АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Мета перевірки під час обстеження засобу розміщування

Читайте также:
  1. III. Дані об'єктивного обстеження.
  2. А. Тверда лікарська форма, яка отримана шляхом подрібнення лікарського засобу, який має властивість розсипчастості.
  3. АЛГОРИТМ ДІЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА ЗАСТУПНИКА ДИРЕКТОРА З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ ПІД ЧАС ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕВІРКИ ФАХІВЦЯМИ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
  4. Анкета обстеження якості готельних та ресторанних послуг
  5. Вибір моделі транспортного засобу
  6. ГЕНЕТИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ
  7. Глава 14 ІНСПЕКЦІЙНІ ПЕРЕВІРКИ БАНКІВ
  8. ДЛЯ САМОПЕРЕВІРКИ ТА КОНТРОЛЮ ЗАСВОЄННЯ ЗНАНЬ
  9. Епідеміологічне обстеження вогнища та протиепідемічні заходи за місцем роботи або навчання хворого
  10. Етапи перевірки статутного капіталу в ході аудиту звітності
  11. Журнал протоколів перевірки знань
  12. ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ ЗАСВОЄННЯ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ

Метою перевірки є встановлення відповідності процесу надання послуг з розміщення ____________________________________________ вимогам документації та
(назва засобу розміщування)

підтвердження можливості ________________________________________ забезпечити
(назва засобу розміщення)

стабільне надання послуг з розміщення відповідно до вимог нормативних документів: ДСТУ 4268:2003, ГОСТ 28681.3-95, ГОСТ 12.1.004-91, СНиП 2.04.01-85, ДБНВ 2.2-9-99, СанПіН 42-128-4690-88, СанПіН 42-123-5777-91, ДСанПіН 5.5.5.23, Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення та надання послуг з розміщення, Правила пожежної безпеки в Україні.

2. Завдання перевірки –отримання об’єктивних даних про надання послуг з розміщення для прийняття рішень щодо можливості (неможливості) видачі сертифіката на такі послуги та для підготовки рекомендацій щодо періодичності та форм проведення технічного нагляду за наданням послуг з розміщення.

3. Підстава для проведення перевірки:

3.1. Заявка _____________________________ № _____ від ____________
(назва організації-заявника)
3.2. Рішення за заявкою № _____ від ____________

3.3. Договір між ________________________ та ____________________________
(назва органу сертифікації) (назва організації-заявника)

№ _______ від ____________

4. Місце проведення перевірки
________________________________________________________________________
(назва засобу розміщування, адреса)

5. Терміни проведення перевірки ______________________________________

6. Склад комісії з перевірки:

Голова комісії __________________________ ___________________
(прізвище, ініціали) (посада)

Члени комісії: __________________________ ___________________

7 Зміст перевірки (обстеження) засобу розміщування

Об’єкти перевірки Члени комісії, що проводять перевірку Примітки
1. Документація    
1.1. Наявність нормативної та організаційної документації на послугу, що сертифікується    
1.2. Аналіз організаційно-структурної схеми та Статуту підприємства, переліку кадрового складу    
1.3. Наявність висновків (актів перевірки) органів державного нагляду: пожежного, нагляду за охороною праці, санітарно-епідемічного, інших (за потреби), наявність дозволу на відкриття для засобів розміщування сезонного функціонування    
1.4. Наявність у зручному для огляду споживачем місці (у приміщенні, що призначене для оформлення розміщення споживача) достовірної інформації про послуги з розміщення згідно з вимогами Правил готельних послуг (для готелів)    
1.5. Наявність внутрішніх правил проживання у готелі, які не суперечать Правилам готельних послуг, а також книги відгуків та пропозицій (для готелів)    
1.6. Наявність інформації стосовно виконавців послуг засобу розміщування, режиму їх роботи при вході на територію і (або) у приміщенні, та відповідність цієї інформації вимогам Закону України „Про захист прав споживачів”    
1.7. Наявність у кожному номері внутрішніх правил проживання у готелі, правил протипожежної безпеки та інструкції щодо дій в екстремальних умовах, перелік додаткових послуг та прейскурант цін на них, відомості про роботу закладів громадського харчування, торгівлі, зв’язку, побутового обслуговування та інших, що розміщені в готелі, внутрішній телефонний довідник (для готелів)    
1.8. Наявність необхідних функціональних зон на території, відповідність переліку приміщень та їх оснащення вимогам ДСанПіН 5.5.5.23 (для дитячих оздоровчих закладів)    
1.9. Забезпеченість нормативною та організаційною документацією служб і робочих місць, зокрема наявність затверджених посадових інструкцій для персоналу, технологічних (робочих) інструкцій щодо виконання основних видів робіт (прибирання номерів, прибирання громадських приміщень, обслуговування в номерах з харчування тощо)    
1.10. Ведення журналу реєстрації вступного інструктажу працівників з питань охорони праці та журналу реєстрації інструктажів з питань охорони праці      
2. Матеріально-технічна бази, необхідна для надання готельних послуг    
2.1. Відповідність засобу розміщування будівельним нормам та правилам (на підставі акта приймання в експлуатацію або висновку уповноваженої організації)    
2.2. Наявність зручних під’їзних шляхів, упорядженої прилеглої території згідно з вимогами ДСТУ 4268 (ДСанПіН 5.5.5.23 - для дитячих оздоровчих закладів)    
2.3. Наявність необхідного устатковання і матеріально-технічної бази та забезпечення їх придатності для використання    
2.4. Наявність на об’єктах засобу розміщування інженерних систем, що забезпечують освітлення, електропостачання, водопостачання і каналізації, опалення і вентиляції, телефонного зв’язку, радіомовлення, пасажирського ліфта (у разі потреби)    
2.5. Відповідність устатковання за п.3.4 вимогам експлуатації на підставі розгляду договорів на обслуговування цих систем компетентними організаціями і висновків органів державного нагляду в конкретних сферах    
2.6. Відповідність засобу розміщування вимогам, передбаченим в Правилах пожежної безпеки (на підставі експертного висновку або акта пожежного нагляду)    
2.7. Відповідність засобу розміщування вимогам органів санітарно-епідеміологічного нагляду (на підставі акта обстеження цими органами)    
2.8. Відповідність засобу розміщування вимогам органів нагляду за охороною праці (на підставі експертного висновку або акта обстеження цими органами)    
2.9. Відповідність технічної оснащеності житлових кімнат, санвузлів та інших приміщень засобу розміщування вимогам ДСТУ 4268 (ДСанПіН 5.5.5.23 - для дитячих оздоровчих закладів)    
3. Процеси надання готельних послуг    
3.1. Цілодобовий режим роботи засобу розміщування (цілодобове оформлення споживачів, які прибувають та вибувають з готелю)    
3.2. Функціонування організаційної структури підприємства, яка передбачає усі необхідні для ефективного надання послуг підрозділи    
3.3. Забезпечення своєчасної і якісної підготовки приміщення під заселення, зокрема комплектності і справності обладнання в номері    
3.4. Виконання мінімального набору готельних послуг відповідно до вимог ДСТУ 4268, а також додаткових послуг (при наявності)    
3.5. Надання споживачу без додаткової оплати таких послуг: 3.5.1. Викликання швидкої допомоги 3.5.2. Доставлення в номер кореспонденції 3.5.3. Побудка у визначений час 3.5.4. Надавання необхідного інвентаря в залежності від категорії готелю    
4. Система контролювання відповідності послуг    
4.1. Облік претензій та пропозицій і побажань споживачів (наприклад, у вигляді опитувальних анкет)    
4.2. Функціонування системи внутрішнього контролювання, зокрема: 4.2.1. Контролювання процесів бронювання та управління договорами 4.2.2. Контролювання процесу надання номера (місця) споживачу відповідно до Правил готельних послуг 4.2.3. Контролювання якості надання готельних послуг 4.2.4. Контролювання справності технічного устатковання 4.2.5. Контролювання санітарного стану номерів та приміщень загального користування 4.2.6. Контролювання санітарного стану персоналу.    
5. Коригувальні та запобіжні дії    
5.1. Організація робіт з виявлення невідповідностей та їх потенційних причин    
5.2. Застосування коригувальних та запобіжних дій на рівні персоналу та керівництва засобу розміщування    
5.3. Організація контролю за реалізацією заходів, необхідних для виконання коригувальних та запобіжних дій    
6. Персонал    
6.1. Наявність відповідної професійної підготовки персоналу, що бере безпосередню участь у прийманні та обслуговуванні споживачів, дотримання персоналом правил службового етикету (ввічливість, люб’язність, охайний вигляд); знання персоналом своїх посадових обов’язків, наявність відгуків про майстерність персоналу у книзі відгуків та пропозицій    
6.2. Кваліфікація, освіта і спеціальна професійна підготовка посадових осіб, які безпосередньо здійснюють керівництво засобом розміщування, згідно з вимогами Правил готельних послуг    
6.3. Стан підготовки та підвищення кваліфікації персоналу    
7. Навколишнє середовище    
7.1. Розташування засобу розміщування – в екологічно безпечній зоні (для заміських засобів розміщування) на підставі довідки щодо екологічного стану навколишнього середовища)    
7.2. Відсутність шкідливих впливів на навколишнє середовище    

Етапи перевірки

8.1. Проведення вступної наради „____” ________________ 200__ р.

8.2. Перевірка (обстеження) засобу розміщування

початок „____” ________________ 200__ р.

закінчення „____” ________________ 200__ р.

8.3. Проведення заключної наради „____” ________________ 200__ р.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)