АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Цитування та посилання на використані джерела

Читайте также:
  1. A. Internet-джерела
  2. IV. Складіть список КК зарубіжних держав, які перекладені на українську чи російську мову, вкажіть джерела, в яких вони опубліковані.
  3. Автотранспортні джерела викидів Д1...Д4
  4. Будова Сонця. Джерела його енергії
  5. Бюджетне право як підгалузь фінансового права, його предмет, система та джерела
  6. ВИБІР ДЖЕРЕЛА ЖИВЛЕННЯ
  7. ВИКОРИСТАНІ ТА РЕКОМЕНДОВАНІ ДЖЕРЕЛА
  8. Вимоги до роботи над літературними джерелами
  9. Гідродинамічні об’єкти – джерела небезпечних факторів.
  10. Гіперпосилання та якоря
  11. Гносеологія і методологія Нового часу. Проблема методу і джерела знання. Раціоналізм і емпіризм
  12. Державні запозичення можуть здійснюватись тільки тоді, коли вичерпані інші джерела формування доходів держави або коли доцільно обмежити рівень оподаткування.

6.6.1. Використання в роботі основних цитат, цифрових даних, схем, формул і ін., запозичених з літературних і інших джерел, а також запозичення думок, висновків і т.п. інших авторів обов'язково повинно супроводжуватися посиланням на назву джерела.

6.6.2. Загальні вимоги до цитування такі:

а) текст цитати починається і закінчується лапками і наводиться в тій граматичній формі, в якій він поданий в джерелі, із збереженням особливостей авторського написання;

б) цитування повинно бути повним, без довільного скорочення авторського тексту;

в) кожна цитата обов’язково супроводжується посиланням на джерело.

6.6.3. Посилання в тексті роботи можна використовувати внутрітекстові чи підрядкові. У першому випадку посилання додається відразу після закінчення цитати в квадратних дужках, де вказується порядковий номер джерела в списку літератури і відповідна сторінка. Наприклад, [4, с. 35]. Якщо посилання наводяться на декілька джерел, між ними ставиться крапка з комою. Наприклад [6; 12].

6.6.4. Підрядкові посилання рекомендуються в тих випадках, коли їх небагато, або коли вони зроблені на роботи, які не мають прямого відношення до теми, а, отже, не включені в список використаних джерел. У цьому випадку виноски, в яких указують прізвище і ініціали автора, назва джерела, видавництво, рік видання і сторінки, нумеруються в межах сторінки під текстом цієї сторінки.

Титульний лист

6.7.1. Титульний лист магістерської роботи повинний бути оформлений відповідно вимог кафедри.

Зміст

6.8.1. Зміст включає найменування всіх розділів, підрозділів, пунктів (якщо вони мають найменування) із указівкою номерів сторінок, на яких розміщається початок матеріалу розділів (підрозділів, пунктів).Див. додаток 6. На останній сторінці роботи перед списком магістрант ставить свій підпис і дату закінчення роботи.

Список використаних джерел

6.9.1. Список повинний містити перелік джерел, використаних при виконанні магістерської роботи.

6.9.2. Зведення про джерела, включених у список, необхідно давати відповідно до правил бібліографічного опису (див. 6.11)

6.9.3. При оформленні списку використаних джерел варто використовувати алфавітний спосіб угруповання літератури. Заголовок книги, якщо автор не зазначений, треба абеткувати. Однак спочатку списку варто виділити:

• Конституція України;

• закони України (за хронологією);

• укази Президента (групуються в зворотному хронологічному порядку);

• постанови Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, інших центральних виконавчих органів і органів влади (у тому числі і НБУ);

• внутрішні інструктивні матеріали установ банків;

• всі інші літературні джерела подаються в алфавітному порядку.

Додатки

6.10.1. Додатки оформлюють як продовження магістерської роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті.

6.10.2. Кожен додаток необхідно розміщати з нового листа (сторінки) із вказівкою в правому верхньому куті слова "ДОДАТОК", написаного (надрукованого) великими буквами. Кожен додаток повинний мати змістовний заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки.

6.10.3. Якщо в роботі більш одного додатка, їх нумерують послідовно арабськими цифрами (без знака №), наприклад: "ДОДАТОК 1"

6.10.4. Рисунки, таблиці, формули, які поміщаються в додатках, нумерують арабськими цифрами в межах кожного додатка, наприклад: "Рис.Д.1.1." (перший малюнок першого додатка). 'Табл. Д. 1.2." (друга таблиця першого додатка).


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)