АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Кошти та майно «Український вибір»

Читайте также:
  1. А) особисті немайнові права автора
  2. Б) майнові права автора
  3. В. Інші договори щодо розпоряджання майновими правами інтелектуальної власності
  4. Винятково грошовi кошти та їх еквiваленти.
  5. Витратний (майновий) підхід
  6. Відшкодування майнових збитків
  7. Глава 6. ЗВЕРНЕННЯ СТЯГНЕННЯ НА МАЙНО БОРЖНИКА - ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ
  8. Грошові кошти в касі
  9. Грошові кошти на рахунках в установах банків та органах Державного казначейства
  10. До договору про зберігання речі в автоматичних камерах схову застосовуються положення цього Кодексу про майновий найм (оренду).
  11. Договір управління майном
  12. Завдання, об’єкти та методика аналізу майнового потенціалу підприємства

 

6.1. У відповідності з метою (цілями) та завданнями своєї діяльності «Український вибір» має право укладати угоди, набувати майнові та немайнові права і обов’язки, виступати позивачем та відповідачем у судах.

6.2. «Український вибір» може мати право власності, інші речові права на рухоме і нерухоме майно, кошти в національній та іноземних валютах, цінні папери, нематеріальні активи та інше майно, що не заборонено законом та сприяє статутній діяльності.

6.3. «Український вибір» має право здійснювати щодо майна і майнових прав, які перебувають у його власності або інших речових правах, правочини, що не суперечать законодавству та цьому Статуту. Кошти і майно «Український вибір» використовуються для реалізації статутних завдань, оплати праці та соціальних заходів для працівників «Український вибір».

6.4. «Український вибір» не має права забезпечувати позики або кредити членами керівних органів «Український вибір».

6.5. «Український вибір» відкриває рахунки в установах банків у порядку, встановленому чинним законодавством.

6.6. «Український вибір» відповідає за своїми зобов’язаннями тільки належним йому майном.

6.7. Держава, її органи та будь-які інші підприємства, установи, організації не відповідають за зобов’язаннями «Український вибір», а «Український вибір» у свою чергу не відповідає за зобов’язаннями держави, її органів та будь-яких інших підприємств, установ, організацій.

6.8.«Український вибір» не відповідає за зобов’язаннями його членів, а члени «Український вибір» не відповідають за зобов’язаннями «Український вибір».

6.9. «Український вибір» для виконання своєї статутної мети (цілей) має право володіти, користуватися і розпоряджатися коштами та іншим майном, яке:

6.9.1. передане «Українському вибору» його членами або державою;

6.9.2. набуте як членські внески;

6.9.3. пожертвуване громадянами, підприємствами, установами та організаціями;

6.9.4. набуте в результаті підприємницької діяльності «Український вибір», підприємницької діяльності створених ним юридичних осіб (товариств, підприємств);

6.9.5. придбано за рахунок власних коштів;

6.9.6. тимчасово надано у користування (крім розпорядження);

6.9.7. набуто як пасивні доходи;

6.9.8. набуто як благодійна допомога, гуманітарна та технічна допомога.

6.10. Усі доходи, отримані «Український вибір» спрямовуються для досягнення мети та виконання завдань, визначених цим Статутом, і не можуть розподілятися між членами «Український вибір».

6.11. «Український вибір» самостійно розпоряджається своїми майном та коштами.

6.12. Основними напрямками використання коштів є:

6.12.1. забезпечення виконання статутних завдань «Український вибір»;

6.12.2. оплата праці штатних працівників «Український вибір» і фахівців, які залучаються для виконання роботи за відповідними угодами, та відрахування на соціальні заходи;

6.12.3. видатки на утримання «Український вибір»;

6.12.4. інші видатки, передбачені чинним законодавством України та цим Статутом.

6.13. «Український вибір», створені ним юридичні особи (товариства, підприємства) ведуть бухгалтерський облік, фінансову та статистичну звітність; сплачують до бюджету обов’язкові платежі відповідно до закону; ведуть архів, а також несуть інші обов’язки, передбачені чинним законодавством України.

6.14. «Український вибір» має право одержувати відповідно до закону фінансову допомогу за рахунок коштів Державного бюджету України, місцевих бюджетів.

6.15. Виконком «Український вибір» не рідше одного разу на рік оприлюднює звіти та іншу інформацію про джерела залучення коштів і майна для здійснення статутної діяльності та про напрямки їх використання відповідно до чинного законодавства України.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)