АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тематика творчих та наукових завдань. 1. Перегляд та перевірка судових рішень в цивільному процесі

Читайте также:
  1. II. Тематика курса
  2. II.Примерная тематика курсовых работ
  3. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку
  4. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  5. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  6. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  7. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  8. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  9. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  10. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  11. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.
  12. IV. Повідомлення теми, мети, завдань уроку.

1. Перегляд та перевірка судових рішень в цивільному процесі.

2. Контроль, перевірка та нагляд в цивільному процесі.

3. Напрями удосконалення системи перегляду судових рішень.

4. Системи перегляду судових рішень: основні засади функціонування та перспективи розвитку.

5. Принцип правової визначеності та система перегляду судових рішень.

6. Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ в системі перегляду судових рішень.

7. Місце Європейського суду з прав людини в системі перегляду судових рішень.

8. Судовий наказ як об’єкт перегляду.

9. Право на оскарження судового рішення та порядок його здійснення.

10. Приєднання до скарги як форма здійснення права на оскарження.

11. Процесуальна форма ініціювання перегляду судових рішень.

12. Оптимізація процесуальної форми підготовки розгляду справи судом апеляційної інстанції.

13. Оптимізація процесуальної форми підготовки розгляду справи судом касаційної інстанції.

14. Поняття судового повноваження.

15. Проблеми реалізації окремих повноважень суду апеляційної інстанції (на прикладі конкретного повноваження).

16. Особливості розгляду в апеляційному порядку окремих категорій справ.

17. Проблеми реалізації окремих повноважень суду касаційної інстанції (на прикладі конкретного повноваження).

18. Місце перегляду судових рішень Верховним Судом України в структурі цивільного процесу.

19. Нововиявлені обставини та нові докази.


СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КРЕДИТНО-ТРАНСФЕРНОЇ СИСТЕМИ (ECTS)

 

Оцінювання знань студентів здійснюється паралельно за національною (4-бальною) шкалою і за шкалою ECTS (100-бальною).

Така система контролю дозволяє здійснювати оцінювання більш гнучко, об’єктивно і сприяє систематичній та активній самостійній роботі студентів упродовж усього навчання, забезпечує змагальність між студентами в навчанні, стимулює виявлення і розвиток творчих здібностей студентів.

Система обов’язкова для використання в ході підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем Бакалавр, Спеціаліст, Магістр відповідно до навчальних планів.

 

Поточний контроль

 

З поточного контролю знань за семінарські заняття та самостійну роботу студент максимально може набрати 60 балів.

Кількість набраних за семінарські заняття та самостійну роботу балів визначається як результат множення семестрової середньої арифметичної оцінки з цих занять на 12 (ціну у балах однієї одиниці оцінки за національною шкалою).

Семестрова середня арифметична оцінка з семінарських занять та самостійної роботи обчислюється шляхом ділення суми кодів (5, 4, 3, 2) отриманих студентом протягом семестру оцінок («відмінно», «добре», «задовільно», «незадовільно») на цих заняттях з урахуванням перездач на кількість отриманих оцінок.

Семестрова середня арифметична оцінка заокруглюється до десятих бала.

Студентові, який має невідпрацьовані незадовільні оцінки чи пропущені заняття, семестрова середня арифметична оцінка не виставляється до їх відпрацювання.

Оцінювання самостійної роботи за змістовий модуль здійснюється в рамках поточного контролю шляхом оцінювання за 4-бальною шкалою із занесенням до документів обліку успішності студентів.

Оцінка з поточного контролю виставляється одна за семестр після проведення останнього у ньому семінарського заняття.

Викладач, який проводить семінарські заняття, виставляє у визначений термін кількість набраних з поточного контролю балів і заносить їх у відповідні документи обліку успішності студентів.

Критерії оцінювання знань студентів під час поточного контролю:

5 (відмінно) — студент у повному обсязі володіє навчальним матеріалом, вільно самостійно та аргументовано його викладає під час усних виступів та письмових відповідей, глибоко та всебічно розкриває зміст теоретичних питань та практичних завдань, використовуючи при цьому обов’язкову та додаткову літературу. Правильно вирішив усі або не менше 90 % письмових завдань.

4,5 (дуже добре) — студент досить повно володіє навчальним матеріалом, обґрунтовано його викладає під час усних виступів та письмових відповідей, в основному розкриває зміст теоретичних питань та практичних завдань, використовуючи при цьому обов’язкову літературу. Однак під час викладання деяких питань допускаються при цьому окремі несуттєві неточності. Правильно вирішив 80–89 % письмових завдань.

4 (добре) — студент достатньо повно володіє навчальним матеріалом, обґрунтовано його викладає під час усних виступів та письмових відповідей, в основному розкриває зміст теоретичних питань та практичних завдань, використовуючи при цьому обов’язкову літературу. Однак під час викладання деяких питань не вистачає достатньої глибини та аргументації, допускаються при цьому окремі несуттєві неточності та незначні помилки. Правильно вирішив 65–79 % письмових завдань.

3,5 (задовільно) — студент в цілому володіє навчальним матеріалом, викладає його основний зміст під час усних та письмових відповідей, але з не зовсім глибоким та всебічним аналізом, обґрунтуванням та аргументацією, з недостатнім використанням необхідної літератури, допускаючи при цьому окремі несуттєві неточності та помилки. Правильно вирішив 55–64 % письмових завдань.

3 (достатньо) — студент в цілому володіє навчальним матеріалом, викладає його основний зміст під час усних та письмових відповідей, але без глибокого всебічного аналізу, обґрунтування та аргументації, без використання необхідної літератури, допускаючи при цьому окремі суттєві неточності та помилки. Правильно вирішив 50–54 % письмових завдань.

2 (незадовільно) — студент не в повному обсязі володіє навчальним матеріалом. Фрагментарно, стисло без аргументації та обґрунтування) викладає його під час усних виступів та письмових відповідей, поверхово розкриває зміст теоретичних питань та практичних завдань, допускаючи при цьому суттєві неточності. Правильно вирішив 35–49 % письмових завдань.

1 (неприйнятно) — студент частково володіє навчальним матеріалом, не у змозі викласти зміст більшості питань теми під час усних виступів та письмових відповідей, допускаючи при цьому суттєві помилки. Правильно вирішив 1–34 % письмових завдань.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)