АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Затримки при стрільбі

Читайте также:
  1. Робота частин і механізмів гранатомета при стрільбі.

Затримки усувають перезаряджанням пістолета.

 

Затримки Причини затримок Способи усунення
1. Осічка.Затвор в крайньому передньому положенні, але пострілу не було. 1. Капсуль патрона зіпсувався. 2. Згущена змазка, забруднення каналу під ударником. 3. Неповністю гвинт в рукоятці. 4. Малий вихід ударника або забоїни на бойку. Перезарядити і продовжити стрільбу. Оглянути і почистити пістолет.   Згвинтити гвинт рукоятки.   Пістолет в майстерню.
2. Неподавання або непросування набою з магазина в патронник. Затвор знаходиться в передньому положенні, але патрона в патроннику немає; патрон разом з затвором зупинився в середньому положенні. 1. Забруднення магазину або рухомих частин пістолета. 2. Погнутість верхніх країв корпусу магазина. Перезарядити пістолет, продовжити стрільбу.   Почистити пістолет, маганин. Замінити зіпсований магазин.
3. Недокриття патрона затвором.Затвор зупинився не дійшовши до крайнього переднього положення, неможливо зробити спуск курка. 1. Забруднення патронника, пазів рамки і чашечки затвора. 2. Утруднений рух викидача через забруднення пружини викидача або гнітка. Дослати затвор рукою вперед, оглянути і почистити пістолет. Розібрати і почистити пістолет.
4. Прихват (ущеплення) гільзи затвором.Гільза не викинута назовні і заклинилась між затвором і патронником. 1. Забруднення рухомих частин пістолета. 2. Зіпсований викидач та його пружина. Викинути прихвачену гільзу і продовжити стрільбу. Пістолет в майстерню
5. Автоматична стрільба. 1. Загущення мастила, забруднення частин ударно-спускового механізму. 2. Зношення бойового взводу курка або носика шептала. 3. Ослаблена або зіпсована пружина шептала. 4. Торкання полички уступу запобіжника зуба шептала. Оглянути і почистити пістолет.     Відправити пістолет в майстерню.   -//-   -//-

 

Пістолет “Форт-12”

1. Затвор.

2. Рамка в зборі зі стволом.

3. Затворна затримка.

4. Направляюча вісь.

5. Зворона пружина.

6. Магазин.

 

Пістолет ТТ

1. Рамка з рукояткою, щічками рукоятки і зажимкою магазина.

2. Затвор з ударником і викидачем.

3. Ствол із сергою.

4. Зворотна пружина з наконечником і направляючим стержнем.

5. Направляюча втулка.

6. Затворна затримка з пружиною.

7. Ударно-спусковий механізм.

8. Магазин.

 

Автомат АКС – 74 У

1. Ствол за ствольною коробкою і кришкою ствольної коробки, з ударно-спусковим механізмом, прицільним застосуванням, прикладом, який складається і пістолетною рукояткою.

2. Полум”ягасник.

3. Затворна рама з газовим поршнем.

4. Затвор.

5. Зворотній механізм.

6. Газова трубка зі ствольною накладкою.

7. Цівка.

8. Магазин.

9. Ремінь.

 

В комплект входять: чехол, належність, 3 запасних магазина, 4 обойми, перехідник і сумка.

 

Нормативи з вогневої підготовки

Найменування нормативу Вид зброї Оцінка та час виконання, сек
     
Спорядження магазину патронами ПМ АК      
Неповне розбирання ПМ АК 18/15 22/19 26/23
Збирання ПМ АК 30/25 35/30 40/35
Підготовка до стрільби стоячи лежачи ПМ АК      

 

Нормативи вважаються виконаними, якщо дотримано умов виконання. Якщо допущена хоч одна помилка, що може призвести до травми, стрільби зупиняються, оцінка “незадовільно”.

 

Тема № 4 “Призначення і бойові властивості


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)