АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СУПЕРЕЧОК

Читайте также:
  1. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  2. II. Порядок заполнения Запроса
  3. II. Порядок заполнения Заявления
  4. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  5. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  6. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  7. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  8. II. Порядок проведения оценки качества звучания.
  9. II. ПОРЯДОК СУДНЫЙ
  10. II. Структура Переліку і порядок його застосування
  11. II.4. Порядок создания КБ
  12. III. Порядок исчисления размера вреда

9.1. Всі суперечки, які можуть виникнути в ході виконання даного Договору Сторони зобов’язуються вирішувати шляхом переговорів, а у випадку недосягнення згоди – згідно

чинного законодавства України.

9.2. При невиконанні, або неякісному виконанні Туроператором будь-якої з послуг по цьому

Договору, та при наданні Туристом документів, вказаних у п.7.2.7. претензії, пов’язані з обслуговуванням в період туристичної подорожі приймаються до розгляду на протязі 10 робочих днів після закінчення туристичної подорожі.

На протязі 30 днів після отримання вищевказаних документів, Туроператор зобов’язується надати письмову відповідь на претензію Туриста (прийняти рішення про виплату компенсації, або відмовити у виплаті).

9.3. У випадку визнання претензій Туриста та відшкодування йому з боку Туроператора спричиненої шкоди, Турист підписує відповідні фінансові документи про це, а також письмову заяву про відмову від пред’явлення майнових та інших претензій до Туроператора.

ДОДАТКОВІ УМОВИ

10.1. Заміна готелю або номеру за власним бажанням Туриста може бути здійснена тільки за додаткову плату.

10.2. В разі задоволення претензій з якими звертається Турист в країні перебування, відповідно до п. 7.2.7. шляхом надання компенсуючих послуг, і турист ними не скористався, то вважається що Туроператор і сторона, яка приймає, виконали свої зобов’язання належним чином і претензії по тому ж самому питанню до розгляду не приймаються.

10.3. Претензії та заяви Туроператор приймає безпосередньо від особи, що підписала Договір.

10.4. Претензії стосовно клімату, місцевих традицій, тривалості авіаперевезення до розгляду не приймаються.

10.5. У випадку настання страхового випадку, претензії по збитках Турист направляє в страхову компанію, вказану в страховому полісі.

10.6. Адміністрація готелів країни перебування може тимчасово змінювати склад устаткування номерів, змінювати харчування, особливо на початку та в кінці сезону. Деякі розваги, що рекламуються, враховуючи використання спортивного устаткування, можуть бути оплатними. Устаткування, що зображене на рекламних фотографіях, не обов’язково може бути в наявності протягом сезону. Туроператор не володіє інформацією про можливі плани адміністрації готелів щодо проведення будівельних та ремонтних робіт в курортній зоні.

10.7. Розмір фінансової гарантії відповідальності Туроператора складає 20000 (Двадцять тисяч) евро. Гарантія №42/11-Г

видана 09.02.2011 р.

10.8Підписанням даного Договору Турист враховуючи вимоги Закону України «Про захист персональних даних»,підтверджує і дає згоду на обробку його персональних даних (та персональних даних усіх фізичних осіб,що його супроводжують) в базах даних Туроператора та Турагента, які будуть передані Туроператору та Турагенту в зв’язку з виконанням даного Договору та замовленням туристичного продукту. Турист засвідчує та гарантує,що він має всі необхідні правові підстави для передачі вищезгаданих персональних даних Туроператору та Турагенту для їх подальшої обробки задля організації та надання Туристу певних туристичних послуг, без будь-якого обмеження строком і cпособом. Підписанням даного договору Турист затверджує, що він проінформований про свої права,що визначені ст.8 Закону України «Про заахист своїх персональних даних». Право визначення об’єму обробки персональних даних Турист надає Туроператору та Турагенту.

Турист звільнює Туроператора та Турагента від будь-якої відповідальності, в тому числі моральної шкоди,майнової шкоди,неотриманого прибутку (зиску),завданих певними особами внаслідок певних суперечок,претензій,вимог або судових суперечок в зв’язку з використанням персональних даних.Турист несе повну відповідальність перед такими третіми особами, в тому числі за відшкодування збитків та шкоди.

Вищезгаданні зобов’язання та гарантї необмежені строкам, є безумовними.

 

11. ФОРС-МАЖОР

11.1. При виникненні форс-мажорних обставин: війна, повінь, землетруси, пожежі, страйки, епідемії, зміни в законодавстві та інші явища непереборної сили, сторони частково, або повністю звільняються від виконання обов'язків за даним Договором.

11.2. Сторона для якої створилася неможливість виконання прийнятих на себе зобов'язань, внаслідок дії форс-мажорних обставин, зобов'язана в письмовій формі повідомити іншу Сторону про час настання і припинення дії даних обставин.

11.3. Дія форс-мажорних обставин повинна бути підтверджена відповідним компетентним органом (Торгово-промислова палата України або її аналог в іншій країні).

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)