АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

є) на інші цілі і задачі товариства

Читайте также:
  1. III. ЗАДАЧІ
  2. III. Задачі
  3. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  4. VII. Вирішіть задачі:.
  5. Б. Задачі для самоконтролю
  6. Б. Задачі для самоконтролю
  7. Біорізноманіття як об’єкт уваги міжнародного співтовариства.
  8. Вихідні дані для транспортної задачі
  9. Вихідні дані до задачі 1
  10. Вихідні дані до задачі 2
  11. Гідрогеологічні задачі – це математичне формулювання проблем фільтрації, масопереносу та вологопереносу.
  12. Господарське товариства.

Всі свої кошти громадська організація зберігає в установах банку.

А тепер дайте собі самі відповідь на питання, яка партія, організація, ну крім церков, виділяла або допомагала при необхідності фінансами своїм членам (є) на інші цілі і задачі товариства)?

В такій відомій партії як ПР «Партія Регіонів», налічується по всій Україні що найменше 10 00100 членів, про це сам заявляв Призедент України В. Янукович, в одному із інтерв’ю. І великих і могутніх партій в нашій державі є велика кількість окрім «Партії Регіонів». Люди які являються членами цих організацій чи партій, що місячно приносять внески, тому що такий порядок в усіх партіях, громадських об’єднань. Чи потрібно маючи такі величезні фінансові капітали, які до того ж ще й постійно примножуються, цим партіям йти до влади щоб допомагати людям, як що вони насправді цього хотять, хотять допомагати?

От наприклад, візьмемо країни Англію, Німеччину, США, Австралію, Францію. В цих країнах є велика кількість наших співвітчизників, які виїхали до перерахованих країн в пошуках роботи, кращого життя та здійснення інших власних цілей. Приїхавши в дані країни наші люди побачили, що їх там ніхто не чекав, ніхто їм не допомагає, в тому числі зі сторони держави, до якої вони потрапили. Тому вони, будучи в тих країнах, розпочали створювати так названі «Українські діаспори» для захисту, підтримки та допомоги один одному. Звичайно, це не означає, що відразу в них все вийшло, з’явилися величезні фінанси і таке інше, але з часом «Українські діаспори» розвинулися, спромоглися накопичити фінансові капітали різними комерційними методами, розпочали допомагати одні одним, дійшовши до таких рівнів та масштабів, що наданий момент в змозі допомогти не тільки своїм членам, а навіть допомагають багатьом нашим українським псевдо політикам та їхнім партіям проводити лже політику в нашій державі. Ці діаспори мають величезний авторитет не тільки серед свого товариства, ай серед діючої влади країн де вони знаходяться, тому що вони тобто діаспори не за владою гналися, а думали як допомогти простим людям, як фінансами, так і іншими дозволеними методами.

Тому головною цілью ГО «СКІЛ», являється:

1) Захист та підтримка, інтересів наших партнерів (членів), а саме, допомоги один одному в складних життєвих обставинах, в тому числі фінансами.

2) Вплив на вироблення і здійснення політики держави щодо забезпечення прав і свобод людини, гідних умов її життя, розвитку демократії, забезпечення соціальної справедливості та дії принципу верховенства права, дотримання прав і свобод людини, соціальної справедливості усіма чиновниками державного апарату, громадських недержавних організацій гарантованих Конституцією України.

3) Реалізація наших програмних завдань, які описані на сторінці нашого сайту під назвою «Програма».

За рахунок щомісячних партнерських (членських) внесків, ми створимо власний фінансовий капітал.
Частину нашого фінансового капіталу ми будемо направляти на його примноження та накопичення, за рахунок яких має збільшуватися внутрішній фінансовий капітал нашої організації. А за остальні кошти, та приумножиний фінансового капітал ми будемо допомагати при необхідності нашим партнерам (членам) у вирішенні важких життєвих питань та труднощів. Наприклад, ви являєтесь партнером нашої організації, приходите на наші зустрічі (групи), приносите внески і все в вас добре. Але одного дня приходить момент в вашому житті, коли вам потрібна фінансова допомога на лікування, на навчання, можливо на фінансування якогось бізнес проекту, можливо на купівлю житла, оренду квартири, можливо в майбутньому ви зіткнетеся з необхідністю відстоювати свої законні інтереси в стінах судів, вам знадобляться фінанси на адвокатів.
В наших рядах будуть студенти, а в такої категорії людей досить часто виникають труднощі з грошима, звичайно це не означає що наша організація буде їх утримувати, але допомагати будемо якщо, цей студент наш партнер, і сумлінно дотримується наших правил.

Ситуацій, де потрібна допомога людям, є дуже багато, а особливо, коли потрібна фінансова допомога. Наша організація буде таку допомогу своїм партнерам надавати. Також ми будемо допомагати один одному і іншими методами та можливостями, не забороненими законодавством України. Хтось з нас в майбутньому буде проводити ремонт житла, комусь потрібно допомогти знайти роботу, хтось потребуватиме допомоги в іншій сфері свого життя, ми не ставимо перед собою мету опису всіх життєвих обставин де потрібна реальна допомога, а просто говоримо про те, що ми повинні і будемо відстоювати інтереси кожного із наших партнерів (членів). Ми будуватимемо цю організацію на взаємодопомозі один одному і на захисті наших інтересів.
Також не менш важливим для нас є реалізація програмних завдань, які описані на сторінці «Програма». За рахунок збільшення нашої громадської організації, а саме збільшення кількості її партнерів (членів) та розповсюдженню її діяльності по всій території України, звичайно ми будемо приймати участь виборчих компаніях, і нашими представниками та висуваннцями завжди будуть люди не за фінансовими та родинними ознаками, а люди які будуть дбати про інтереси нашого товариства, які вірні нашій ідеології, люди які є чесні, справедливі, виховані не корисно любі, люди які стануть правильним прикладом для прийдешнього покоління.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)