АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

при проведенні модульного контролю

Читайте также:
  1. A. Посиленого медичного контролю
  2. III. КРИТЕРИИ ДОПУСКА К СДАЧЕ ИТОГОВОГО МОДУЛЬНОГО КОНТРОЛЯ (ЭКЗАМЕНА).
  3. III. Основные требования по нормоконтролю
  4. VІІ.3. Матеріали контролю для заключного етапу заняття.
  5. Анкета вивчення процедур контролю операцій з запасами
  6. Б. Задачі для самоконтролю
  7. Б. Задачі для самоконтролю
  8. Вам зберегти психологічну перевагу і контролювати ситуацію.
  9. Варіанти здійснення контролю
  10. Вибір обладнання для механізації допоміжних робіт при проведенні виробки
  11. Види контролю
  12. Види маркетингового контролю

Модульний контроль за модуль І проводиться в письмовій формі шляхом виконання контрольної роботи, кожен варіант якої включає висвітлення 2-х теоретичних питань та 3 тестів. Максимальна кількість балів, що може бути отримана за МКР І складає 35 балів.

Критерій оцінювання МКР І:

1. 31,5-35 балів - студент дає обґрунтовані, глибокі та теоретично правильні відповіді на теоретичні питання, виявляє знання законодавчих документів, нормативних та інструктивних матеріалів, робить узагальнення і висновки, відповіді на тести правильні.

2. 29,7-31,4 балів - студент знає матеріал на рівні п.1, але ним допущені незначні помилки у формулюванні термінів і категорій, при відповіді на тести не допущено жодної помилки.

3. 26,2- 29,6 балів – студент дав відповіді на теоретичні питання, але ним допущені незначні помилки у формулюванні термінів, не допустив помилок при вирішенні тестових завдань.

4. 22,7-26,1 балів - студент показав посередні знання з теоретичної підготовки або дає малообгрунтовані, неповні відповіді на теоретичні питання, тестові завдання виконав повністю.

5. 21 - 22,6 балів - студент не може розкрити суть теоретичних питань, не знає певних економічних категорій, допускає багато помилок, неточностей, розв’язав два тестових завдання.

6. 12,2 - 20,9 балів – студент не може розкрити суть теоретичних питань, не знає певних економічних категорій, розв’язав одне тестове завдання.

7. 0,1- 12,1 балів - студент не орієнтується та не може розкрити суть теоретичних питань, не орієнтується в економічних категоріях, не розв’язав тестових завдань.

 

 

Затверджено на засіданні кафедри

грошового обігу і кредиту

Протокол № ____ від _______________

В.о. завідувача кафедри

__________ к.е.н., доцент Н.С.Островська

Положення

про систему оцінювання навчальних досягнень студентів в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу з дисципліни „Електронні банківські послуги”

для групи БС-57

 

Дисципліна “Електронні банківські послуги” вивчається студентами освітньо-кваліфікаційного рівня “спеціаліст” за спеціальністю «Банківська справа» протягом другого семестру на V-му курсі. Загальний обсяг навчального часу становить 108 год., в тому числі аудиторні заняття 40 год.: з них лекції – 20 год., семінарські – 14 год., практичні заняття – 6 год., на самостійне вивчення передбачено – 68 год.

Дисципліна вивчається протягом 2-го семестру. Відповідно до Положення про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у Буковинській державній фінансовій академії загальна підсумкова оцінка з дисципліни «Електронні банківські послуги» розраховуються як підсумковий бал за результатами поточного контролю (0-95 балів), ІНДЗ (5 балів).

 

Орієнтовна оцінка навчальної діяльності з дисципліни

«Електронні банківські послуги» на 2012-2013 н.р.

 

 

Модуль 1. Поточний контроль Модуль 2 ІНДЗ Загальна кількість балів
Змістовий модуль 1 Змістовий модуль 2 Модульна контрольна робота
         

 

Весь матеріал навчальної дисципліни «Банківські електронні послуги» поділено на два модулі:

- модуль 1 (поточний контроль) – складає максимум 95 балів;

- модуль 2 (індивідуальне навчально-дослідне завдання) – складає максимум 5 балів;

Таким чином, підсумковий рейтинговий бал ПМК за дисципліну становить 100 балів, в тому числі 95 балів, як оцінка за поточний контроль першого модуля, 5 балів за ІНДЗ.

Модуль 1 (поточний контроль) поділений на 2 змістові модулі та передбачає виконання контрольної роботи. Змістовий модуль 1 – 30 балів, змістовий модуль 2 – 30 балів, МКР -35 балів, індивідуальні навчально-дослідні завдання (ІНДЗ) – 5 балів.

Форма проведення модульного контролю – модульна контрольна робота. Модульна контрольна робота №1 – 35 балів. Контрольна робота містить два теоретичних питання, тестові завдання; проводиться на останньому семінарському занятті модуля (одна академічна година).

Індивідуальні навчально-дослідні завдання (ІНДЗ) передбачають додаткову роботу студента протягом навчального семестру та охоплюють такі основні види робіт:

- участь у науково-практичних конференціях;

- виконання науково-пошукових робіт, що містять дві структурні частини, зокрема теоретичну (огляд теоретичного матеріалу, досліджень науковців з даної теми),висновки та пропозиції;

- написання тез доповідей, статей;

- виконання науково-пошукових робіт;

- складання тестових завдань;

Підсумкова оцінка за національною шкалою та за шкалою ECTS виставляється відповідно до кількості балів за шкалою академії оцінкам за національною шкалою та шкалою ECTS та Положення про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у БДФЕУ.

 

Відповідність кількості балів за шкалою академії оцінкам за національною шкалою та шкалою ECTS

Підсумкова кількість балів за шкалою академії Оцінка за національною шкалою у підсумковому контролі (ПМК) Оцінка за національною шкалою при підсумковому контролі у формі заліку Оцінка за шкалою ЕСТS Визначення
90-100 5 (відмінно)     Зараховано А (відмінно) Відмінне знання матеріалу лише з незначною кількістю помилок
85-89 4 (добре) В (дуже добре) Вище середнього стандарту, але з деякими поширеними помилками
75-84 С (добре) Загалом добрі знання, але з помітними помилками
65-74 3 (задовільно) D (задовільно) Пристойно, але із значними недоліками
60-64 Е (достатньо) Відповідає мінімальним вимогам
35-59 2 (незадовільно) з можливістю повторного складання   Не зараховано Недостатньо: необхідно доопрацювати і повторно скласти залік чи екзамен
1-34 2 (незадовільно) з обов'язковим повторним курсом F Необхідно повторно вивчити
  Не з’явився Не з’явився Не з’явився  

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)