АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема: Складання меморіального ордеру № 1

Читайте также:
  1. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  2. Аудиторський висновок. Види аудиторських висновків. Порядок їх складання і подання.
  3. Бухгалтерські рахунки якого класу кореспондують тільки між собою, а їх залишки не враховують під час складання фінансової звітності банку?
  4. Визначення власного капіталу, його функції та мета складання Звіту про власний капітал
  5. Визначення категорій та мета складання Звіту про фінансові результати
  6. Вимоги до їх складання
  7. Вопрос №19 Экономическая система: сущность, элементы, теоретические концепции.
  8. Дані для складання документів
  9. Дата:__________ Урок 2. Тема: Формирование навыков чтения, говорения.
  10. Диффузная эндокринная система: АПУДоциты
  11. Европейская валютная система: проблемы
  12. Економічна безпека як багаторівнева система: поняття та базові елементи

Мета: Придбання практичних навичок у складанні меморіальних ордерів.

Методичні рекомендації

Меморіальний ордер,затверджений наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 року N68 «ІНСТРУКЦІЯ про форми меморіальних ордерів бюджетних установ та порядок їх складання», застосовується при обробці звітів касирів з метою систематизації оборотів у касі за поточний місяць. Кожен звіт касира заноситься до накопичувальної відомості за відповідними кореспондентськими субрахунками одним рядком, тобто записуються всі обороти в касі з надходження та витрачання коштів за дебетом чи кредитом відповідних субрахунків рахунку 30 "Каса".

Якщо бюджетна установа здійснює касові операції в національній та іноземній валюті, то меморіальні ордери - накопичувальні відомості за касовими операціями складаються окремо для кожного виду валюти та нумеруються відповідно N 1-1, 1-2 та ін.

У накопичувальній відомості за касовими операціями за субрахунком 302 "Каса в іноземній валюті" за кожним звітом касира записи здійснюються окремими рядками в національній та іноземній валюті, що застосовувалась для касової операції. У графі "N з/п" такі записи відображаються за одним порядковим номером.

Оскільки операції із надходження готівкових коштів з реєстраційних (спеціальних реєстраційних, поточних) рахунків до каси установи та із внесення готівкових коштів з каси на реєстраційні (спеціальні реєстраційні, поточні) рахунки також відображаються в меморіальному ордері N 2 або N 3, то при перенесенні підсумків руху коштів у касі з накопичувальної відомості до книги "Журнал-головна" ці обороти виключаються.

Позиція "Сума оборотів за меморіальним ордером" у вигляді відповідної кореспонденції рахунків переноситься до книги "Журнал-головна".

Меморіальний ордер підписується виконавцем, особою, що перевірила меморіальний ордер, та головним бухгалтером.

 

___________________ (назва установи)   Типова форма N 380 (бюджет) Затверджено наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 р. N 68
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ
 


  Код за ДКУД
 

 

             

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 1

За _______________ 20__ р.

Накопичувальна відомість за касовими операціями

 

N з/п Дата звіту касира Дебет субрахунку 30___ Кредит субрахунку 30___
до кредиту субрахунків до дебету субрахунків
                    Разом                     Разом
                                               
                                               
                                               
                                               
  Усього:                                            
Залишок на початок місяця _____ Залишок на кінець місяця ______
Сума оборотів за меморіальним ордером ______

 


Виконавець: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) Перевірив: _______ (посада) ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище)
Головний бухгалтер: ______ (підпис) ______________ (ініціали і прізвище) "___" _______ 20__ р. Додаток на _______ аркушах
___________________ (назва установи)   Типова форма N 380-авт (бюджет) Затверджено наказом Державного казначейства України від 27 липня 2000 р. N 68  
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ
 


  Код за ДКУД
 


 
                               

МЕМОРІАЛЬНИЙ ОРДЕР N 1

За _______________ 20__ р.

Накопичувальна відомість за касовими операціями


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)