  6. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  7. Б) Вимоги безпеки під час роботи
  8. Б) Вимоги безпеки під час роботи.
  9. Б) це товари, які ввозяться на митну територію України, які після оформлення митних процедур випускаються у вільний обіг.
  10. Бланк документа, вимоги, що пред’являються до нього.
  11. Будинки і споруди. Громадські будинки. Загальні вимоги
  12. Ветеринарно-санітарні вимоги до будівництва і експлуатації м'ясопереробних підприємств

 

Контрольну роботу (індивідуальне завдання) оформлюють дотриманням нижченаведених вимог.

Титульну сторінку оформляють згідно з Додатком А.

Вихідні данні відповідно до отриманого варіанту відображають на бланку індивідуального завдання (Додаток Б).

У ЗМІСТІ наводять назви та нумерацію сторінок структурних частин роботи.

У ВСТУПІ наводять інформацію щодо сутності категорії «інтелектуальна власність», проблем та особливостей розвитку інтелектуальної власності в Україні, порівняльну характеристику розвитку та правової охорони інтелектуальної власності в Україні та інших державах.

У ВИСНОВКАХ доцільно навести інформації щодо проблемних аспектів, з якими зіткнувся студент під час написання теоретичної та розрахункової частин роботи, навести свої міркування та пропозиції щодо напрямів розвитку інтелектуальної власності та її правової охорони в Україні.

1. Формат контрольної роботи (індивідуального завдання): формат паперу А4 – 210х297; поля: ліворуч – 20 мм; поля зверху, знизу, праворуч — по 15мм.;

2. Основний текст: гарнітура Times New Roman, кегль - 12 pt (шрифт друку чорного кольору, щільність тексту однакова); міжрядковий інтервал – 1,15; вирівнювання тексту – по ширині (переноси слів не допускаються, між словами допускається тільки один пробіл); відступ першого рядка (абзац) – 10 мм.;

3. Назви структурних частин (розділів) роботи («ВСТУП», «ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА», «РОЗРАХУНКОВА ЧАСТИНА», «ВИСНОВКИ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ») - великими літерами симетрично до тексту з нової сторінки;

4. Назви підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапки в кінці заголовка не ставлять. Якщо підрозділи містять підпункти, то заголовки цих підпунктів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу в розрядку у підбір до тексту. У кінці заголовка, надрукованого у підбір до тексту, ставлять крапку. Підрозділи нумерують у межах розділу. Номер підрозділу складається із номера розділу та свого порядкового номера, розділених крапкою. У кінці такого ставлять крапку, наприклад «2.2.» (другий підрозділ другого розділу);

5. Нумерація сторінок – внизу по центру. Не ставиться, проте зберігається наскрізна нумерація на титульній сторінці, індивідуальному завданні, та сторінках, що містять назви структурних частин. Кожна сторінка (окрім змісту) має бути заповнена текстом не менш ніж на 60%.

6. Таблиці у роботі нумеруються в межах структурної частини роботи. У правому верхньому куті пишуть слово «Таблиця» із зазначення її номера (двовимірна розмірність (Таблиця 1.1); назва таблиці вирівнюється по середині; перед словом «Таблиця» і після нього рядок не пропускається, після номера таблиці та її назви крапка не ставиться; після таблиці пропускається один рядок. У випадку розриву таблиці та її переносу на нову сторінку необхідно на новій сторінці замість назви таблиці позначити: «Продовження Табл. (номер відповідної таблиці)» та перенести нумерацію назв стовбців. Основний текст таблиці (у графках) подається кеглем 11 pt. При посиланні на таблицю вказують її повний номер, а слово «Таблиця» пишуть у скороченому вигляді, наприклад «(табл.1.1)»

7. Ілюстрації (рисунки, фотографії, схеми, креслення, графіки тощо) називаються рисунками; нумеруються в межах структурних частин роботи (нумерація двовимірна («Рис.1.1.»). Назви рисунків друкуються відразу під ними та познача.ться скороченим словом «Рис.»; вирівнювання по центру без пропуску рядка, без крапки; після назви рисунку пропускається один рядок. При посиланні на рисунок перший раз необхідно вписувати його повний номер, наприклад, «(рис.1.1.)». Подальші посилання на рисунки виконуються разом із скороченим словом «дивись», наприклад «(див.рис.1.1.)». Усі рисунки та графіки виконують у вигляді окремих об'єктів за розмірами, які відповідають параметрам сторінки.

8. Формули в роботі подають у форматі Equation 3–5, вирівнюють по центру посередині тексту. Нумерація двовимірна, в межах структурних частин роботи, наприклад «(1.1.)»; номер формули - біля правого поля аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках. Пояснення позначень символів чи числових коефіцієнтів наводиться безпосередньо під формулою у тій послідовності, у якій вони подані у формулі. Це пояснення подається з нового рядка, починаючи зі слова «де», двокрапка після якого не ставиться. Всі розрахунки в роботі повинні мати одиниці виміру та однакове заокруглення до двох знаків після коми, наприклад «1,75». Розмірність одного і того самого параметра у межах роботи має бути однаковою. Рівняння і формули виділяються з тесту вільними рядками (вище і нижче).

9. Обов'язковими в роботі є посилання на використані літературні та періодичні джерела, нормативно – правову базу, офіційні Інтернет - портали.

10. СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ оформлюється в порядку посилань на них в контрольній роботі. При посиланні на нормативно – правовий акт необхідно перевірити та вказати дату його останньої редакції, підтверджуючи тим самим його чинність. При посиланні на Інтернет – джерело необхідно в переліку використаних джерел вказати повну адресу та дати офіційну назву (зміст) Інтернет порталу. Посилання у тексті роботи на джерела необхідно зазначати порядковим номером їх у списку літератури, виділивши двома квадратними дужками, наприклад: «[1]» або «[7, с. 23-27]». Список використаних джерел оформлюють керуючись чинними стандартами бібліографічного опису, які розробила Книжкова палата України (ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 [6]). Інформація про видання (монографії, підручники, довідники тощо) має включати: прізвище та ініціали автора, назву книги, місце видання, видавництво і рік видання, обсяг у сторінках. Зразок оформлення списку використаних джерел наведено в Додатку Ж.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)