АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Інформаційна база дослідження

Читайте также:
  1. III.Результати дослідження
  2. А. Чандлер, Дж. Томсон, П. Лоуренс, Дж. Лорш і дослідження впливу зовнішнього середовища на організацію.
  3. Аналіз та інтерпретація результатів дослідження
  4. Аналітичні прцедури для визначення основних тенденцій стану та руху об’єкту дослідження.
  5. Бактеріоскопічне дослідження харкотиння – метод виявлення туберкульозу
  6. Бібліографічний апарат наукового дослідження
  7. В) дослідження умов, які забезпечує суспільство для виховання особистості.
  8. Взяття крові для біохімічного дослідження
  9. Взяття крові з вени для біохімічного дослідження
  10. Взяття крові із вени для бактеріологічного дослідження
  11. Взяття мазка з носової частини глотки для дослідження на наявність менінгокока
  12. ВИБІР, ОБГРУНТУВАННЯ І ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТЕМИ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ

 

Інформаційна база дослідження подається як перелік матеріалів, що були використані для написання курсової роботи: законодавчі та нормативно-правові акти України, статистична інформація Державного комітету статистики України, дані Міністерства аграрної політики України, бухгалтерська і фінансова звітність підприємства за останні 3 роки, матеріали досліджень вітчизняних і зарубіжних вчених, опубліковані у періодичних виданнях та розміщені у мережі Інтернет. Крім того, у роботі можуть використовуватись спеціалізовані джерела інформації. Наприклад: дані статистичної звітності International Federation of Organic Agriculture Movements (Міжнародної федерації органічного руху) та ін.

 

 

Огляд літератури

 

Виконання завдань дослідження неможливе без ознайомлення з основними літературними джерелами щодо теми роботи. З метою повного їх виявлення необхідно використовувати різні джерела пошуку: каталоги і картотеки бібліотеки вищого навчального закладу, а також провідних наукових бібліотек України, бібліотечні посібники, прикнижні та пристатейні списки літератури, виноски і посилання у підручниках, монографіях, словниках та ін., покажчики змісту річних комплектів спеціальних періодичних видань, електронні каталоги бібліотек, статистичні дані, дослідження маркетингових агентств і дані мережі Інтернет на офіційних сайтах тощо.

Під час джерелознавчих пошуків необхідно з’ясувати стан вивченості обраної теми сучасною наукою, щоб конкретніше і точніше визначити напрями та основні розділи свого дослідження. Другий етап починається з вивчення та конспектування літератури за темою курсової роботи. Читаючи видання, варто уважно стежити за ходом авторської думки, вміти відрізняти головні положення від доказів й ілюстративного матеріалу. Часто статті з наукових збірників є складними для сприйняття, тому необхідно їх читати кілька разів, намагаючись виділити головну ідею та аргументи, якими автор її доводить. Конспектуючи матеріал, слід постійно пам’ятати тему наукової роботи, щоб виписувати тільки те, що стосується теми дослідження. Чим ширше й різноманітніше буде коло джерел, якими студент користувався, тим вищою є теоретична та практична цінність його дослідження.

Література, яка використовується при написанні курсової роботи, повинна мати обмеження щодо використання за часом її видання в залежності від характеру роботи: підрозділи курсової роботи, які носять ретроспективний (історичний) характер не мають обмежень щодо часу видання використаної літератури, проте підрозділи, які висвітлюють сучасний стан інституту економіки і політики, тенденцій розвитку аграрної економіки в цілому і регіональні особливості зокрема, повинна, в основному, містити літературу, яка датується не пізніше, ніж з 2007 р.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)