АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Комплексна задача. Варіант 21

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. VII. Комплексная оценка эффективности СИЗ
  3. Анализ затрат с целью их контроля и регулирования.4. Комплексная оценка эффективности хозяйственной деятельности.
  4. Багатоваріантність визначення кризових явищ на макро- та мікрорівнях в
  5. Багатоваріантність визначення кризових явищ на макро- та мікрорівнях в
  6. Багатоваріантність визначення кризових явищ на макро- та мікрорівнях в економіці: збій, кризова ситуація, локальна криза, системна криза, стратегічна криза, катастрофа.
  7. БУДУЩЕЕ – ПЕРЕД ВАМИ СТОИТ НЕЛЕГКАЯ ЗАДАЧА. В ОДИНОЧКУ ВЫ С НЕЙ НЕ СПРАВИТЕСЬ.
  8. Варіант
  9. Варіант 0
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1

У текстовому файлі знаходяться значення денних температур, кількість яких заздалегідь невідома, але гранична комірка має значення 1000.

Створити кільцевий список і розташувати в них дані.

Послідовно читати список і обчислити середню температуру за весь період. Та побудувати графік температур на формі.

 

Комплексна задача. Варіант 22

У текстовому файлі розташовано текст українською мовою (декілька сторінок).

Прочитати текст з файлу та обчислити середню кількість літер у слові. Слова < 3 літер не рахувати. Передбачити попередню обробку тексту (видалення зайвих проміжків, приведення всіх літер до нижнього регістру, коректна обробка знаков пунктуації, тощо).

 

Комплексна задача. Варіант 23

Задан замкнений контур, в якому знаходиться коло з радiусом R та координатами свого центра x, y (коло не перетинає контур). Визначити площу та координати центра ваги площi без площi, яка обмежена колом.

 

Комплексна задача. Варіант 24

Вiдрiзок прямої задан координатами своїх кiнцiв (x1,y1,x2,y2), знайти y для x з диапазона x1 < x < x2 (лiнiйна iнтерполяцiя).

 

 

Комплексна задача. Варіант 25

Задани два вiдрiзка прямої(ламана, задана координатами своїх базових точок (x1,y1,x2,y2, x3,y3), знайти y для x з диапазона x1 < x < x2 (квадратична iнтерполяцiя).

 

Комплексна задача. Варіант 26

Задана права половина симетричного контура та пряма довiльного розташування, яка перетинає контур у двох точках. Знайти координати точок перетину.

 

Комплексна задача. Варіант 27

Задан симетричний контур та пряма довiльного розташування, яка перетинає контур у двох точках. Знайти кiлькiсть та координати точок перетину.

 

Комплексна задача. Варіант 28

Задан замкнений базовий контур та лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю знизу.

 

Комплексна задача. Варіант 29

Задан замкнений базовий контур та лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю зверху.

 

Комплексна задача. Варіант 30

Задан замкнений базовий контур та вертикальна лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю праворуч.

 

Комплексна задача. Варіант 31

Задана права половина симетричного замкненого базового контура та вертикальна лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю лiворуч.

 

Комплексна задача. Варіант 32

Задана права половина симетричного замкненого базового контура та вертикальна лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю праворуч.

 

Комплексна задача. Варіант 33

Задана права половина симетричного замкненого базового контура та лiнiя довiльного розташування, визначити замкнений контур, який вiдсiкається вiд базового цiєю лiнiєю знизу.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)