АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інвестиційні програми Інвестування в різних економічних умовах

Читайте также:
  1. А. Тільки в аеробних умовах
  2. Аналіз факторів, що впливають на рівень фінансово-економічних ризиків
  3. Анатомо-структурні зміни рослин в умовах засолення
  4. Антимонопольна політика в умовах ринкової економіки.
  5. Архівація інформації. Програми - архыватори WinZip I WinRaR.
  6. Багатоденні програми
  7. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
  8. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
  9. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
  10. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
  11. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
  12. Безпека харчування в умовах хімічного забруднення навколишнього середовища.

 

1. Інвестиційні цілі - це фінансові завдання, які інвестор прагне вирішити, вкладаючи засоби в будь-який з наявних інструментів інвестування, тобто інвестиційні цілі обґрунтовують або визначають вибір видів інвестиційних інструментів.

Широко поширені цілі:

1. Зростання поточного доходу.

2. Заощадження засобів для майбутніх крупних витрат.

3. Накопичення засобів на випадок виходу на пенсію для пенсійних фондів.

4. Захист доходу від оподаткування.

Етапи ухвалення інвестиційних рішень:

1. Розробка і вибір інвестиційної політики.

2. Аналіз ринку цінних паперів.

3. Формування портфеля цінних паперів.

4. Оцінка ефективності портфеля цінних паперів.

Процедура кількісного виразу інвестиційних цілей починається з постановки довгострокових орієнтирів, що включають також цілі, пов'язані з відходом на пенсію.

Як правило, будь-яка довгострокова фінансова мета обуславліваєт створення щорічної притоки грошової готівки або накопичення сум до певного терміну в майбутньому і повинна розглядатися як інвестиційна, оскільки для її досягнення необхідний певний вид інвестування.

Для кожної довгострокової інвестиційної мети може бути встановлений ряд проміжних орієнтирів. Це бажаний рівень доходу, прийнятний ризик і відповідне податокове планування, пов'язані з досягненням даної мети.

2. Типи інвестиційних стратегій, які визначаються цілями інвестування:

1) Збільшення поточного доходу: здатність інвестиційного інструменту збільшити поточний дохід залежить від суми доходу (зазвичай дивідендів або %), яку він забезпечує. Особи, що пішли на пенсію, як правило, вибирають ті види інвестування, які приносять відносно високий дохід при низькому ризику. Один з видів цінних паперів, відповідних даній стратегії, - це високодоходні облігації.

2) Накопичення доходів для покриття великих за об'ємом витрат.

Найбільш поширені з таких витрат:

- первинний внесок готівкою за борг;

- навчання дітей у Вузі;

- дорога відпустка;

- накопичення капіталу для початку власної справи;

- покупка особливої речі.

Коли необхідна сума грошей відома, можна вибрати відповідний тип інвестування.

Наприклад, вкладення крупної суми в облігації, термін погашення яких наступає того року, коли ця сума необхідна; і є вкладенням з невисоким ризиком.

3) Накопичення доходів на випадок виходу на пенсію - одна з найбільш важливих причин інвестування.

Необхідно перевірити, чи достатні виплати для задоволення потреб пенсіонера. Якщо недостатні, то ці джерела слід доповнити індивідуальною програмою інвестування.

4) Захист від податків

Закони про оподаткування (США) не вважають всі джерела доходу однаковими. Якщо проведені інвестиції в нерухомість, то можливе зниження суми доходів оподаткувань за рахунок амортизаційних відрахувань. Таким чином, знижується сукупний оподатковуваний дохід, що може зробити нерухомість привабливим об'єктом вкладення засобів для деякої категорії інвесторів. І за інших рівних умов можливо мати в своєму розпорядженні великий капітал для реінвестування.

3. Коли поставлена мета, інвесторами розробляється програма.

Основа програми - інвестиційний план, що перетворює програму на систему операцій. Це документ, що відображає інвестиційні цілі, способи інвестування, терміни досягнення мети і розмір прийнятного ризику.

План визначає загальну стратегію, яка буде використовуватися для досягнення кожної мети. У нім врахована диверсифікація (використовування різних інструментів для мінімізації ризику). У міру просування інвестиційної програми необхідно враховувати контрольні точки в різні інтервали часу для оцінки її виконання. При отриманні нової інформації можливе коректування цілей і планів, оскільки цілі можуть бути дуже невизначеними або вузькими, а плани нереальними.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)