АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Семінарське заняття №7 (2 год.)

Читайте также:
  1. I. Організація студентів до практичного заняття
  2. I. Організація студентів до практичного заняття
  3. V. Зміст теми заняття.
  4. V. Зміст теми попереднього заняття.
  5. VI. Підготовка процесуальних документів до практичного заняття – до 5 балів за кожний документ
  6. VII. Матеріали методичного забезпечення заняття .
  7. VІІ. Матеріали методичного забезпечення заняття
  8. VІІ.3. Матеріали контролю для заключного етапу заняття.
  9. АНАЛІЗ ВІДВІДАНОГО ЗАНЯТТЯ
  10. Анулювання свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю
  11. Бібліографічний список до практичного заняття
  12. Варіант проведення практичного заняття

 

Тема 7. Захист і безпека інформації при використанні електронних пос­луг банків

Мета заняття: закріпити знання щодо організації та забезпечення безпеки банківської інформації, визначення основних загроз безпеці та протидії їм. Сформувати логічне мислення щодо побудови захисту даних в системах електронних платежів та формування перспективних напрямів розвитку технології захисту інформації.

 

ПЛАН

1. Важливість організації захисту банківської інформації в сучасний період. Безпека банківських електронних систем.

2. Загрози безпеці. Технологія побудови систем захисту.

3. Методи та засоби організації захисту банківських систем.

4. Організаційні та програмно-технічні засоби захисту банківських електронних систем.

5. Особливості захисту даних в системах електронних платежів.

6. Перспективи розвитку технології та способів захисту інформації в банківських системах.

Рекомендована література: 1,7,12,25,44,45,46,47,52,60

 

 

ТЕМАТИКА ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ

Практичне заняття №1 (2 год.)

Тема 4. Послуги, що надаються комер­ційними банками через мережу Інтернет

Мета заняття: набути тазакріпити навичкищодовикористання, створення та обслуговування інформаційних забезпечувальних систем ведення банківського бізнесу через мережу Інтернет. Навчитися розпізнавати та аналізувати функціональні можливості платіжних банківських систем у всесвітній мережі.

Рекомендована література: 1,7,12,25,44,45,46,47,52,60

Практичне заняття №2 (2 год.)

 

Тема 5. Послуги комерційних банків, пов’язані з мобільним зв’язком

Мета заняття: закріпити знання студентів та набути навичок щодо надання послуг банків для власників мобільних телефонів стандарту GSM – для корпоративних клієнтів (ведення рахунку, стан операцій на рахунку, залишок рахунку); для приватних осіб – відкриття рахунку, здійснення розрахунків за товари, роботи, послуги, переказ грошей з рахунку на інший рахунок та ін.

Рекомендована література: 4,7,6,16,19,20,27,31,45,49,50,56,58,63

Практичне заняття №3 (2 год.)

Тема 7. Захист і безпека інформації при використанні електронних пос­луг банків

Мета заняття: закріпити знання студентів та набути навичок щодо формування безпечного середовища виконання банківських операцій та збереження конфіденційної інформації про клієнтів банку. Сформувати навички щодо поведінки банківського працівника при виявленні загроз інформаційного характеру використовуючи наявні технічні та програмні засоби.

 

Рекомендована література: 2,7,6,18,22,24,33,46,49,50,52,55,61

Критерії оцінювання семінарських та практичних занять

Для групи БС-57

 

Виконання студентом практичних завдань передбачає вивчення теоретичного матеріалу та виконання практичної роботи на ЕОМ. Максимальна кількість балів, що може бути отримана за семінарське (практичне) заняття становить 6 балів.

 

Критерії оцінювання семінарських (практичних) занять:

 

1. 5,4 - 6 балів - студент в повному обсязі виконав всі завдання семінарського (практичного) заняття і не допустив помилок у висвітленні поставлених питань, зробив висновки.

2. 5,1 - 5,3 балів - студент в повному обсязі виконав всі завдання семінарського (практичного) заняття, але допустив несуттєві помилки при відповіді, зробив висновки.

3. 4,5 - 5 балів - студент частково відповів на запитання та частково виконав завдання практичної роботи, допустив деякі неточності у відповіді, зробив частково висновки.

4. 3,9 - 4,4 балів – студент допустив недоліки при виконанні практичного завдання, частково відповів на запитання, допустив незначні помилки при відповіді, частково зробив висновки.

5. 3,6- 3,8 балів – студент слабо підготовлений до заняття, не орієнтується в основних поняттях теми, допускає значні помилки при виконанні практичного завдання, робить узагальнюючі висновки.

6. 2,1 - 3,5 балів – студент дуже слабо підготовлений до заняття, не виконує практичне завдання, відповідає на запитання частково, слабо орієнтується в основних поняттях теми, робить часткові висновки.

7. 0,1 - 2 балів – студент не підготовлений до заняття, не виконав практичне завдання, не відповідає на запитання, слабо орієнтується в основних поняттях теми, не робить висновки.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)