АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити суб’єкт ризику, об’єкт, джерела та та фактори ризику, можливі загрози по здійсненню підприємницької діяльності

Читайте также:
  1. A. Internet-джерела
  2. IV. Мотивація навчально-трудової діяльності.
  3. IV. Складіть список КК зарубіжних держав, які перекладені на українську чи російську мову, вкажіть джерела, в яких вони опубліковані.
  4. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  5. VІІ.Участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів на основі повної загальної середньої освіти
  6. А. В літописі часто говориться про те, як племена сплачували данину. Що означає виплата данини ? На основі наведених уривків поясніть, що мала включати данина?
  7. Авторське право на об'єкти будівельної діяльності. Експертиза будівельного проекту.
  8. Автотранспортні джерела викидів Д1...Д4
  9. Аналіз витрат і ефективності діяльності суб’єктів державного сектору.
  10. Аналіз документів як метод соц.аналізу
  11. Аналіз проекту на основі комплексної експертизи. Критерії оцінки проектної ефективності
  12. Аналізу та статистики ім. Поповича ЖНАЕУ Ковальчук О.Д.

Завдання 2.

Лізингова компанія, не оцінивши вартість і ліквідність активів автомайстерні, надала їй необхідне обладнання без забезпечення заставою. Дохід та чистий прибуток підприємства були достатніми, аби, не зашкоджуючи поточній діяльності майстерні, сплачувати лізингові платежі. Обладнання залишалось у власності лізингодавця протягом всього терміну дії договору лізингу.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу.

Завдання 3.

Агропромислова фірма спеціалізується на вирощуванні цукрового буряку та виробництві цукру. Керівництву фірми необхідно визначити стратегію розподілу вкладення коштів безпосередньо у виробництво сільськогосподарської продукції та у її переробку.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу.

Завдання 4.

Підприємство, що займається виготовленням та реалізацією текстильних виробів має мережу складських приміщень. Обсяг виробництва та реалізації продукції не дозволяє підприємству у повному обсязі використовувати всі складські площі. Підприємство приймає рішення про здачу в оренду певної їх частини.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, а також можливі загрози бізнесу, як у випадку прийняття рішення стосовно здачі в оренду складських приміщень, так і у випадку відмови від даного проекту.

Завдання 5.

В умовах конкурентного ринку, що розвивається підприємець планує в сільському районі відкрити три магазини з продажу комп’ютерної техніки, куди буде завозитись товар з оптового регіонального складу.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити суб’єкт ризику, об’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози по здійсненню підприємницької діяльності.

Завдання 6.

Лізингова компанія, не оцінивши вартість і ліквідність активів підприємства, надала йому технологічне обладнання без забезпечення заставою. Доходи та чистий прибуток підприємства достатні, аби сплачувати лізингові платежі не зашкоджуючи поточній діяльності підприємства. Після терміну дії договору лізингу обладнання залишається у власності підприємства.

На основі ситуативного аналізу визначте об’єкт, суб’єкт і джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу.

Завдання 7.

Гірничодобувне підприємства спеціалізується на добутку сировини та її переробці. Необхідно визначити стратегію розподілу вкладення коштів безпосередньо у виробництво сільськогосподарської продукції та у її переробку.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт і джерела та фактори ризику, можливі загрози діяльності.

Завдання 8.

Підприємство, що займається виготовленням та реалізацією промислових товарів має мережу складських приміщень. Обсяг виробництва та реалізації продукції перевищує ємкість складів. Підприємство приймає рішення про оренду складських приміщень.

На основі ситуативного аналізу потрібно визначити об’єкт, суб’єкт, джерела та фактори ризику, можливі загрози бізнесу, як у випадку прийняття рішення стосовно оренди складських приміщень, так і у випадку відмови від такого проекту.

Завдання 9.

Підприємець в обласному центрі на початковому етапі проекту планує відкрити два спеціалізовані магазини з продажу комп’ютерної техніки. В подальшому передбачається відкриття трьох відділів в магазинах побутової техніки на умовах оренди торгівельних площ. Завоз товару відбувається з регіонального оптового складу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)