АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні положення. 1.1. Всеукраїнська громадська

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I. Загальні положення
  5. I. Загальні положення
  6. I. Загальні положення
  7. I. Загальні положення
  8. I. Загальні положення
  9. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  10. Будинки і споруди. Громадські будинки. Загальні вимоги
  11. Виберіть неправильне положення.
  12. Вимоги до виробів, загальні принципи і порядок конструювання.

СТАТУТ

ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

«ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ГРОМАДСЬКИЙ РУХ «УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР»

(нова редакція)

 

Київ, 2013

 

Загальні положення.

1.1. Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський громадський рух «Український вибір» (далі - «Український вибір») є неприбутковою всеукраїнською громадською організацією, яку на добровільних засадах на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав і свобод створено науковцями та фахівцями в галузі права й інших суміжних наук з метою захисту своїх спільних інтересів та реалізації статутних завдань.

1.2. «Український вибір» здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України «Про громадські об’єднання», інших нормативно-правових актів України та цього Статуту.

1.3. «Український вибір» діє на принципах добровільності, вільного волевиявлення, рівноправності членів, самоврядності, верховенства права, законності та гласності, вільного вибору території діяльності, рівності перед законом, відсутності майнового інтересу, виборності органів, зміни їх складу, прозорості, публічності та відкритості. «Український вибір» вільний у виборі напрямів своєї діяльності згідно з цим Статутом та чинним законодавством України.

1.4. «Український вибір» здійснює співробітництво з іншими громадськими об’єднаннями та науковими установами України, а також з фізичними особами, з іноземними неурядовими організаціями та міжнародними урядовими організаціями з дотриманням законів України та міжнародних договорів України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України. «Український вибір» взаємодіє з органами державної влади, органами влади Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування.

1.5. Діяльність «Український вибір» поширюється на територію України.

1.6. Повне найменування організації українською мовою:

Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський громадський рух «Український вибір»,

скорочена назва: «Український вибір».

1.7. Повне найменування організації російською мовою:

Всеукраинская общественная организация «Всеукраинское общественное движение «Украинский выбор», скорочена назва: «Украинский выбор».

1.8. «Український вибір» є юридичною особою з моменту його державної реєстрації у встановленому чинним законодавством порядку, має майно, самостійний баланс, рахунки, печатку, штампи, бланки зі своїм найменуванням, символіку, зразки якої затверджує Виконком «Український вибір», та інші необхідні реквізити. Символіка реєструється у порядку, встановленому чинним законодавством України.

1.9. Офіційною мовою «Український вибір» є українська мова, робочими мовами - українська та російська мови. Відповідно до статутних завдань робочою мовою може бути визнана англійська мова чи інша іноземна мова. Діловодство «Український вибір» здійснюється у відповідності з вимогами чинного законодавства України.

1.10. Місцезнаходження (юридична адреса) громадської організації та її керівних органів є: будинок 23-Б, вул. Червоноармійська, м. Київ, 01004.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)