АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зредагуйте речення, уникаючи пасивних конструкцій

Читайте также:
  1. Будувати речення, текст відповідно до стилю мовлення.
  2. Вправа 21. Прочитайте речення, роз’єднавши слова. Перекладіть.
  3. Вправа 39. Перекладіть подані речення, звертаючи увагу на вживання видо-часових форм дієслова.
  4. Завдання 4. Знайдіть речення, які відповідають змісту текста.
  5. Завдання 4. Знайдіть речення, які відповідають змісту текста.
  6. Запишіть речення, розставляючи пропущені орфограми та пунктограми (4 бали)
  7. Захист конструкцій.
  8. Зредагуйте вирази. Поясніть.
  9. Зредагуйте текст, перекладений електронним перекладачем, відповідно до норм української літературної мови. Укажіть характер помилок.
  10. Особливості інших пасивних операцій банку
  11. Підсилення металевих конструкцій.

Нами будується Україна. Це питання буде розглянуте деканатом на слідуючій неділі. Поема була написана автором ще в 19 столітті. Це завдання достроково виконане нашим колективом. В цьому році нами побудовані три нових завода. На слідуючій неділі нами буде проведена пара міроприємств. Відомість була віднесена викладачем у деканат. За перший учбовий семестр нами пройдено більшу частину матеріала. Протоколи зборів підписуються головуючим і секретарем зборів.

Виявіть помилки в стилістичному використанні однорідних членів речення, інші хиби. Зредагуйте текст.

1. Переповнені гордості за такого президента, громадяни бажають йому терпіння та натхнення у служінні такому невдячному, але все ж своєму народу, авторитету серед українців, їх розуміння правильності його добродійної діяльності, творчих перемог. 2. Міністерство зобов’язало загальноосвітні школи перейти на вивчення іноземної з другого, а не п’ятого класу. 3. Мало хто з письменників має власну веб-сторінку і навіть не розуміє, що бодай таким чином може завоювати серця читачів, не чекаючи роками на безгонорарну книжку з мізерним накладом.

 

Самостійна робота з теми

Зредагуйте власні назви.

Братів Кличко, Андрієм Петровичем, Марії Петрівній, Антіном Павловичом, Юріє Констянтиновичу, з Генадієм Анатолієвичем, Констянтином Васильовичом, Андріє Сергієвичу.

Зредагуйте текст. Укажіть, які мовні норми порушено.

Фінансові компанії мобілізують кошти шляхом випуску акцій та облігацій і використовують виторг від їхньої продажі для надання займів. Положення фінансових компаній в посередницькому фінансовому процесі можна описати слідуючим чином: вони беруть в зайом громадні суми, а надають займи у малих сумах. Відмітною рисою фінансових компаній являється те, що, у порівнянні з комерційними банками, їхня діяльність ніким не регулюється. Урядом встановлюються максимальні суми займів, що надаються індивідуальним споживачам, проте не існують жодні обмеження на відкриття відділенн.

Розрізняются слідуючі види фінансових компаній:

- фінансові компанії, які надають займи для покупки товарів в мілких торговців чи виробників;

- фінансові компанії, які надають займи для покупки окремих товарів;

- фінансові компанії, які викуповують дебіторську задолженість фірми.

Спростіть і скоротіть речення.

Наявна в людини вимогливість до себе дає їй змогу мобілізуватись для виконання потрібного завдання, допомагає знаходити нові способи роботи, щоб досягти кращих наслідків у своїй діяльності.


Семінарсько-практичне заняття № 9

Спілкування як інструмент професійної діяльності

План

1. Спілкування і комунікація. Види й форми спілкування.

2. Поняття ділового спілкування.

3. Невербальні компоненти спілкування.

4. Гендерні аспекти спілкування.

Питання й завдання для самоконтролю


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)