АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Для студентів спеціальності 7.050206 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» обов,язковим є виконання одного з підрозділів курсової роботи іноземною мовою

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. Cамостійна робота студентів
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. I. Організація студентів до практичного заняття
  5. I.6.1.Кризис административно-командной системы в условиях завершения восстановления народного хозяйства после окончания Отечественной войны.
  6. II. Індивідуальна робота студентів.
  7. II. Індивідуальна робота студентів.
  8. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  9. III. Интервью международного тренера
  10. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  11. III. Основний зміст роботи
  12. IV. Дії підрозділів податкової міліції при отриманні запитів на встановлення місцезнаходження платника податків

Сторінки роботи нумеруються арабськими цифрами в правому верхньому кутку сторінок, із збереженням наскрізної нумерації всього тексту. Титульний аркуш теж включають до нумерації, але номер сторінки не ставлять.

Ілюстрації необхідно розміщувати безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються вперше, або на наступній сторінці. На всі ілюстрації мають бути посилання в роботі. Ілюстрації нумеруються арабськими цифрами в межах розділу та називаються “Рисунок”, що разом з назвою ілюстрації (після тире) розміщується під рисунком, наприклад, “Рисунок 3.2 – Динаміка вікової структури персоналу.........”.

Цифровий матеріал оформлюють у вигляді таблиць. Таблицю слід розміщувати безпосередньо після тексту, в якому вона згадується вперше, або на наступній сторінці. На всі таблиці мають бути посилання в тексті і нумеруються вони аналогічно ілюстраціям. Слово “Таблиця” розміщують зліва над таблицею, після чого, після тире йде її назва.Наприклад: Таблиця 2.2 – Характеристика освітньї структури персоналу.....

Формули та рівняння наводять безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються, посередині рядка, з полями зверху та знизу не менше одного рядка.

Номер формули або рівняння складається з номера розділу і порядкового номера, розділених крапкою. Номер проставляється в круглих дужках на рівні формули в крайньому правому положенні на рядку. Пояснення символів та числових коефіцієнтів формул слід наводити безпосередньо під формулою, в тій самій послідовності, в якій вони наведені в формулі. Перший рядок пояснень починають з абзацу словом “де” без двокрапки. Пояснення кожного символу необхідно починати з нового рядка.

Посилання у тексті на бібліографічні джерела слід пода­вати. вказуючи порядковий номер за списком літерату­ри, взятий у квадратні дужки, наприклад [5].

В разі потреби посилаються на стандарти, технічні умови, інструкції та інші подібні документи, на доку­мент у цілому або на його розділи, вказуючи позначення і найменування документа, номера і назви розділу. По­силання на джерела документальної інформації дається не лише на порядковий номер, а й на конкретні сторін­ки, наприклад [16, с. 45—47. Цього правила необхідно додержувати у всіх випадках запозичення чужого тексту, цифрових даних та ін., а та­кож використання цитат із творів інших авторів.

Бібліографічний опис літературних джерел, використаних у курсовій роботі – ПЕРЕЛІК ЛІТЕРАТУРИ, наводиться лише з включенням обов'яз­кових елементів. Опис книжок почи­нається з прізвища автора у називному відмінку. Після прізвища автора вказують його ініціали, назву книги, місце видання, видавництво, рік видання, кількість сто­рінок.

У заголовку бібліографічного опису дані про колектив­ного автора подають в офіційній формі, в називному від­мінку. У заголовку опису публікацій вищих органів дер­жавної влади та управління перед їх найменуванням ука­зується назва країни, наприклад: Україна, Верховна Рада, Кабінет Міністрів.

Назву місця видання наводять повністю у називному відмінку, за винятком назви міста Київ — К.:, перед на­звою міста ставиться тире, а потім крапка і двокрапка.

Приклад:

Салчук В. К. Аналіз господарської діяльності сільськогосподар­ських підприємств: Підручник. — К.: Урожай. 1995. — 328 с.

 

Бібліографічний опис спеціальних видів нормативно-технічних документів (норми і нормативи, патенти, ти­пові проекти, креслення, каталоги обладнання), а також звітів про науково-дослідні роботи, нсопублікованих пе­рекладів науково-технічної літератури, в списках літера­тури. використаних у наукових дослідженнях, аналогіч­ний опису книг.

Бібліографічний опис на статті, опубліковані у серіальних виданнях наводять у такому порядку: автор, заголовок, джерело публікації, рік видання (число і місяць для газет), номер, випуск, том (для журналів та видань, що продовжуються), сторінки, на яких надрукована стаття (крім газет обсягом шість і менше сторінок).

Приклад.

Мазур В. Пріоритети промислової політики // Урядовий кур'єр. — 1995. - 5 грудня.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)