АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

На підставі наведених даних (додаток 1) скласти баланс (ф.№1)бюджетної установи

Читайте также:
  1. Balance sheet / Баланс
  2. D. Визначення енергетичної цінності та нутрієнтного складу добового раціону на підставі статистичної обробки меню-розкладок
  3. S: Установите соответствие между категориями мобильности и характеризующими их признаками.
  4. S: Установите соответствие между типом общества и экономическим развитием данного общества.
  5. S: Установить соответствие между типами общества и их характеристиками.
  6. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  7. А теперь рассмотрим кислотно-щелочной баланс .
  8. А)3 год після прибуття товарів у пункт призначення та може корегуватися на підставі законодавчих актів
  9. А. Балансовый метод
  10. А. В літописі часто говориться про те, як племена сплачували данину. Що означає виплата данини ? На основі наведених уривків поясніть, що мала включати данина?
  11. Азотистый баланс - общий показатель обмена белков.
  12. Активы (актив баланса)

Критерії оцінювання на практичних та семінарських заняттях

Оцінювання знань студента під час практичного та семінарського заняття з дисципліни «Облік в бюджетних установах» для денної форми навчання проводиться за шкалою, визначеною кафедрою, за такими критеріями: уміння працювати з літературою та законодавчою базою при рішенні питань, щодо регулювання обліку на малих підприємствах, які винесені на обговорення аудиторії; ступінь засвоєння фактичного матеріал курсу; якість та самостійність виконання завдання студентом.

Оцінка самостійного рішення задачі, або усної відповіді з дисципліни для студентів очної форми навчання проводиться за наступною школою.

Оцінка «відмінно» можна оцінити відповідь студента, яка відзначається повнотою і вичерпністю викладу матеріалу, що становить зміст питання. При цьому студент повинен уміти висловити й дати своє бачення вирішення даної проблеми. Відповідь повинна бути логічною, зв’язаною, послідовною й аргументованою. Студент повинен уміти застосувати свої теоретичні знання на практиці.

Оцінкою «добре» можна оцінити повну й аргументовану відповідь студента. Студент повинен знати весь обсяг запропонованого в курсі матеріалу, проте може помилятися у непринципових моментах при викладі теорії чи при обґрунтуванні у вирішенні поставленої проблеми. Відповідь повинна бути логічно викладеною, правильною. У разі труднощів з аргументацією висновків при вирішенні поставленої проблеми, студенту можуть бути поставлені додаткові питання, які допоможуть йому чіткіше сформулювати думку. Свої теоретичні знання студент повинен уміти застосовувати на практиці.

Оцінкою «задовільно» можна оцінити відповідь студента, що є неповною і не достатньо аргументованою. Студент повинен знати основну частину матеріалу, запропонованого в курсі, але ці знання можуть мати не системний характер. Наведені питання повинні наштовхувати студента на правильну відповідь.

Оцінка «незадовільно» ставиться студенту, в якого відсутні знання матеріалу, запропонованого в курсі. Студент може частково відповідати на поставлені запитання, але сам не здатен викласти теоретичний матеріал. Студент не вміє самостійно робити висновок та відповісти на поставлені запитання.

Міністерство фінансів України

Харківський інститут фінансів

Українського державного університету фінансів

та міжнародної торгівлі

 

 

Кафедра обліку, аудиту та економічного аналізу

 

Облік в бюджетних установах

Методичні рекомендації щодо виконання практичних занять

для студентів денної форми навчання

освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавра

напрям підготовки – 0305 «Економіка та підприємництво»

напрям підготовки – 6.030509 «Облік і аудит»

 

Укладач Гриценко Л.В., викладач

 

Розглянуто та ухвалено на

засіданні кафедри

Протокол від «17»12.2010 р. № 5

Актив


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)