АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Практичне завдання №14

Читайте также:
  1. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  2. II Завдання додому
  3. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  4. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  5. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  6. II. Практичне завдання.
  7. II. Практичне завдання.
  8. II. Тестові завдання
  9. IV рівень (одне завдання 4 бали)
  10. IІ Завдання додому
  11. IІ Завдання додому
  12. IІ Завдання додому

Практичне завдання №25

Охарактеризуйте основні рівні менеджменту.

Опишіть процес функціонування туристичного підприємства, як відкритої системи.

 

 

Практичне завдання №24

Опишіть модель менеджера (керівника) туристичного підприємства опираючись на десять управлінських ролей, та вкажіть його обов’язки.

 

 

Практичне завдання №23

Проаналізуйте функціональну, організаційну та особову складові менеджменту туристичних підприємств. Обґрунтуйте що у найбільшій мірі і чому визначає ефективність менеджменту в туризмі?

 

 

Практичне завдання №22

Охарактеризуйте етапи та елементи комунікаційного процесу на прикладі вашого навчально закладу.

Опишіть процеси передачі інформації, ведення документації та основні елементи діловодства.

 

 

Практичне завдання №21

Опишіть основні методи поширення інформації про діяльність туристичної організації, які найчастіше використовують для готельно-туристичних підприємств України.

 

 

Практичне завдання №20

Розкрийте сутність та вкажіть основні завдання організації, як функції менеджменту. Вкажіть умови виконання функції організації.

Розробіть та обґрунтуйте організаційну структуру туристичної фірми – турагента.

 

 

Практичне завдання №19

Проаналізуйте, яку організаційну структуру управління доцільно застосовувати в транснаціональній компанії, яка надає послуги громадського харчування в Україні, Молдові, Болгарії і Греції. Поясніть чому, та опишіть переваги і недоліки даної ОСУ.

 

 

Практичне завдання №18

Дайте характеристику планування, як функції менеджменту, опишіть основні види планів, які використовуються в готельно-туристичних підприємства. Мета функції планування (формування стратегії).

 

 

Практичне завдання №17

Ви – керівник туристичної фірми, яка надає послуги різних видів туризму. Використовуючи матрицю БКГ визначте стратегічні напрями розвитку фірми.

Вид послуг Частка ринку, % Обсяг реалізації, грн
Спортивний туризм    
Рекреаційний туризм    
Шоп - туризм    
Екскурсії по місту    

 

 

Практичне завдання №16

Дайте характеристику основних типів оплати праці на підприємстві. Проаналізуйте побудову ефективної мотиваційної системи туристичного підприємства.

 

 

Практичне завдання №15

Проаналізуйте механізм дії мотивації до праці обслуговуючого персоналу туристичного підприємства через поведінку. Дайте характеристику змістових теорії мотивації.

 

 

Практичне завдання №14

Один із членів вашого колективу раптово захворів. Кожен працівник дуже зайнятий терміновою роботою. Робота відсутнього також повинна бути виконана в термін. Як ви поведете себе в такій ситуації:

А) Доручити виконати роботу за відсутнього одному із своїх підлеглих.

Б) Запропоную: “Давайте поміркуємо разом, хто візьме на себе цю роботу. Тому що вона всеодно повинна бути зроблена. Нехай кожен скаже що він робить в цей період, а потім ми разом вирішимо, як виконати роботу захворівшого”.

В) Скажу колективу: “Я дуже перевантажений роботою! Розділіть між собою роботу захворівшого. Допомагайте один одному. Людина видужає – відпрацює. За роботу!”

Г) Скажу і зроблю так: “Якщо ніхто з вас не зможе виконати його роботу, я сам зроблю її”. Відповіді занести в таблицю та обґрунтувати:

Тип менеджера
1.1 1.9 9.1 5.5 9.9 9+9
           

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)