АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. II. Вимоги до приміщень зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних засобів.
  3. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  4. III. Організація роботи з підготовки та направлення структурними підрозділами органів ДПС запитів на встановлення місцезнаходження платника податків
  5. III. Основний зміст роботи
  6. III. Особливі вимоги, які пред'являються до зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних речовин.
  7. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  8. K вн – середній коефіцієнт виконання норм вироблення всіма робітниками, що обслуговуються.
  9. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  10. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  11. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  12. V. РЕЖИМ РОБОТИ, ТРИВАЛІСТЬ РОБОЧОГО ЧАСУ ТА ВІДПОЧИНКУ

СТРАХОВІ ПОСЛУГИ

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

для виконання контрольних робіт з дисципліни “Страхові послуги”

Для студентів очної і заочної форми навчання та студентів-екстернів

базового напрямку 6.0501 “Економіка і підприємництво”

спеціальності 7.050104 “Фінанси”

 

Затверджено на засіданні кафедри фінансів

Протокол № 14 від 11 травня 2004р.

 

Львів 2004


 

Методичні вказівки для виконання контрольних робіт з дисципліни “Страхові послуги” для студентів очної і заочної форми навчання та студентів-екстернів базового напрямку 6.0501 “Економіка і підприємництво” спеціальності 7.050104 “Фінанси” / Уклад.: І.Ю.Кондрат, канд.екон.наук, ст.викладач, Н.Б.Ярошевич, канд.екон.наук, ст.викладач, Ільчук П.Г., асистент, 2004. – 20 с.

 

Рекомендовано методичною радою Інституту економіки і менеджменту Національного університету “Львівська політехніка” (протокол №10 від 28 травня 2004 р.)

 

Відповідальний за випуск: к.е.н., доцент Хома І.Б.  
Рецензенти: к.е.н., доцент Колісник М.К.
  к.е.н., доцент Білик М.С.

 


ЗМІСТ

 

 

1. Мета та завдання дисципліни, її місце в навчальному процесі…4

2. ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ…….…4

3. ТАБЛИЦЯ ВАРІАНТІВ ЗАВДАННЯ НА КОНТРОЛЬНУ РОБОТУ………………..…5

4. ТЕОРЕТИЧНІ ПИТАННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ…………………………….6

5. ПЕРЕЛІК ЗАДАЧ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ…………………...12

6. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………..…………………….14

 


1. Мета та завдання дисципліни, її місце в навчальному процесі

Мета викладення дисципліни: надання студентам знань з організації роботи страховиків щодо забезпечення потреб юридичних осіб і громадян у страхових послугах.

 

Завдання вивчення дисципліни: вивчення сутності страхових послуг, формування теоретичних і практичних знань щодо порядку та процедури укладання страхових угод з основних видів особистого, майнового страхування, страхування відповідальності, визначення розмірів страхових премій та страхового відшкодування.

 

У результаті вивчення дисципліни фахівець повинен знати етапи й особливості укладання та ведення страхових угод при страхуванні життя та пенсій, страхуванні від нещасних випадків, медичному страхуванні, страхуванні підприємницьких ризиків, сільськогосподарському страхуванні, страхуванні технічних, фінансово-кредитних ризиків, автотранспортному, морському, авіаційному страхуванні, а також страхуванні майна і відповідальності громадян. Підготовлений фахівець повинен вміти підготувати та укласти договір страхування з основних видів особистого, майнового страхування, страхування відповідальності.

Самостійна робота студентів полягає у вивченні і опрацюванні навчально-методичної; періодичної літератури; законодавчих; нормативних актів та виконанні навчальних завдань при підготовці до практичних, семінарських занять та іспиту.

Перелік питань та рекомендованої літератури для виконання контрольної роботи та підготовки до іспиту подано в табл. 2. Перелік задач наведено нижче.

 

ВИМОГИ ДО ВИКОНАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

Контрольна робота студентів заочної форми навчання складається з трьох теоретичних питань і двох задач відповідно до номера варіанту, який призначає викладач. Номери варіантів наведено в табл. 1. Зміна призначеного варіанту не допускається.

Контрольна робота виконується в зошиті одним кольором (чорним, синім) контрастного відтінку з дотриманням інтервалу між рядками, рукописно чи за допомогою комп’ютера.

При виконанні теоретичних завдань необхідно здійснювати посилання на використану для опрацювання теоретичного матеріалу монографічну, навчально-методичну, періодичну літературу, законодавчі та нормативно правові акти. Список використаних джерел вказується на передостанній сторінці контрольної роботи. Обов’язково слід робити посилання на відповідні джерела у квадратних дужках, де вказується номер джерела згідно зі списком використаних джерел, та номер сторінки, наприклад, [1, с.5]. Цитати подаються в лапках.

При розв’язанні задач слід наводити формули, за якими здійснюватиметься розрахунок; розтлумачити їх елементи, довести розв’язок до числа, проставити розмірність.

При оформленні списку використаних джерел необхідно дотримуватись такого порядку: 1) закони України; 2) постанови Верховної Ради України; 3) укази Президента України; 4) постанови, декрети Кабінету Міністрів України; 5) постанови, накази, листи міністерств і відомств; 6) монографічна, навчально-методична, періодична література в алфавітному порядку.

Обов’язково залишати поля для зауважень. Остання сторінка контрольної роботи залишається для рецензії викладача.

Таблиця 1


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)