АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов'язки Сторін. 2.1.1. Приймає Майно на зберігання через свого представника, повноваження якого підтверджуються довіреністю

2.1. Зберігач:

2.1.1. Приймає Майно на зберігання через свого представника, повноваження якого підтверджуються довіреністю.

2.1.2. Видає на підтвердження приймання Майна наступний документ:

______________________________________________________________________

(складську квитанцію, простеабо подвійне складське свідоцтво - зазначити)

2.1.3. Забезпечує повне збереження Майна, а після закінчення зберігання повертає Поклажодавцю те саме Майно (для індивідуально-визначених речей) або рівну кількість речей того самого роду і якості (для речей, визначених родовими ознаками). Майно повинно бути повернене в тому самому стані, у якому воно було прийняте на зберігання, з урахуванням змін його природних властивостей.

2.1.4. Забезпечує наявність пристосованих для зберігання Майна приміщень, що охороняються, виключає доступ сторонніх осіб до Майна.

2.1.5. Письмово протягом ___ днів повідомляє Поклажодавця про виявлені після одержання Майна його недоліки, пошкодження, які не могли бути виявлені шляхом зовнішнього огляду у момент приймання Майна.

2.1.6. Зберігач зобов'язаний зберігати майно в окремому приміщенні (складі), що знаходиться за адресою: ____________, в умовах, які не допускають змішування його з іншими однорідними речами, що знаходяться в тому ж приміщенні.

2.1.7. Зберігач забезпечує наступні особливі умови зберігання Майна:

А) вологість не більше ___;

Б) температура не вище ___ і не нижче ___;

В) інші вимоги (зазначити): _______________________________________.

2.1.8. Додаткові витрати Зберігача на забезпечення особливих умов зберігання Поклажодавцем окремо не компенсуються (якщо компенсуються, то зазначити в якій сумі _______).

2.1.9. Турбується про Майно, як про власне, вживає всіх заходів для його збереження від знищення, пошкодження, іншого зниження споживчих якостей.

2.1.10. За першою вимогою Поклажодавця надає тому можливість доступу до Майна і перевірки умов зберігання. Витрати з перевірки несе Сторона, що її затребувала.

2.1.11. Повертає Майно Поклажодавцю повністю або частково за першою вимогою останнього не пізніше ___ днів з дня одержання такої вимоги.

2.1.12. Повертає Майно повністю після припинення Договору.

2.1.13. Вправі вимагати оплати за фактичний строк зберігання, якщо Майно витребуване достроково або не забрано в строк, встановлений п. 1.1 Договору.

2.1.14. Вправі вимагати оплату за весь строк зберігання, якщо відмова від зберігання викликана шкідливими властивостями речі, про які Зберігач не був попереджений.

2.1.15. Вправі вимагати відшкодування збитків у разі несвоєчасного попередження Поклажодавцем про відмову від зберігання.

2.2. Поклажодавець:

2.2.1. Передає Майно Зберігачу в наступному місці (зазначити): _____________________________ відповідно до _____________________________

(накладних, за актом, за описом інше)

не пізніше від дати, зазначеної в п. 1.1 даного Договору.

2.2.2. Одержує Майно після припинення Договору в місці його здавання, якщо інше не встановлено Сторонами додатково.

2.2.3. Одержує Майно достроково, попередивши про це Зберігача не менше ніж за ___ днів. В останньому випадку оплачується фактичний час зберігання.

2.2.4. Письмово попереджує про відмову передати Майно Зберігачу не менше ніж за ___ днів до початку строку зберігання, зазначеного в п. 1.1 Договору.

2.2.5. Письмово попереджує Зберігача про наявні (приховані) шкідливі властивості Майна.

2.2.6. Письмово протягом ___ днів заявляє претензії до Зберігача у разі виявлення після одержання Майна нестач, пошкоджень, які не могли бути виявлені шляхом зовнішнього огляду безпосередньо у момент одержання Майна.

2.2.7. Оплачує фактичний строк зберігання згідно з розцінками, встановленими ст. 3 даного Договору.

Розрахунки

3.1. Поклажодавець оплачує Зберігачу послуги зі зберігання в наступних порядку, розмірах і в строки:

N Найменування Майна (згідно з п. 1.1) Одиниця виміру Кількість одиниць Період зберігання (доби, місяці) Вартість зберігання, грн. (за період) Строк оплати (щомісяця, по закінченні зберігання, до зазначеної дати - зазначити дату) Закінчення зберігання (зазначити дату)
               

3.2. Форма оплати - готівкові кошти або переказ на поточний рахунок, зазначений у розділі "Реквізити і підписи сторін".

3.3. Зберігач _____________________ статус платника податку на прибуток

(має, не має)

підприємств на загальних умовах.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)