АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Аналіз основної частини КСД

Читайте также:
  1. D. Аналізатор спектру шуму
  2. FTA – Аналіз «дерева відмов».
  3. LL(1)-синтаксичний аналізатор для мови Pascal
  4. SWOT-аналіз підприємства та складання профілю середовища.
  5. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  6. V. Запишіть 2 приклади вчинення замаху на злочини, передбачені статтями розділу ІІІ Особливої частини КК України (складіть фабули).
  7. А. Макроаналіз по виду зламів.
  8. Алонж аналіз
  9. Альтернативний аналіз (Alternative Analysis)
  10. Аналіз алгоритмів
  11. Аналіз асортименту і структури продукції.
  12. Аналіз беззбитковості

В ході проведеного дослідження були отримані наступні результати. На 15 поставлених питань респонденти дали такі відповіді:

Питання запропонованої анкети:

1. Чи вважаєте Ви себе активним для суспільства?

“Так” відповіли 47% респондентів, 33% сказали “ні”, “важко відповісти” було 20% респондентів, а це говорить про те, що більшість респондентів вже визначилась із вибором свого шляху в житті і намагається не бути пасивним як задля себе самих, так і задля інших членів суспільства.

2. Чи замислюєтесь Ви над тим, якими рисами повинна володіти сучасна особистість?

“Так” відповіли 53% респондентів, 20% сказали “іноді”, відповідь “ніколи” дали 27%, а це говорить про те, що більшість респондентів не є байдужими до того, хто буде представляти їх країну в недалекому майбутньому, оскільки молодь є “обличчям” будь-якої країни, взірцем для дітей, що підростають.

3. Чи вважаєте Ви, що людина сама здатна змінювати свій характер, позбавлятись від вад?

“Так” відповіли 80% респондентів, 20% сказали “ні”, а це говорить про те, що більшість респондентів схильна до самовдосконалення і, мабуть, здатна прислуховуватись до чужої думки та аналізувати її з певною користю для себе.

4. Що, на Вашу думку, є основною відмінною рисою саме сучасної особистості?

“Високе прагнення до самовдосконалення” відповіли 47% респондентів, 0% сказали “висока зацікавленість та участь у суспільно-політичному житті”, 13% - “високий рівень розвитку в сфері комп’ютерних технологій”, 7% - “зростання аморальності”, 13% - “прагнення до незалежності в особистому житті”, свій варіант відповіді дали 20%. Всі ці відповіді підтверджують висновки з попереднього питання, тобто молодь прагне до самовдосконалення, осягнення нових технологій, науково-технічного прогресу, а ті, хто зневірився у майбутньому, представлені лише 7%.

5. Як впливає спілкування з рідними та друзями на Ваше світосприйняття, Ваші погляди щодо сучасної особистості?

“Допомагає” відповіли 47% респондентів, 33% сказали “заважає”, відповідь “ніяк не впливає” дали 20% респондентів, а це говорить про те, що хоч більшість і має однодумців щодо сприйняття сучасного світу, проте ця більшість незначна і має серйозну опозицію, а різні думки, можливо, зможуть виплекати найкращі риси сучасної особистості.

6. Чи часто у Вас виникає бажання і можливість відвідати художню виставку, концерт класичної музики?

“Дуже часто” відповіли 0% респондентів, 53% сказали “іноді”, відповідь “ніколи” дали 47% респондентів, а це говорить про те, що справжніх прихильників образотворчого мистецтва та меломанів серед молоді не так багато, проте вони є, а це показує, що почуття прекрасного живе у серцях нашої молоді.

7. Чи віддаєте Ви перевагу перегляду кінофільмів відвідинам театральних вистав?

“Так” відповіли 67% респондентів, 33% сказали “ні”, а це говорить про те, що прогрес зробив своє діло на користь розвитку людських лінощів. Тепер, навіть якщо і виникає бажання відвідати театр (а воно виникає, оскільки 33% - не такий вже і маленький показник), то просте небажання виходити з дому притягує молодь до екранів телевізорів. Цей факт підтверджує більшість.

8. Ваше ставлення до сексуальних меншостей.

“Позитивне” відповіли 33% респондентів, 27% сказали “негативне”, відповідь “нейтральне” дали 40% респондентів, а це говорить про те, що більшість респондентів не засуджує таких людей, можливо, розуміє, що в кожного своя доля, яку ми не обираємо. Це гарний показник, оскільки він говорить про почуття добра, милосердя, розуміння, які мають місце в серцях сучасної молоді, і хоч вони, можливо, поки що в зародку, проте вони є, а це добре.

9. Як Ви вважаєте, чи є робота та кар’єрний ріст обов’язковим для сучасної людини?

Відповідь “так, звичайно, адже треба годувати себе і свою сім’ю” дали 73% респондентів, 0% - “кар’єра – єдине, до чого повинна прагнути сучасна людина”, 20% - “все це не є обов’язковим, оскільки можна жити за чийсь рахунок”, свою думку з цього приводу висловили 7% респондентів, а це говорить про те, що почуттями відповідальності за себе, за близьких людей, які тебе оточують, почуттям прагнення до самостійності володіє більшість опитаних студентів.

10. Чи повинна сучасна людина піклуватись про своє здоров’я, відвідуючи оздоровчі секції, займаючись різними видами спорту?

Відповідь “так, це найкращий шлях до здоров’я” дали 93% респондентів, 7% - “не обов’язково займатись спортом, досить вживати різні вітамінні комплекси”, 0% - “організм самовиліковний, допомагати йому не треба, бо це суперечить природі”. За націю можна бути спокійним, якщо вона здорова. Більшість прагне вести здоровий образ життя, отже треба дати їй таку можливість.

11. Чи вважаєте Ви можливим особисті стосунки (дружбу, кохання, шлюб) за розрахунком?

“Так” відповіли 53% респондентів, 47% сказали “ні”, а це говорить про те, що більшість, яка поважає високі моральні почуття, некористолюбна, впевнена в собі, на жаль є нестійкою. Багато респондентів коливаються у виборі легкого та важкого, проте правильного щодо інших людей, способу влаштування свого життя.

12. Як на Вашу думку, чи є укладення шлюбу обов’язковим?

“Так” відповіли 53% респондентів, 47% сказали “ні”, а це знов говорить про те, що почуття відповідальності ще не досить закріпилися в мозку молоді, проте спостерігаємо тенденцію до цього.

13. Якою на Вашу думку має бути сучасна людина? Перерахуйте її основні риси.

Більшість обирає добро і чесність, інтелектуальний розвиток, прагнення до самостійності та самовдосконалення, розвинене почуття гумору. Такими респонденти прагнуть бачити сучасну особистість, сподіваємось, що такими вони самі хочуть бути.

14. Вкажіть, будь ласка, свій вік.

7% респондентів 19-річного віку, 80% - 20-річного, 7% мають 21 рік, решті респондентів більше 22 років.

15. Вкажіть, будь ласка, свою стать.

40% респондентів жіночої статі, 60% – чоловічої.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)