АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Щодо подання статистичної звітності

Читайте также:
  1. D. Визначення енергетичної цінності та нутрієнтного складу добового раціону на підставі статистичної обробки меню-розкладок
  2. Аналіз інвестиційної діяльності підприємства за даними фінансової звітності.
  3. Аналіз фінансової звітності
  4. Аудиторський висновок. Види аудиторських висновків. Порядок їх складання і подання.
  5. АУДИТОРСЬКІ ПРОЦЕДУРИ ВІДНОСНО ДОСТОВІРНОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЗВІТНОСТІ
  6. Бухгалтерські рахунки якого класу кореспондують тільки між собою, а їх залишки не враховують під час складання фінансової звітності банку?
  7. Відхилення-невідповідність кількісних, якісних, вартісних, правових характеристик реально здійсненому факту, його відображення в системі обліку і звітності.
  8. Вкажіть, які з наведених не є принципами бухгалтерського обліку і фінансової звітності?
  9. ДЛЯ ВИВЧЕННЯ КІЛЬКІСНОГО АСПЕКТУ МАСОВИХ СУСПІЛЬНИХ ЯВИЩ У СТАТИСТИЦІ ВИКОРИС-ТОВУЮТЬ ПОНЯТТЯ СТАТИСТИЧНОЇ ЗАКОНО-МІРНОСТІ ТА СТАТИСТИЧНОЇ СУКУПНОСТІ.
  10. до оформлення і подання науково-дослідницьких робіт та тез
  11. Експертне дослідження регістрів обліку та звітності
  12. Етапи перевірки статутного капіталу в ході аудиту звітності

Державним комітетом статистики України затверджено наказ Держкомітету статистики України 24.10.2006 № 494, зареєстровано в Мінюстиції України 10 листопада 2006 р. за № 1195/13069 Інструкцію щодо заповнення форми державного статистичного спостереження N 1-небезпечні відходи "Звіт про утворення, оброблення та утилізацію відходів I-III класів небезпеки". Загальними положеннями цієї інструкції визначено, що у даному звіті наводяться дані для державного спостереження за небезпечними відходами 4 класів небезпеки:

I клас - надзвичайно небезпечні;

II клас - високо небезпечні;

III клас - помірно небезпечні;

IV клас - мало небезпечні.

Форма N 1-небезпечні відходи заповнюється на основі даних первинного обліку відходів. Первинний облік відходів ведеться відповідно до типових форм первинної облікової. При заповненні форми необхідно використовувати паспорт відходів, прибутково-видаткові документи (прибуткові та видаткові ордери, акти про прийняття матеріалів, накладні на відпуск небезпечних матеріалів та речовин, картки і відомості складського обліку, документи на вивіз відходів з підприємства та ін.). За відсутності первинного обліку форма заповнюється на основі даних розрахунків матеріального балансу та іншої наявної інформації. У цьому разі до форми додаються відповідні розрахунки.

Небезпечні відходи відображаються у довільній формі. Якщо в бланку форми кількість рядків недостатня, то для відображення всіх наявних небезпечних відходів I-III класів небезпеки додатково заповнюється необхідна кількість бланків.

Небезпечні відходи, уключаючи люмінесцентні лампи, відображаються у звіті в тоннах з трьома десятковими знаками. Для визначення маси люмінесцентних ламп необхідно вагу однієї лампи помножити на загальну кількість ламп. У разі неможливості встановлення ваги лампи пропонуємо використовувати середню вагу однієї лампи, що дорівнює 0,3 кг.

Крім того, у даному звіті повинна надаватись інформація про сховища організованого складування, що належать підприємству, де зберігаються відходи I-III класів небезпеки. У рядках 1000-1002 відображається інформація про кількість, площу та об'єм спеціалізованих сховищ організованого складування (поховання) відходів, у яких зберігаються відходи I-III класів небезпеки і на використання яких отримано дозвіл спеціально вповноважених органів. Сховища, у яких зберігаються малотоксичні відходи IV класу небезпеки, у звіті не відображаються.

У рядках А та Б форми звіту відображаються код та найменування небезпечних відходів, які заповнюються згідно з Державним класифікатором відходів, чинним від 01.10.96 (ДК 005-96), затвердженим і введеним у дію наказом Держстандарту України від 29.02.96 N 89 і включаються лише ті відходи, які мають небезпечні властивості.

Якщо ж небезпечні відходи не включені до Державного класифікатора відходів, то в такому разі вони повинні бути відображені у звіті з кодом 9999.9.9.99 та найменуванням "інші небезпечні відходи".


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)