АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Математичні обчислення

Читайте также:
  1. Вбудовані елементарні математичні функції
  2. Визначення вартості урожаю, обчислення й порядок сплати страхових премій.
  3. Визначення найкращого результату діяльності шляхом обчислення максимальної суми балів характеризує метод
  4. Геометричний спосіб обчислення інтеграла Максвела-Мора. Спосіб перемножування епюр.
  5. Економіко-математичні методи нормування
  6. Закони Рауля, їх формулювання, математичні вираження, взаємозв'язок. Тиск насиченої пари над розчинами, температури кипіння та кристалізації розчинів.
  7. Математичні алгоритми
  8. Математичні методи моделювання процесів в управлінні
  9. Математичні операції з матрицями
  10. Методика обчислення окремих статей калькулювання.
  11. Норми амортизаційних відрахувань по основних фондах та порядок їх обчислення. Порядок визначення прискореної амортизації активної частини основних фондів.
  а b b2 a2-b b/a
  1,2 2,3      
  0,23 1,5      
  2,5 9,6      
    1,5      
  1,45        
  10,5 12,3      
Разом          

Зробити формат даних у останніх двох стовпчиках числовий, чотири знаки після коми. Розрахунки Разом проводити з використанням функції сумування.

 


ІІІ рівень

І варіант

На робочому столі у папці з Вашим Прізвищем створіть документ Microsoft Word під ім’ям 1 варіант-33.

  • Встановити параметри сторінки: поля: верхнє, ліве, нижне – 2 см, праве 1,5 см. Орієнтація –книжна, формат паперу – А4. Обрати шрифт Century Gothic, 14 пт, накреслення – як на зразку. Міжрядковий інтервал –одинарний.
  • Створіть об’яву за зразком. Заголовок оформити за допомогою Word Art, намалювати схему за допомогою елементів панелі інструментів «Рисование»

 

    Виготовлення трикотажних виробів дитячого, жіночого та чоловічого асортименту: білизна, халати, піжами та багато іншого. Для оформлення замовлень:
  • телефонуйте за тел.: (057)-741-21-58,
  • звертайтесь за адресою: м. Харків, вул. Миру, 8, офіс. 326 з 800 до 1700.
  • Заходьте на наш сайт www.flamingotex.ho.ua або пишіть на електронну пошту flamingotex@i.ua
   

Варіант

На робочому столі у папці з Вашим Прізвищем створіть базу даних Microsoft Access під ім’ям «3 варіант-33». Створіть у цій базі даних таблиці, вказані нижче.

§ Описуючи структуру таблиць використайте маски введення даних: для «Прізвище» - всі літери у верхньому регістрі, «Код залікової книжки» - чотири цифри.

§ Для полів «Група», «Дата зарахування», «Дата видачі», «ПрогнозДата_закін_навч» -встановіть значення за замовчуванням згідно зразка.

§ Зв’язати таблиці перетягнувши поле «Код залікової книжки» з таблиці Список групи на відповідне поле в таблиці «Залікові книжки»

§ Заповнення обох таблиць виконати з таблиці Список групи, ввівши по 5 записів. Чи необхідно буде вносити якісь дані вручну у таблицю Залікові книжки?

Таблиця - Список групи (ключове поле – Код залікової книжки)

№ п/п Прізвище Ім’я По батькові Група Дата зарахування Код залікової книжки
  БОЙКО Галина Іванівна ВО-11 01.09.2011  
  СЕРЕДА Андрій Петрович ВО-11 01.09.2011  

Таблиця – Залікові книжки (таблиця не містить ключового поля)

Код залікової книжки Дата видачі ПрогнозДата_закін_навч
  01.09.2011 30.06.2015
  01.09.2011 30.06.2015

Варіант

На робочому столі у власній папці під ім’ям «4 варіант - 33» створіть базу даних Microsoft Access.

  • У ній створіть таблицю «Сімейна лікарня» з такими полями: № з/п; Прізвище, ініціали, Адреса, Вік, Дата останнього візиту.
  • За таблицею створіть форму і заповніть її, додавши 7 записів (так щоб в полі Вік були дані від 3 до 50). Створіть кнопку закриття форми.
  • На основі таблиці створіть запит, що включатиме всі поля таблиці. Для поля Вік встановіть умову відбору, так щоб запит вибирав тільки людей старше 18 років, які відвідали лікаря менше місяця тому.
  • За запитом створити звіт.

Варіант

На робочому столі в папці з власним прізвищем збережіть базу даних Microsoft Access під ім’ям «варіант 5-33».

У базі даних створіть таблицю «Телефонний довідник» яка містить такі поля:

Код абонента ПІБ абонента Домашній телефон Вік абонента Підключення до Інтернет Абонплата

Для поля «Домашній телефон» створіть маску вводу.

За таблицею створіть форму і внесіть дані в неї додавши 7 записів (так щоб в полі Вік були дані від 18 до 50).

На основі таблиці створіть запит, що включатиме всі поля таблиці. У запиті оберіть абонентів, вік яких старше 30 років і вони мають Підключення до Інтернет.

За запитом створити звіт.

Варіант

На робочому столі у папці з вашим Прізвищем створіть Лист Microsoft Excel, назвіть його «6 варіант, завдання 33». Встановити наступні параметри: формат – Общий, вирівнювання – по горизонталі – по центру, по вертикалі – по центру; відображення – перенесення по словам, тип шрифту – Times New Roman; розмір – 12.

Створіть таблицю обчислення функції у=5-(х+3)2 х від -10 до 10 із кроком 1. оформіть цю таблицю межами та кольором. Побудуйте графік цієї функції і розмістіть його на окремому аркуші.

 

Варіант


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)