АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Позначення слів або фраз

Читайте также:
  1. З ВИЗНАЧЕННЯ, ПОЗНАЧЕННЯ ТА СКОРОЧЕННЯ
  2. Змінна має ім’я. Мнемонічне позначення змінної (ідентифікатор) називають іменем.
  3. Лексико-семантична та граматична специфіка термінів на позначення явищ спорту
  4. Наслідки зміни торговельної марки чи іншого позначення правоволодільця
  5. Позначення поясів (рядів) від екватора до полюсів і відповідні їм значення широти, а також номера колон і відповідні їм значення довгот наведені в таблиці, де
  6. ПОЗНАЧЕННЯ ХАРАКТЕРИСТИК ТОЧНОСТІ
  7. Спрощенні позначення швів зварних з'єднань
  8. Стаття 1128. Наслідки зміни торговельної марки чи іншого позначення правоволодільця
  9. УМОВНІ ЗНАКИ І СКОРОЧЕНІ ПОЗНАЧЕННЯ. НАПИСИ НА КАРТАХ

1. Щоб використовувати наявний текст як елемент покажчика, потрібно виділити його. Щоб ввести як елемент покажчика власний текст, клацнути місце, де потрібно вставити елемент покажчика.

2. На вкладці Ссылки у групі Предметный указатель клацнути елемент Пометить элемент.

3. Щоб створити основний елемент покажчика з власного тексту, ввести або змінити текст у полі основной.

4. За потреби можна налагодити цей елемент, створивши піделемент (піделемент – елемент покажчика в розділі з більш загальним заголовком. Наприклад, елемент покажчика "планети" може мати піделементи "Марс" і "Венера"), елемент третього рівня або перехресне посилання на інший елемент:

· Для створення піделемента ввести текст у полі дополнительный.

· Для створення елемента третього рівня ввести текст піделемента, двокрапку, а потім – текст елемента третього рівня.

· Для створення перехресного посилання на інший елемент натиснути кнопку перекрестная ссылка у розділі Параметры і ввести текст для іншого елемента у полі вводу.

5. Щоб відформатувати номери сторінок, які з’являться у покажчику, встановити прапорець поруч із пунктом Полужирный або Курсив у розділі Формат номера страницы.

Щоб відформатувати текст для покажчика, необхідно виділити текст у полі основной або дополнительный, клацнути його правою кнопкою миші та обрати пункт Шрифт. Обрати потрібні параметри форматування.

6. Щоб позначити елемент покажчика, натиснути кнопку Пометить. Щоб позначити всі повторення цього тексту в документі, натиснути кнопку Пометить все.

7. Щоб позначити додаткові елементи покажчика, виділити потрібний текст, перейти до діалогового вікна Определение элемента указателя та повторити пункти 3-6.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)