АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Архівація інформації. Програми - архыватори WinZip I WinRaR

Читайте также:
  1. Архівація файлів
  2. Багатоденні програми
  3. Великі програми повинні розроблятися так щоб їх супровід був максимально зручним.
  4. ВИЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ПРОЕКТОВАНОГО ЦЕХУ
  5. ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ ПОНЯТЬ ПРОГРАМИ ЗА ТЕМОЮ ДОСЛІДЖЕННЯ
  6. Визначення ролей і відповідальності учасників інноваційного процесу розглядаються на прикладі програми реалізації інноваційного проекту.
  7. Витяг з навчальної програми
  8. Вікно програми, основні об’єкти вікна
  9. ВПРАВИ ПА САМОВДОСКОНАЛЕННЯ Метапрограми
  10. До програми навчання Академії входили слов’янська, грецька, польська, латинська мови, граматики цих мов, риторика, діалектика, астрономія, математика, філософія, богослов’я.
  11. Довідником називається об'єкт програми, у якому зберігається структурована інформація, яка використовується при заповнені документів і при ведені аналітичного обліку.

Архіватори – це програми, що дозволяють зменшити розмір файлів для економії місця на диску. архівування – стиснення інформації і зберігання її втакомувиглядіпевнийчас.

ПрограмаWinZip

Колись давно, більш десяти років тому, WinZip став чи не першою програмою компресії файлів зі зручним графічним інтерфейсом, завдяки чому завоював колосальну популярність (лише із сайта CNET скачано близько 100 млн. копій).Програма фактично є стандартом серед програм подібного класу. Вона володіє всім набором необхідних функцій, має зручний, зрозумілий інтерфейс. Якщо ви викачуєте файл з мережі Internet, велика вірогідність того, що це саме zip-архів.

ПрограмаWinRar

WinRAR – розробка українського автора Євгенія Рошала. RAR існує вже багато років і широко відомий не тільки в нас у країні, але й у світі. WinRAR – це вдосконалена версія архіватора, що має зручну графічну оболонку.

За ступенем стискання файлів WinRAR перевершує WinZIP і навіть ARJ. Крім того, в останніх версіях з’явився спеціальний алгоритм для роботи з мультимедійними файлами: звуковими і графічними.

19. Комп’ютерні віруси. Антивірусне програмне забезпечення.
Комп'ютерний вірус - це невелика програма, що написана програмістом високої кваліфікації, здатна до саморозмноження й виконання різних деструктивних дій. На сьогоднішній день відомо понад 50 тис. Комп'ютерних вірусів.
Антивірус – програма, що знаходить і знищує віруси. Повноцінним і повнофункціональним антивірусним пакетом прийнято вважати продукти, що містять сканер, монітор, центр управління, а також модуль поновлення через Internet.

 

20. Пакет програм Microsoft Office 2007. Призначення і можливості програм Microsoft Office
Microsoft Office 2007 — популярный офисный пакет от Microsoft. Microsoft Office 2007 содержит приложения, предназначенные для обработки и предоставления в наглядном виде различной информации. В Microsoft Office 2007 входят: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Communicator, Publisher, InfoPath, Groove, OneNote и другие компоненты. С помощью программ пакета Microsoft Office 2007 люди, разделенные работой в разных организациях и местом проживания, могут эффективно сотрудничать, обмениваться информацией и разрабатывать совместные проекты.
Word — самый известный и популярный текстовый редактор. Служит для создания, редактирования и печати текстовых документов любой сложности. Следующее по популярности приложение — электронные таблицы Microsoft Office Excel. С помощью этого процессора обеспечивается создание различные электронных таблиц для вычисления, есть возможность работы с различными формулами, инструментами и функциями. Microsoft Office Outlook — персональный коммуникатор. В состав Outlook входят: планировщик задач, календарь, записки, адресная книга, а также менеджер электронной почты. Microsoft Office PowerPoint — приложение для создания презентаций под Windows. Microsoft Office Access — процессор управления базами данных.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)