АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Орієнтовні теми для виховної діяльності

Читайте также:
  1. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  2. II. Мотивація навчальної діяльності школярів
  3. II. ОРГАНІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗМІНИ В ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ПРАЦІ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОДУКТИВНОЇ ЗАЙНЯТОСТІ
  4. III. Витрати діяльності
  5. IV. Мотивація навчально-трудової діяльності.
  6. IV. ПОРЯДОК УТВОРЕННЯ І ДІЯЛЬНОСТІ СТАТУТНИХ ОРГАНІВ
  7. V. ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  8. VIII. ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІВ ТА ІНШИХ ПРЕДСТАВНИЦЬКИХ ОРГАНІВ ПРАЦІВНИКІВ
  9. VІ. ПРАВОВІ І НОРМАТИВНО – ТЕХНІЧНІ ОСНОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
  10. Авторське право на об'єкти будівельної діяльності. Експертиза будівельного проекту.
  11. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  12. Аналіз виконання договірних зобов’язань щодо поставки продукції та показників результативності збутової діяльності
5 клас «Індивідуальні особливості людини». «Пізнай себе». «Презентація твого дня народження». «Я і моя родина». «Мої права і обов’язки». «Твій режим дня». «Бережи свій час». «Дотримання шкільної етики». «Школа ввічливих наук». «Похід вихідного дня по рідному краю: «Уміння орієнтуватися за місцевими ознаками». «Гра-змагання на місцевості зі спортивно-туристської та топографічної підготовки». «Що Наум нам приніс на ум». «Пташка красна своїм пір’ям, а людина — своїм знанням». «Марафон ерудитів». «Кмітливі, вперед!». «Що маю знати, щоб зберегти своє здоров’я». «Правильне харчування та здоровий сон — запорука міцного здоров’я». «Загартування та фізичні вправи — необхідні умови здорового способу життя». «Тато, мама і я — спортивна сім’я». «Щоб не трапилось біди, правил дорожніх дотримуйся завжди». 6 клас «Азбука спілкування». «Вміння знаходити себе в суспільстві». «Характер людини: як він формується». «Що таке толерантність?» «Пізнай себе». «Світ моїх захоплень». «Моя поведінка в класі». «Мої права та права інших». «Права та обов’язки учня». «Змагання-конкурс на місцевості з туристської техніки». «Бесіда «Життя чудове тому, що можна подорожувати». «Духовне та фізичне виховання». «Здоровий спосіб життя». «Моє здоров’я.» «Фізичне загартування школярів». «Особиста гігієна хлопчиків» «Особиста гігієна дівчаток». «Про шкідливі звички». «Алкоголь та його наслідки». «Екологія душі».    
7 клас «Права дитини — мої права «. «Здоров`я — головне багатство». «Сходинки до сімейного життя». «Я в колі сім`ї». «Моя родина». «Яскраві події мого життя». «Господарочка». «Добродії». «Валеологічне виховання засобами туризму». «Проведення одноденного походу з елементами орієнтування за допомогою компаса та карти». «Країна моїх мрій» (дозвілля та хобі). «Моє дозвілля». «Таланти твої, Україно». «Якщо я буду...». «Вчитель — моє покликання». «Мій улюблений учитель».   8 клас «З чого починається пізнання». «Чи любиш ти себе?». «Яка людина заслуговує на повагу інших». «Ким бути і яким бути». «Створення життєвого проекту саморозвитку». «Світ моїх захоплень». «Фізична краса не постійна, а духовна краса — вічна». «Туризм як різновид фізичної активності — складова здорового способу життя». «Ігри та змагання на місцевості з техніки туризму». «Кроки до успіху». «Я» — частинка Всесвіту» «Як подолати невдачу?» «Наодинці із собою». «Промова на захист добра, милосердя, честі, любові». «Я» на арені суспільного життя». «Сам собі вихователь». «Кодекс чесної особистості». «Шлях до себе».
9 клас
«Мій ідеал» «Бережи честь змолоду». «Пізнай себе — і ти пізнаєш світ». «Мої життєві принципи». «У колі симпатій». «Країна моїх мрій». «Вміння бути самим собою». «Як стати лідером?» «Без добрих справ немає доброго імені». «Про культуру почуттів». «Засоби профілактики травматизму і патологічних станів організму під час проведення туристсько-краєзнавчих подорожей». Участь у шкільному та районному святі «День туризму». «Що таке самовиховання, самооцінка, самореалізація?». «Найскладніше — не відстоювати свою думку, а мати її». «Життя — це не ті дні, що пройшли, а ті, що запам’ятались». «Умій сказати, умій змовчати». «Хочеш бути щасливим — будь ним!» «Не говори, що знаєш, але знай, що говориш». «Бережи себе». «Здоров’я — скарб».

 

 

Старша школа


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)