АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Проходження навчального матерiалу з фiзичної культури у 5-х кл

Читайте также:
  1. IV. ВИВЧЕННЯ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ
  2. IV. Сприйняття й засвоєння учнями навчального матеріалу.
  3. V. Зміст навчального матеріалу
  4. V. Сприйняття та засвоєння учнями навчального матеріалу.
  5. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  6. XVIII ст., з одного боку, - століття, в якому Україна втратила політичну автономію, а з іншого, відбувся розквіт української культури, яка йшла в ногу з Європою.
  7. А) Органічна частина культури суспільства й особистості.
  8. А) розподіл навчального часу за темами для студентів-магістрів за спеціальністю 8.030109 – «Управління персоналом та економіка праці» стаціонарної форми навчання
  9. Б) субкультуризм
  10. Б. Зерно основної культури, мікроорганізми, шкідники хлібних запасів, повітря
  11. Братства та їх роль в обороні української культури від асиміляції у ХVІ – першій половині ХVІІ ст.
  12. Братства та їх роль в розвитку української культури 16- початок 17 ст.

 

№ п/п   Елементи програми Семестр   Рiк
I II
  Теоретико-методичнi знання Легка атлетика Спортивнi iгри: - баскетбол - волейбол Футбол Гiмнастика На         всiх     уроках    
  Всього:      

 

 

Календарно-тематичне планування

I семестр

 

№ п/п Змiст уроку   Дата
  Легка атлетика (16 год.)    
  Т.Б.Історія розвитку легкої атлетики. Раціональний руховий режим школяра. Організувальні вправи (ОВ). Загальнорозвивальні вправи (ЗРВ). Вправи для розвитку швидкості. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б.Правила гігієни та санітарії під час занять фізичною культурою. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку швидкості. Рівномірний біг 200 м. Вивчити техніку метання малого м’яча на дальність з розбігу. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку швидкості. Біг 30 м. Рівномірний біг 300 м. Закріпити техніку метання малого м’яча на дальність з розбігу. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку постави. Біг 30 м. Рівномірний біг 400 м. Узагальнити техніку метання малого м’яча на дальність з розбігу. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку швидкості. Біг 30 м. Рівномірний біг 500 м. Узагальнити техніку метання малого м’яча на дальність з розбігу. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. З.Р.В. Оцінити навички – метання малого м’яча на дальність з розбігу.    
  Т.Б. Фізичне виховання у Стародавній Греції. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку спритності. Рівномірний біг 600 м. с Навчити техніці стрибку у довжину з місця. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. Легкоатлетичні види. ОВ. ЗРВ. Біг 60 м. Рівномірний біг 700 м. Повторити стрибок у довжину з місця. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. Вправи для розвитку спритності. Біг 60 м. Рівномірний біг 800 м. Узагальнити стрибок у довжину з місця. «Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. О.В. З.Р.В.Оцінити навички в стрибку у довжину з місця.    
  Т.Б. ЗРВ. Вправи на розвиток витривалості. Рівномірний біг 800 м. Стрибки через скакалку. Естафета.    
  Т.Б. Теоретичні знання. Рухливі ігри. Повторення вивченого матеріалу.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. Оцінити навички з легкої атлетики – біг 30 м. Рухливі ігри та естафети.    
  Т.Б. Оцінити рухову активність. Рухливі ігри, естафета.    
  Т.Б. Оцінити навички – Біг 60 м.    
  Т.Б. Оцінити теоретичні знання з розділу «Легка атлетика». Рухливі ігри та естафети.    
  Тематична    
  Футбол (17 год)    
  Т.Б.Історія розвитку футболу. Організовувальні вправи (ОВ). Загальнорозвиваючі вправи (ЗРВ).Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Вивчити техніку виконання ударів внутрішньою стороною стопи. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Поняття фізичного розвитку та фізичної підготовленості. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Закріпити техніку виконання ударів внутрішньою стороною стопи. Вивчити техніку ударів носком по нерухомому м’ячу та м’ячу, що котиться. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Правила гри у футбол. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Узагальнити техніку виконання ударів внутрішньою стороною стопи. Закріпити техніку ударів носком по нерухомому м’ячу та м’ячу, що котиться. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Правила гри у футбол. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Удари внутрішньою стороною стопи. Узагальнити техніку ударів носком по нерухомому м’ячу та м’ячу, що котиться. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Навчити техніці ударів по м’ячу на точність. СФП. СВ футболіста. Двостороння гра.    
  Т.Б. Рівномірний біг 500 м з прискоренням. Повторити техніку ударів по м’ячу на точність з відстані 7 м. Учбова гра.    
  Т.Б. 5 ударів по м’ячу на точність з відстані 7 м.    
  Т.Б. Теоретичні знання. Вивчення пройденого матеріалу. Учбова гра.    
  Т.Б. Оцінити рухову активність. Розвиток фізичних якостей. Учбова гра.    
  Т.Б. ЗРВ. СФП. СВ футболіста. Двостороння гра.    
  Т.Б. Правила гри. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Вивчити техніку зупинки м’яча підошвою, внутрішньою та зовнішньою сторонами стопи на місці. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Правила гри. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Закріпити техніку зупинки м’яча підошвою, внутрішньою та зовнішньою сторонами стопи на місці. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Правила гри. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Узагальнити техніку зупинки м’яча підошвою, внутрішньою та зовнішньою сторонами стопи на місці. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Правила гри. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. Узагальнити техніку зупинки м’яча підошвою, внутрішньою та зовнішньою сторонами стопи на місці. Рухливі ігри:»Виклик номерів».    
  Т.Б. Правила гри. ОВ. ЗРВ. Техніка пересування і поєднання бігу зі стрибками, зупинками, поворотами. КНН №1- зупинки м’яча підошвою, внутрішньою та зовнішньою сторонами стопи на місці. Рухлива гра: День і ніч.    
  Т.Б.Правила змагань. ОВ. ЗРВ. Рухлива гра: Мисливці і качки. Двостороння гра. Повторити теоретичні знання.    
  Т.Б. Оцінити теоретичні знання з розділу «Футбол».    
  Тематична    
  Баскетбол (15 год)    
  Т.Б. Історія розвитку баскетболу. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Вивчити техніку ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Вивчити техніку поворотів на місці. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Поняття про техніку гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Закріпити техніку ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Вивчити техніку зупинки стрибком та двома кроками. Закріпити техніку поворотів на місці. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Узагальнити техніку ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Узагальнити техніку поворотів на місці. Закріпити техніку зупинки стрибком та двома кроками. Вивчити техніку кидків м’яча однією рукою від плеча. Вивчити техніку кидків м’яча двома руками від грудей (дівчата). Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Узагальнити техніку ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Узагальнити техніку поворотів на місці. Узагальнити техніку зупинки стрибком та двома кроками. Закріпити техніку кидків м’яча однією рукою від плеча. Закріпити техніку кидків м’яча двома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча на місці, у русі. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Узагальнити техніку ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Узагальнити техніку зупинки стрибком та двома кроками. Узагальнити техніку кидків м’яча однією рукою від плеча. Узагальнити техніку кидків м’яча двома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча на місці, у русі. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. КНН №2- ловіння і передачі м’яча двома руками від грудей на місці. Узагальнити техніку кидків м’яча однією рукою від плеча. Узагальнити техніку кидків м’яча двома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча на місці, у русі. Обведення предметів. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. КНН №3- кидки м’яча однією рукою від плеча. Узагальнити техніку кидків м’яча двома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча на місці, у русі. Обведення предметів. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. КНН №4 кидки м’яча двома руками від грудей (дівчата). Ведення м’яча на місці, у русі. Обведення предметів. Рухлива гра: Виклик номерів. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. ОВ. ЗРВ. СВ баскетболіста. Школа м’яча. Двостороння гра.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Ведення м’яча на місці, у русі. Обведення предметів. Рухлива гра: Мисливці й качки. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Стійки баскетболіста, різноманітні пересування. Ведення м’яча на місці, у русі. Обведення предметів. Рухлива гра: День і ніч. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Обведення предметів. Рухлива гра: Виклик номерів. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Оцінити рухову активність. Рухливі ігри, естафети.    
  Т.Б. Основні правила гри. ОВ. ЗРВ. Обведення предметів. Рухлива гра: Мисливці й качки. Гра за спрощеними правилами.    
  Т.Б. Оцінити теоретичні знання з розділу «Баскетбол».    
  Тематична    

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)