АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вибір варіанту контрольної роботи. Підбір і вивчення літератури

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. I. Вивчення нового матеріалу
  3. I. Вивчення нового матеріалу
  4. II. Вивчення нового матеріалу
  5. II. ПОВТОРЕННЯ ВИВЧЕНОГО МАТЕРІАЛУ, ВИВЧЕННЯ НОВОГО
  6. III. Вивчення нового матеріалу
  7. III. Вивчення нового матеріалу
  8. IV. Вивчення нового матеріалу.
  9. IV. ВИВЧЕННЯ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ
  10. V. Вивчення нового матеріалу
  11. V. Вивчення нового матеріалу.
  12. V. Вивчення нового матеріалу.

ХЕРСОНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

КАФЕДРА ОБЛІКУ І АУДИТУ

 

Рег. № ________________________

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ

КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ З ДИСЦИПЛІНИ

“ОБЛІК У ЗАРУБІЖНИХ КРАЇНАХ”

для студентів напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит”

Заочної форми навчання

 

Херсон 2014


Методичні вказівки до виконання контрольної роботи студентів з дисципліни “Облік в зарубіжних країнах” для студентів напряму підготовки 6.030509 “Облік і аудит” заочної форми навчання

Укладач: Бойко Л.І. - Херсон: ХНТУ, 2014. - 11 с.

 

 

Рецензент: Пінчук Т.А. – к.е.н., доцент кафедри обліку і аудиту ХНТУ.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

На засіданні кафедри обліку і аудиту

Протокол № ___ від ____________р.

__________________ О.А. Сарапіна

 

 

Відповідальний за випуск:

Д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку і аудиту Сарапіна О.А.


Загальні положення

Відповідно до навчального плану студенти ІІІ курсу напряму підготовки 6.030509 «Облік і аудит»; виконують контрольну роботу з дисципліни „Облік у зарубіжних країнах”, що припускає поглиблення та закріплення теоретичних знань студентів при вивченні даної дисципліни. Творчий підхід до виконання контрольної роботи сприяє формуванню у студентів навичок до наукових досліджень та прикладних розробок.

У процесі підготовки контрольної роботи студенти знайомляться і вивчають методику й організацію бухгалтерського обліку в зарубіжних країнах, праці вітчизняних та закордонних економістів. Це дозволяє самостійно осмислити ту або іншу проблему в області обліку в зарубіжних країнах, намітити шляхи його розвитку й удосконалення, зробити певні висновки.

 

2. Мета і вимоги, які пред’являються до виконання контрольної роботи

Мета контрольної роботи полягає в закріпленні та поглибленні теоретичних знань, набутих студентом у процесі вивчення курсу, виробленні уміння самостійно працювати з навчальною та спеціальною літературою, нормативними та інструктивними матеріалами, робити узагальнення і висновки.

Підсумковий контроль проводиться на підставі поточного обліку знань, вмінь в обсязі матеріалу, визначеного навчальною програмою.

При вирішенні контрольного завдання курсу „Облік у зарубіжних країнах ” студенти повинні оволодіти знаннями по формуванню основних показників діяльності підприємства, узагальненню їх в звітності

Виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання є складовою частиною навчального процесу, активною формою самостійної роботи студентів.

Вибір варіанту контрольної роботи. Підбір і вивчення літератури.

Першим етапом виконання контрольної роботи є вибір варіанта. Варіант визначається по таблиці. Кожний студент повинен виконувати роботу тільки свого варіанту. В протилежному випадку робота не зараховується і викладач повністю змінює завдання студенту.

Робота повинна бути виконана акуратно, розбірливо. При виконанні контрольної роботи на кожній сторінці потрібно залишити поля шириною 3 см. для зауважень викладача – рецензента. Викладання теоретичних питань повинно бути детальним.

Контрольна робота повинна мати титульний аркуш. Наприкінці роботи навести список використаної літератури. На останній сторінці повинна стояти дата виконання роботи й особистий підпис студента – заочника.

Контрольна робота виконується відповідно по варіантах що додаються. Варіанти контрольних робіт для студентів призначаються з урахуванням останніх двох цифр шифру залікової книжки (табл.1). Робота, що не відповідає шифру, не зараховується і повертається студенту без розгляду.

Таблиця 1


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)