АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні правила розпорядку

Читайте также:
  1. Dress-code: правила официальных мероприятий
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I. Загальні положення
  10. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  11. II. Основные принципы и правила поведения студентов ВСФ РАП.
  12. III. Основні правила та обов’язки працівників

ЗБІРНИК

ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНИХ РОБІТ

З ПРЕДМЕТА «ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ

З ОСНОВАМИ ТОВАРОЗНАВСТВА»

(ПРОФЕСІЯ «КУХАР»)

Частина 1

 

 

Зміст

 

 

Вступ  
1. Лабораторно-практична робота №1 «Прості форми нарізання овочів. Відпрацювання методів і прийомів»  
2. Лабораторно-практична робота №2 «Механічна кулінарна обробка риби. Розбирання риби з лускою. Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї»    
3. Лабораторно-практична робота №3 «Технологія приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї»  
4. Лабораторно-практична робота №4 «Технологія приготування страв з круп, бобових і макаронних виробів. Правила подачі»  
5. Лабораторно-практична робота №5 «Технологія приготування супів»  
6. Лабораторно-практична робота №6 «Технологія приготування страв з овочів»  
7. Лабораторно-практична робота №7 «Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього»    
Джерела використаної інформації  

 

 

 

ВСТУП

Навчальний посібник «Збірник лабораторно-практичних робіт з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» призначений для самостійної роботи, закріплення теоретичних та практичних знань учнями, які отримують професію «Кухар 3-го розряду».

Тематика та структура збірника розроблені на основі діючої програми курсу та розглянуті на засіданні методичної комісії професій ресторанного бізнесу Дзержинського професійного ліцею. Збірник призначений для виконання робіт особисто кожним учнем відповідно свого робочого місця.

У навчальному посібнику наведено методику проведення лабораторно-практичних робіт з «Технології приготування їжі з основами товарознавства». Для практичного приготування рекомендовані страви, які переважно готуються на підприємствах харчування різних форм власності. До лабораторно-практичних робіт додаються інструкційні карти на виготовлення напівфабрикатів, технологічні карти на приготування страв, а також зазначені особливості бракеражу.

Особливість даного навчального посібника полягає в тому, що матеріали, зібрані в ньому, допомагають учням раціонально використовувати час для виконання практичних завдань, а також полегшують роботу викладача під час інструктування.

На першому занятті викладач пояснює учням правила користування збірником лабораторно-практичних робіт. Особлива увага приділяється вивченню загальних правил розпорядку при проведенні робіт, правилам особистої гігієни учнів, інструкції з охорони праці, а також пояснюються правила проведення бракеражу страв.

Викладач керує виконанням лабораторно-практичних робіт шляхом інструктування, основною метою якого є створення для учнів умов, що сприяють кращому виконанню завдань. Після закінчення роботи учні оформлюють звіт, який надається наприкінці кожної лабораторно-практичної роботи, та готуються до захисту. Викладач оцінює якість виробів, порівнює з вимогами до них, робить висновки, виставляє оцінки.

Тривалість лабораторно-практичної роботи 4 години.

 

 

Загальні правила розпорядку


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)